Parhaat Vakoiluohjelmien Poistotyökalut

Käyttäjän arvio: / 653
HuonoinParas 

Spyhunter-laatikkoYhteensopivuus: Windows XP (32-bit)(SP2), Windows Vista (32-bit ja 64-bit), Windows 7 (32-bit ja 64-bit), Windows 8 (32-bit ja 64-bit)

Lataa
SpyHunter Malware Security Suite

Spyhunter 4 on Enigma Software Group USA LLC:n ("ESG") kehittämä haittaohjelmien poistamiseen tarkoitettu sovellus. Vaikka sitä pidetään haittaohjelmien poistotyökaluna, kuuluu Spyhunter 4:een myös vakoiluntorjuntaominaisuus, ja se on West Coast Labs Checkmark Certification Systemin sertifikaatin mukaan Platinum-tason vakoiluntorjuntaohjelmisto. Spyhunter 4 käyttää viimeisimpiä haittaohjelmien torjuntatekniikoita tarjotakseen korkeimman mahdollisen suojan nykyisiä uhkia vastaan, ja sitä pidetäänkin yhtenä parhaista haittaohjelmien torjuntatyökaluista. Ohjelmisto on suunniteltu auttamaan käyttäjiä haittaohjelmien, virusten, valeviruksentorjuntaohjelmien, ransomwaren ja muiden tietoturvaongelmien poistamisessa tietokoneiltaan. Spyware Helpdesk -ominaisuus erottaa ohjelman muista vastaavista - kyseessä on ainutlaatuinen rajapinta, jonka avulla SpyHunterin tukihenkilöstö voi ottaa yhteyden tartunnan saaneeseen koneeseen ja suorittaa vaaditut korjaustoimenpiteet manuaalisesti.

 
Käyttäjän arvio: / 894
HuonoinParas 

Malwarebytes Antimalware -laatikkoYhteensopivuus: Windows XP (SP2), Windows Vista/7/8/8.1 (32-bit ja 64-bit

Lataa
Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes Anti-Malware Pro on suosittu ohjelmisto haittaohjelmien poistamiseen tietokoneelta. Malwarebytes Corporation julkaisi ohjelman ensimmäisen version vuonna 2008. Malwarebytes perustettiin vuonna 2004, ja se on siitä asti kehittänyt ensiluokkaisia haittaohjelmien torjuntaratkaisuja, joita on ladannut yli 300 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman. Kyseinen haittaohjelmien poisto-ohjelma on tunnettu keveydestään ja haittaohjelmien, mainosohjelmien sekä muiden uhkien erinomaisesta tunnistamisesta. Lisäksi ohjelmisto toimii kaikkien yleisimpien viruksentorjuntaohjelmien yhteydessä eikä vaikuta niiden toimintaan.

   
Käyttäjän arvio: / 569
HuonoinParas 

Superantispyware-laatikkoYhteensopivuus: Windows 2000, Windows XP, Windows Media Center, Windows Vista, Windows 7 ja Windows 8

SUPERAntiSpyware Professional

SUPERAntiSpyware on kevyt ja helppokäyttöinen vakoiluntorjuntaohjelmisto, joka on ladattu maailmanlaajuisesti yli 35 miljoonaa kertaa. Nick Skrepetos perusti SUPERAntiSpywaren vuonna 2004, hän on toiminut ohjelmistojen parissa vuodesta 1983 ja perustanut useita menestyviä yrityksiä, kuten SuperAdBlocker.com ja Panicware, Inc:n. Support.com hankki SUPERAntiSpywaren vuonna 2011. SUPERAntiSpywaresta on tarjolla kaksi versiota: ilmainen ja Professional. Professional-versio maksaa 29,95 dollaria vuodessa ja siitä löytyy joitakin lisäominaisuuksia ilmaisversioon verrattuna. Se kykenee korjaamaan toimimattoman internetyhteyden, skannaamaan käynnistyksen yhteydessä aukeavat ohjelmat, suojaamaan rekisteritietueita, suorittamaan ajastettuja skannauksia ja lataamaan automaattisesti päivittäiset määritelmäpäivitykset. Ilmaisversiossa toimivat perusominaisuudet, kuten haittaohjelmaskannaukset ja skannauksen asetusten muuttaminen.