FacebookTwitterLinkedIn

Käyttöehdot

www.pcrisk.eu-nettisivun käyttöehdot

Tervetuloa nettisivuumme. Jos jatkat sivun selaamista ja käyttöä, suostut noudattamaan ja sitoutumaan seuraaviin ehtoihin, jotka yksityisyyssuojamenetelmämme ohessa ohjaa www.pcrisk.eu:n suhdetta sinuun nettisivua kohteen. Jos et suostu kaikkiin seuraaviin ehtoihin, älä käytä sivuamme.

Termi ‘www.pcrisk.eu’ tai ‘me’ viittaa nettisivun omistajaan. Termi ‘sinä’ viittaa nettisivumme käyttäjään tai lukijaan.

Sidoksissa olevien osapuolten julkistaminen:

Saatamme olla sidoksissa minkään tahansa tuotteeseen, jota suosittelemme nettisivullamme. Jotkut virustorjuntaohjelmien ja vakoiluohjelmien poistotyökalujen suosituksista ovat maksettuja. Saatamme saada kolmansilta osapuolilta provisiota joistakin sivullamme suositteluista ohjelmista – saatamme ansaita palkkiota kun tietokonekäyttäjät ostavat näitä ohjelmistoja.

Sidoksissa olevat virustorjuntayhtiöt: Kaspersky (Kaspersky Internet Security 2013), BitDefender (Bitdefender Internet Security 2013), Avast (Avast Internet Security 7).

Sidoksissa olevat vakoilu- ja haittaohjelmien poistotyökaluyhtiöt: Malwarebytes (Malwarebytes Antimalware), PCTools (Spyware Doctor), iS3 (STOPzilla), Enigma-ohjelmista (SpyHunter 4), SUPERAntiSpyware (SUPERAntiSpyware), SurfRight B.V. (Hitman Pro).

Tuotteet, joita suosittelemme nettisivullamme, ovat asiallisia virustorjuntaohjelmia ja vakoiluohjelmien poistotyökaluja. Valitessamme tuotteita suosituksiimme, testaamme ne aina ja suosittelemme ainoastaan tuotteita, joita voivat mielestämme auttaa nettisivumme kävijöitä. Raha ei koskaan ole tärkein kriteeri valitessamme tai suositellessamme tuotteita. Olemme yksityisomistuksessa ja tässä ilmaistut mielipiteet ovat meidän omat. Et sitoudu ostamaan mitään nettisivullamme lueteltua ohjelmistoa.

Tämän sivuston käyttöön sovelletaan seuraavat käyttöehdot:

Näitten sivujen sisältö on ainoastaan sinun yleisesi tietoasi ja käyttöäsi varten. Se saattaa muuttua ilman erillistä ilmoitusta..
Emme me eivätkä mitkään kolmannet osapuolet anna minkäänlaista takuuta tai vakuutta näissä sivuissa löytyvien tietojen tai sisällön tarkkuutta, ajankohtaisuutta, toimintakykyä, täydellisyyttä tai sopivuutta johonkin tiettyyn tarkoitukseen kohden. Ymmärrät että tällainen tieto ja sisältö saattaa sisältää epätarkkuuksia tai virheitä ja että me vapaudumme vastuusta tällaisten virheiden kohden lain sallimissa rajoissa.
Sivussa olevien tiedon ja sisällön käyttösi on omalla vastuulla, eikä meidän. On täysin sinun vastuullasi varmistaa, että sivulta saatavat tuotteet ja palvelut täyttävät omasi vaatimuksesi.

Tämä nettisivu sisältää sisältöä, joka on meidän omistama tai meille lisensoitu. Tähän sisältyy mm. muotoilu, layout, ulkonäkö, ulkomuoto ja grafiikka. Kopiointi on kielletty, paitsi tekijänoikeusilmoituksen mukaisesti, joka on osa näitä käyttöehtoja.

Kaikki tällä sivustolla toistetut tavaramerkit, jotka eivät ole meidän omaisuutta, tai lisensoitu operaattorille, ovat niiden omistajien omaisuutta.

Tämän nettisivun luvaton käyttö saattaa aiheuttaa vahingonkorvausvaatimuksia ja/tai olla rikos.
Tämä nettisivu saattaa joskus sisältää linkkejä toisiin nettisivuihin. Näitten linkkien tarkoitus on ainoastaan antaa sinulle lisätietoa. Ne eivät merkitse sitä, että tuemme verkkosivuja. Emme ole vastuussa linkitettyjen sivujen sisällöstä.

Virusten ja haittaohjelmien poisto

Tältä sivulta löytyy tietoja miten voit välttää haittaohjelmia ja viruksia.

Haittaohjelmien poisto