FacebookTwitterLinkedIn

Malwarebytes Antimalware

Käyttäjän arvio:rating starrating starrating starrating starrating star / 901
HuonoinParas 

Malwarebytes Antimalware -laatikkoYhteensopivuus: Windows XP (SP2), Windows Vista/7/8/8.1 (32-bit ja 64-bit

Lataa
Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes Anti-Malware Pro on suosittu ohjelmisto haittaohjelmien poistamiseen tietokoneelta. Malwarebytes Corporation julkaisi ohjelman ensimmäisen version vuonna 2008. Malwarebytes perustettiin vuonna 2004, ja se on siitä asti kehittänyt ensiluokkaisia haittaohjelmien torjuntaratkaisuja, joita on ladannut yli 300 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman. Kyseinen haittaohjelmien poisto-ohjelma on tunnettu keveydestään ja haittaohjelmien, mainosohjelmien sekä muiden uhkien erinomaisesta tunnistamisesta. Lisäksi ohjelmisto toimii kaikkien yleisimpien viruksentorjuntaohjelmien yhteydessä eikä vaikuta niiden toimintaan.

Malwarebytes Anti-Malware Pro:n elinikäinen lisenssi maksaa 24,95 dollaria ja sisältää useita lisäominaisuuksia (ilmaisversioon verrattuna), kuten reealiaikaisen suojauksen, automaattisen tärkeiden päivitysten asennuksen ja hakkeroinnin- sekä tietojenkalasteluneston. Tärkein ero ilmaisen ja Pro-version välillä on reaaliaikainen suojaus - tietoturvatartuntojen estäminen etukäteen on aina parempi vaihtoehto kuin jo asentuneen haittaohjelman poistaminen tietokoneelta.

Yleistä:

Malwarebytes Anti-Malware Pro -ohjelman asennus on vaivatonta ja suoraviivaista. Asennusvelhon saumattomat asennusvaiheet mahdollistavat kieliasetusten ja asennustiedoston valitsemisen. Malwarebytes Anti-Malwaren käyttöliittymä on minimalistinen ja muistuttaa vanhempia ohjelmia, tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ohjelmisto olisi suunniteltu vain kokeneimmille käyttäjille - käyttöliittymä on erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Kaikkiin ominaisuuksiin pääsee pääikkunan ylälaidassa olevien välilehtien kautta. Malwarebytes Anti-Malwaren design ja asettelu ovat yksinkertaisia ja toimivia. Vaikka kyseessä ei ole yksi virtaviivaisimmista arvostelemistamme ohjelmista, on se kuitenkin käyttötarkoitukseensa hyvin sopiva. Vaikutus tietokoneen suorituskykyyn on tuskin huomattavissa, skannauksen aikana ohjelma käyttää kuitenkin huomattavasti enemmän koneen resursseja.

malwarebytes-kuvankaappaus1

Suorituskyky:

Vaikka haittaohjelmien skannaus voi vaikuttaa jonkin verran tietokoneen suorituskykyyn, on se tulosten valossa kannattavaa - haittaohjelmien tunnistusprosentti on vaikuttava. Malwarebytes päivittää tietokantansa automaattisesti useita kertoja päivässä, joten suojauksen taso on korkea ja uhat löytyvät korkealla todennäköisyydellä. Ohjelma on erinomainen työkalu järjestelmän skannaukseen ja haittaohjelmien, troijalaisten, vakoiluohjelmien sekä virusten poistoon. Lisäksi Malwarebytes Anti-Malwaressa on Malwarebytes Chameleon -niminen työkalu, josta on apua mikäli Malwarebytes Anti-malware asennetaan tartunnan saaneeseen järjestelmään.

malwarebytes-suorituskyky

Ominaisuudet:

Flash Scan - erittäin nopea muistin ja itsestään käynnistyvien objektien skannaus.

malwarebytes-flash-scan

Chameleon mode - mahdollistaa Malwarebytesin asentamisen saastuneeseen järjestelmään, kun haittaohjelma yrittää estää asennuksen.

Malwarebytes Chameleon

Malwarebytes Anti-Rootkit -suojaus poistaa rootkit-tartunnat - ne ovat vaarallisia haittaohjelmia, jotka päästävät verkkorikolliset käyttäjän käyttöjärjestelmään suorittamaan haitallisia toimintoja.

chameleon--rootkit

Malwarebytes Anti-Malware Pro - ohjelmassa on myös reaaliaikainen suojaus haitallisia verkkosivuja ja niitä uhkia vastaan, joita viruksentorjuntaohjelmistot eivät välttämättä huomaa. Lisäksi ohjelmasta löytyy työkalu, jolla voidaan turvata maksutoimet verkossa ja estää luottokorttitietojen varastaminen.

malwarebytes-reaaliaikainen

Yhteenveto:

Malwarebytes Anti-Malware Pro on järjestelmän kannalta kevyt työkalu, joka suojaa kaikilta PC-uhilta, kuten viruksilta, troijalaisilta ja haittaohjelmilta. Se on loistava haittaohjelmien torjuntatyökalu, joka toimii moitteetta asennetun viruksentorjuntaohjelman rinnalla. Malwarebytes Anti-Malware on erittäin kykenevä haittaohjelmien tunnistus- ja poistotyökalu, ja se on helposti elinikäiseen lisenssiin vaadittavan 24,95 dollarin arvoinen.

▼ Näytä kommentit

Virusten ja haittaohjelmien poisto

Tältä sivulta löytyy tietoja miten voit välttää haittaohjelmia ja viruksia.

Haittaohjelmien poisto