Parhaat Vakoiluohjelmien Poistotyökalut

Käyttäjän arvio:rating starrating starrating starrating starrating star / 659
HuonoinParas 

Spyhunter-laatikkoYhteensopivuus: Windows XP (32-bit)(SP2), Windows Vista (32-bit ja 64-bit), Windows 7 (32-bit ja 64-bit), Windows 8 (32-bit ja 64-bit)

Lataa
SpyHunter Malware Security Suite

Spyhunter 4 on Enigma Software Group USA LLC:n ("ESG") kehittämä haittaohjelmien poistamiseen tarkoitettu sovellus. Vaikka sitä pidetään haittaohjelmien poistotyökaluna, kuuluu Spyhunter 4:een myös vakoiluntorjuntaominaisuus, ja se on West Coast Labs Checkmark Certification Systemin sertifikaatin mukaan Platinum-tason vakoiluntorjuntaohjelmisto. Spyhunter 4 käyttää viimeisimpiä haittaohjelmien torjuntatekniikoita tarjotakseen korkeimman mahdollisen suojan nykyisiä uhkia vastaan, ja sitä pidetäänkin yhtenä parhaista haittaohjelmien torjuntatyökaluista. Ohjelmisto on suunniteltu auttamaan käyttäjiä haittaohjelmien, virusten, valeviruksentorjuntaohjelmien, ransomwaren ja muiden tietoturvaongelmien poistamisessa tietokoneiltaan. Spyware Helpdesk -ominaisuus erottaa ohjelman muista vastaavista - kyseessä on ainutlaatuinen rajapinta, jonka avulla SpyHunterin tukihenkilöstö voi ottaa yhteyden tartunnan saaneeseen koneeseen ja suorittaa vaaditut korjaustoimenpiteet manuaalisesti.

 
Käyttäjän arvio:rating starrating starrating starrating starrating star / 901
HuonoinParas 

Malwarebytes Antimalware -laatikkoYhteensopivuus: Windows XP (SP2), Windows Vista/7/8/8.1 (32-bit ja 64-bit

Lataa
Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes Anti-Malware Pro on suosittu ohjelmisto haittaohjelmien poistamiseen tietokoneelta. Malwarebytes Corporation julkaisi ohjelman ensimmäisen version vuonna 2008. Malwarebytes perustettiin vuonna 2004, ja se on siitä asti kehittänyt ensiluokkaisia haittaohjelmien torjuntaratkaisuja, joita on ladannut yli 300 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman. Kyseinen haittaohjelmien poisto-ohjelma on tunnettu keveydestään ja haittaohjelmien, mainosohjelmien sekä muiden uhkien erinomaisesta tunnistamisesta. Lisäksi ohjelmisto toimii kaikkien yleisimpien viruksentorjuntaohjelmien yhteydessä eikä vaikuta niiden toimintaan.

   
Käyttäjän arvio:rating starrating starrating starrating starrating star / 575
HuonoinParas 

Superantispyware-laatikkoYhteensopivuus: Windows 2000, Windows XP, Windows Media Center, Windows Vista, Windows 7 ja Windows 8

SUPERAntiSpyware Professional

SUPERAntiSpyware on kevyt ja helppokäyttöinen vakoiluntorjuntaohjelmisto, joka on ladattu maailmanlaajuisesti yli 35 miljoonaa kertaa. Nick Skrepetos perusti SUPERAntiSpywaren vuonna 2004, hän on toiminut ohjelmistojen parissa vuodesta 1983 ja perustanut useita menestyviä yrityksiä, kuten SuperAdBlocker.com ja Panicware, Inc:n. Support.com hankki SUPERAntiSpywaren vuonna 2011. SUPERAntiSpywaresta on tarjolla kaksi versiota: ilmainen ja Professional. Professional-versio maksaa 29,95 dollaria vuodessa ja siitä löytyy joitakin lisäominaisuuksia ilmaisversioon verrattuna. Se kykenee korjaamaan toimimattoman internetyhteyden, skannaamaan käynnistyksen yhteydessä aukeavat ohjelmat, suojaamaan rekisteritietueita, suorittamaan ajastettuja skannauksia ja lataamaan automaattisesti päivittäiset määritelmäpäivitykset. Ilmaisversiossa toimivat perusominaisuudet, kuten haittaohjelmaskannaukset ja skannauksen asetusten muuttaminen.

   

Toiset vakoiluohjelmien poistotyökalut:

Hitman ProHitman Pro on vakoiluohjelmien poistotyökalu. Sen on todettu poistavan monia tartuntoja, joita on vaikea havaita. Hitman Pro on suunniteltu toimimaan jo asennettujen tietoturvaohjelmiesi kanssa ilman konflikteja.

Hitman Pro virallinen nettisivu

tdsskiller

TDSSKiller on itsenäinen ohjelma Kasperskylta. Sen on todettu saavan pois mm. Google-uudelleenohjausviruksen sekä myös erilaisia rootkit-ohjelmia.

TDSSKiller virallinen nettisivu

Yleistä tietoa

Vakoiluohjelmien poistotyökalut ovat suunniteltu havaitsemaan ja poistamaan erilaisia vakoiluohjelmia, mainosohjelmia ja toisia haittaohjelmia. Hyvät vakoiluohjelmien poistotyökalut voivat poistaa näppäilytallentimia, rootkit-ohjelmia, trojaaneja, selaimen kaappaajia ja toisia haittaohjelmia. Sinun on oltava erittäin varovainen kun lataat vakoiluohjelmien poistotyökaluja. Haittaohjelmien ja virusten luojat usein kutsuvat ohjelmistojaan vakoiluohjelmien poistotyökaluiksi. Tämän virheellisen merkinnän tarkoitus on huijata ihmisiä ladatakseen haitallisia ohjelmia. Asennuksen jälkeen, huijausohjelmisto yrittää saada käyttäjää ostamaan sellaisia ohjelmistoja.

Meidän lista vakoiluohjelmien poistotyökaluista sisältää ainoastaan tunnetut huippuluokan ohjelmistot. Tuoreiden tutkimusten mukaan, yhdeksässä kymmenestä internetiin kytketyistä tietokoneesta on vakoiluohjelma, mainosohjelma tai virus. Tämmöiset haittaohjelmat tartuttavat käyttäjän tietokonetta varoituksetta ja suorittavat haitalliset toiminnot huomaamattomasti. Kun valitset vakoiluohjelmien poistotyökalua, vältä laittomista lähteistä, bit-torrentista tai epäluotettavista sivuista tulevia ohjelmistoja. Et voi erehtyä, jos valitset ohjelman meidän top-listastamme. Ohjelmiston latauksen jälkeen, sinun on muistettava päivittää sitä. Uusia uhkia ilmestyy joka päivä ja myös parhaat tietoturvaohjelmat on pidettävä ajan tasalla.

Virusten ja haittaohjelmien poisto

Tältä sivulta löytyy tietoja miten voit välttää haittaohjelmia ja viruksia.

Haittaohjelmien poisto