FacebookTwitterLinkedIn

SpyHunter 4

Käyttäjän arvio:rating starrating starrating starrating starrating star / 659
HuonoinParas 

Spyhunter-laatikkoYhteensopivuus: Windows XP (32-bit)(SP2), Windows Vista (32-bit ja 64-bit), Windows 7 (32-bit ja 64-bit), Windows 8 (32-bit ja 64-bit)

Lataa
SpyHunter Malware Security Suite

Spyhunter 4 on Enigma Software Group USA LLC:n ("ESG") kehittämä haittaohjelmien poistamiseen tarkoitettu sovellus. Vaikka sitä pidetään haittaohjelmien poistotyökaluna, kuuluu Spyhunter 4:een myös vakoiluntorjuntaominaisuus, ja se on West Coast Labs Checkmark Certification Systemin sertifikaatin mukaan Platinum-tason vakoiluntorjuntaohjelmisto. Spyhunter 4 käyttää viimeisimpiä haittaohjelmien torjuntatekniikoita tarjotakseen korkeimman mahdollisen suojan nykyisiä uhkia vastaan, ja sitä pidetäänkin yhtenä parhaista haittaohjelmien torjuntatyökaluista. Ohjelmisto on suunniteltu auttamaan käyttäjiä haittaohjelmien, virusten, valeviruksentorjuntaohjelmien, ransomwaren ja muiden tietoturvaongelmien poistamisessa tietokoneiltaan. Spyware Helpdesk -ominaisuus erottaa ohjelman muista vastaavista - kyseessä on ainutlaatuinen rajapinta, jonka avulla SpyHunterin tukihenkilöstö voi ottaa yhteyden tartunnan saaneeseen koneeseen ja suorittaa vaaditut korjaustoimenpiteet manuaalisesti.

Yleistä:

Spyhunter 4:en asennus on suhteellisen suoraviivaista ja se hoituu järkevän kokoisen asennustiedoston kautta. Asennusvelho antaa käyttäjän valita kieliasetukset ja seuraava-painikkeen klikkaamisen jälkeen asennus hoituu suoraviivaisesti eikä vaadi erityisosaamista. Asennuksen jälkeen SpyHunter ehdottaa käyttäjälle kotisivun suojaamista - kyseinen ominaisuus on erittäin hyödyllinen, sillä nykyisin internet on täynnä erilaisia selainkaappareita, joiden tarkoituksena on vaihtaa käyttäjien kotisivu- ja oletushakukoneasetuksia. Haittaohjelmien torjuntatyökalun pääikkunasta löytyy välilehdet haittaohjelmaskannerille, DNS-asetuksille, järjestelmän suojaukselle (System Guards), Spyware Helpdeskille sekä asetuksille. Graafinen käyttöliittymä (GUI) on minimalistinen ja yksinkertainen, ja navigointi on sulavaa ja yksinkertaista. Yksinkertainen käyttöliittymä edistyneillä ominaisuuksilla tekee ohjelmasta juuri sopivan peruskäyttäjille. Lisäksi automaattiset haittaohjelmatietokannan päivitykset hoituvat taustalla eivätkä häiritse käyttäjää.

spyhunter kuvankaappaus

Suorituskyky:

Kumpikin ohjelman tarjoamista skannausvaihtoehdoista (pikaskannaus tai täysi skannaus) on nopea eikä vaadi paljoa suorittimelta. Spyhunterin skannaus ei ole ainoastaan nopea, vaan sen tulokset ovat myös hyvin yksityiskohtaisia. Haittaohjelmauhat näytetään viipymättä skannauksen edetessä. Testauksen aikaan Spyhunter suoriutui pikaskannauksesta alle viidessä minuutissa, jonka aikana järjestelmää pystyi myös käyttämään.

Spyhunter:n skannauksen tulokset

Ominaisuudet:

Ohjelmistoon sisältyvä rootkit-ohjelmien tunnistusjärjestelmä skannaa tietokoneen rootkit-ohjelmien varalta. Ne ovat monimutkaisia haittaohjelmatartuntoja, jotka voivat antaa verkkorikollisille järjestelmänvalvojan oikeudet sekä mahdollisuuden suorittaa haitallisia toimintoja uhrien käyttöjärjestelmissä. Kun Spyhunter tunnistaa tällaisen tietoturvariskin, se näyttää viestin, jossa pyydetään käynnistämään tietokone uudelleen tunnistetun haittaohjelman poistamiseksi kokonaan. Useimmiten rootkit-ohjelmia käytetään troijalaisten asentamiseen viruksentorjuntaohjelmien huomaamatta. Rootkit-ohjelmat ovat nykyisin melko yleisiä, joten SpyHunteriin sisältyvä rootkit-ohjelmien tunnistusjärjestelmä on selkeä etu.

spyhunter-rootkit-ohjelmatVaikka rootkit-ohjelmien poistaminen on automaattista ja hoituu hetkessä, ei kaikkien haittaohjelmatyyppien poistaminen ole yhtä yksinkertaista, ja joissakin tapauksissa SpyHunter ei kykene poistamaan uhkia automaattisesti. Tällaisia tilanteita varten SpyHunterista löytyy Spyware HelpDesk -ominaisuus, jolloin käyttäjät voivat olla yhteydessä SpyHunterin teknikkoihin, jotka voivat analysoida ongelman etänä ja kehittää sopivan ratkaisun ongelmalliselle haittaohjelmalle.

spyhunter helpdesk

Tietokoneen skannaus lisävalintamahdollisuuksilla mahdollistaa ajan säästämisen valitsemalla, mitkä järjestelmän alueet sisällytetään skannaukseen. Käyttäjät voivat muuttaa skannausasetuksia muistin, rekisterin, evästeiden, tiedostojen ja rootkitien suhteen.

spyhunter skannaus

System Guards -ominaisuus skannaa asennettuja ohjelmia jatkuvasti ja kertoo, onko niiden käyttö turvallista - tämä on mahdollista analysoimalla koneelle asennettujen ohjelmien suorittamia prosesseja. Vaikka työkalu on automaattinen, voivat käyttäjät estää prosessit manuaalisesti. Huomaa, että ennen prosessin estämistä kannattaa selvittää, ettei se ole Windowsin toiminnan kannalta välttämätön.

spyhunter systemguards

Yhteenveto:

Internet on nykyään pullollaan vaarallisia latauksia, ja kunnollisen haittaohjelmien torjuntatyökalun asentaminen tietokoneelle on äärimmäisen tärkeää. SpyHunter on käyttäjäystävällisen käyttöliittymänsä ja yleisen käytön helppouden ansiosta täydellinen valinta peruskäyttäjälle. Lisäksi ohjelma onnistuu poistamaan rootkit-, valeviruksentorjunta-, ja ransomware-ohjelmat sekä selainkaapparit erinomaisesti. Ohjelman kokoversio maksaa 39,99 dollaria. Mikäli etsit kattavaa ja helppokäyttöistä haittaohjelmien, mainosohjelmien ja vakoiluohjelmien poistotyökalua, ja suostut maksamaan siitä, suosittelemme SpyHunter 4 -ohjelmaa.

SpyHunterin poistaminen.

spyhunter uninstall 1

Windows 8- ja Windows 10 -käyttäjät: Napsauta hiiren oikealla painikkeella ruudun vasenta alakulmaa ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot. Windows XP- ja Windows 7 -käyttäjät: Napsauta Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja valitse Poista.

spyhunter uninstall 2

Valitse ohjelmien poistamisen ikkunasta SpyHunter ja sitten Poista tai muuta.

spyhunter uninstall 3

Vahvista SpyHunterin poistaminen avautuvassa ikkunassa valitsemalla Kyllä.

spyhunter uninstall 4

Jos SpyHunter on asennuksen poistamisen aikana käynnissä, poisto-ohjelma kehottaa sulkemaan sovelluksen. Valitse Pakota lopettamaan.

spyhunter uninstall 5

Viimeistele prosessi käynnistämällä tietokone uudelleen. Napsauta Käynnistä uudelleen nyt -painiketta.

▼ Näytä kommentit

Virusten ja haittaohjelmien poisto

Tältä sivulta löytyy tietoja miten voit välttää haittaohjelmia ja viruksia.

Haittaohjelmien poisto