V9.com Virus

Muita nimiä: V9.com Selainkaappari
Leviäminen: Matala
Riskitaso: <strong>Kohtalainen</strong>

V9.com - miten poistaa selaimen uudelleenohjaukset search.v9.comiin?

V9.com on suosittu verkkosivu, jota voi käyttää selainten aloitussivuna. Sivulta löytyy hakupalkki ja linkkejä suosituille verkkosivuille ja sosiaalisiin verkostoihin. Kyseessä on aito verkkosivusto, eikä sen toimintaan liity viruksia tai haittaohjelmia, sivuston omistajat käyttävät kuitenkin epäilyttäviä keinoja houkutellakseen kävijöitä sivustolleen. Useimmissa tapauksissa uudelleenohjaukset V9.comiin on seurausta käyttäjien selaimiinsa asentamista eri lisäosista ja työkalupalkeista.

Nämä eri sivustoille tietokoneenkäyttäjiä ohjaavat selaimen lisäosat tulevat usein käyttäjien internetistä lataamien ilmaissovellusten mukana. Selaimen lisäosien liittäminen ilmaisohjelmiin on yleinen rahastuskeino. Tarkista aina ohjelmiston asennuksen jokainen ikkuna ja poista kaikki valinnat, jotka liittyvät selaimiesi kotisivuihin tai oletushakukoneisiin. Vähän aikaa sitten uudelleenohjaukset V9.comiin johtuivat Foxit reader -ilmaisohjelman asentamisesta. V9.comissa käytetty hakukonepalkki on muokattu Googlen hakukone - aina kun käyttäjä klikkaa mainostettua linkkiä jakautuvat siitä saatavat tulot hakukoneen ja verkkoliikenteen lähettämän sivuston kesken.

v9.com-uudelleenohjaus

V9.comin käyttämisen selaimiesi kotisivuna ei pitäisi aiheuttaa turvallisuusongelmia tai haittaohjelmatartuntoja. Jos sinusta kuitenkin tuntuu, että uudelleenohjaukset tälle sivustolle tapahtuvat ilman suostumustasi ja haluat poistaa V9.comin selaimiesi kotisivuista ja uusista välilehdistä, voit käyttää oheista poisto-opasta.

V9.comin ja search.v9.com -uudelleenohjausten poistaminen:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

V9.comin ja search.v9.com-uudelleenohjausten poistaminen Internet Explorerista:

Etsi V9.comiin liittyvät laajennukset: Klikkaa "Työkalut" (tai hammaspyöräkuvaketta Internet Explorer 9:ssä), valitse "Lisäosien hallinta". Etsi V9.comiin liittyviä tietueita ja poista ne käytöstä (Foxit Reader jne.). Kotisivun vaihtaminen V9.comista haluamaasi: Klikkaa "Työkalut" (tai hammaspyöräkuvake Internet Explorer 9:ssä), valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa V9.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos ohjaaminen tälle sivustolle jatkuu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP-käyttäjät: Klikkaa "Käynnistä", "Suorita" ja kirjoita avautuvaan ikkunaan "inetcpl.cpl". Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään "inetcpl.cpl" ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

V9.comin ja search.v9.com-uudelleenohjausten poistaminen Firefoxista:

Klikkaa kohtaa "Työkalut" (pääikkunan vasemmassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista käytöstä V9.comiin liittyvät lisäosat. Kotisivun palauttamiseksi klikkaa "Työkalut", "Asetukset", poista avautuneesta ikkunasta V9.com ja aseta haluamasi osoite.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos ohjaaminen sivustolle jatkuu, voit palauttaa Mozilla Firefoxin  asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa "Firefox"-painiketta, valitse avautuvasti listasta Ohje ja klikkaa Tietoja ongelmatilanteisiin, klikkaa avautuvasta ikkunasta "Nollaa Firefox"-kohtaa.

V9.comin ja search.v9.com-uudelleenohjausten poistaminen Google Chromesta:

Klikkaa jakoavainkuvaketta tai kuvaketta, jossa on kolme palkkia päällekkäin (ruudun oikeassa yläkulmassa), valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi V9.comiin liittyvät tietueet, valitse ne ja klikkaa roskakorikuvaketta. Vaihda Google Chromen kotisivu V9.comista haluamaasi - klikkaa kuvaketta (kolme palkkia / jakoavain) ja valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori ei-toivotun URL:n päälle ja klikkaa x-symbolia. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien tai mahdollisten haittaohjelmatartuntojen varalta poistettuasi V9.com-uudelleenohjauksen. Suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto.

V9.com Selainkaappari poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

V9.com -uudelleenohjauksen poisto-ohjeet, kuten sen kotisivulla on esitetty:

Internet Explorer:

1. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella kuvaketta “IEXPLORE”
2. Sivun ominaisuudet IEXPLORE,Klikkaa pikakuvakkeen välilehteä
3. Avaa tiedoston sijainta
4. Etsi kaksi tiedostoa:iexplore.exe ja old_iexplore.exe
5. Poista ja uudelleennimeä IEXPLORE.EXE old_iexplore.exe:IEXPLORE.EXE
6. Aseta pikakuvake tähän uuteen sijaintiin
7. Poista IEXPLORE-kuvake

Mozilla FireFox:

1. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella kuvaketta “FIREFOX”
2. Sivun ominaisuudet FIREFOX,Klikkaa pikakuvakkeen välilehteä
3. Avaa tiedoston sijainti
4. Etsi kaksi tiedostoa:iexplore.exe ja old_iexplore.exe
5. Poista ja uudelleennimeä FIREFOX.EXE old_firefox.exe:FIREFOX.EXE
6. Aseta pikakuvake tähän uuteen sijaintiin
7. Poista FIREFOX-kuvake

Google Chrome:

1. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella kuvaketta “CHROME”
2. Sivun ominaisuudet CHROME,Klikkaa pikakuvakkeen välilehteä
3. Avaa tiedoston sijainti
4. Etsi kaksi tiedostoa:iexplore.exe and old_iexplore.exe
5. Poista ja uudelleennimeä CHROME.EXE old_chrome.exe:CHROME.EXE
6. Aseta pikakuvake tähän uuteen sijaintiin
7. Poista CHROME-kuvake

Yhteenveto:

Selainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selainten kotisivun ja oletushakukoneen ei-toivotuksi sivustoksi. Useimmiten tämän tyyppinen mainosohjelma asentuu koneelle ilmaisohjelmien lataamisen yhteydessä. Vaikka uudelleenohjaukset voivat vaikuttaa melko harmittomilta, tulee käyttäjien tietää, että sivustoilla, jonne heidät ohjataan, on usein huijausmainoksia ja hakukone, joka voi antaa hämäriä hakutuloksia. Tällaisten sivustojen käyttäminen päivittäiseen tiedonhakuun voi helposti johtaa yksityisyydensuojaongelmiin, identiteettivarkauteen tai haittaohjelmatartuntoihin.

Tietokone, jolle selainkaappari on asentunut, on altis vaarallisille tietoturvatartunnoille. Tulevien yksityisyydensuoja- ja tietoturvaongelmien välttämiseksi selaimen asetuksia muuttava mainosohjelma kannattaa poistaa mahdollisimman nopeasti. Tässä on muutamia esimerkkejä ilmaisohjelmien latausohjelmista, joita käytetään V9.com Virus-ohjelman levittämiseen:

Ilmaisohjelmien latausapuohjelmia, jotka levittävät selainkaappareita

Paras tapa välttää V9.com Virus-selainkaapparin asentuminen on olla tarkkana ilmaisohjelmia ladatessa ja asentaessa. Jos lataustasi hallinnoi jokin latausohjelma, varmista, ettet salli kotisivun ja oletushakukoneen muuttavien mainostettujen työkalupalkkien tai sovellusten asentumista:

Selainkaapparin asentumisen estäminen

Jotkin mainituista ilmaisohjelmien latausohjelmista eivät salli valitun ilmaisohjelman lataamista, mikäli käyttäjä kieltäytyy tarjottujen työkalupalkkien asennuksesta - tällöin asennus kannattaa peruuttaa ja ohjelma ladata jostain muualta.

Merkit, jotka viittaavat selainkaapparin läsnäoloon:

  • Kotisivusi ja/tai oletushakukoneesi on muuttunut.
  • Uusien työkalupalkkien ilmaantuminen.
  • Selainten hidas suorituskyky.
  • Uusien kirjanmerkkien ja suosikkien ilmaantuminen.
  • Et voi vaihtaa kotisivuasi tai oletushakukonettasi.
  • Näet muita kuin käyttämäsi sivuston esittämiä mainoksia näytölläsi.
  • Sinut uudelleenohjataan sivusoille, joille sinun ei ollut tarkoitus mennä.

Jos sinulla on lisätietoja V9.com Virus-ohjelmasta tai sen poistamisesta, kerro ne alla olevassa kommenttiosiossa.

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.