FacebookTwitterLinkedIn

SuperAntiSpyware

Käyttäjän arvio:rating starrating starrating starrating starrating star / 575
HuonoinParas 

Superantispyware-laatikkoYhteensopivuus: Windows 2000, Windows XP, Windows Media Center, Windows Vista, Windows 7 ja Windows 8

SUPERAntiSpyware Professional

SUPERAntiSpyware on kevyt ja helppokäyttöinen vakoiluntorjuntaohjelmisto, joka on ladattu maailmanlaajuisesti yli 35 miljoonaa kertaa. Nick Skrepetos perusti SUPERAntiSpywaren vuonna 2004, hän on toiminut ohjelmistojen parissa vuodesta 1983 ja perustanut useita menestyviä yrityksiä, kuten SuperAdBlocker.com ja Panicware, Inc:n. Support.com hankki SUPERAntiSpywaren vuonna 2011. SUPERAntiSpywaresta on tarjolla kaksi versiota: ilmainen ja Professional. Professional-versio maksaa 29,95 dollaria vuodessa ja siitä löytyy joitakin lisäominaisuuksia ilmaisversioon verrattuna. Se kykenee korjaamaan toimimattoman internetyhteyden, skannaamaan käynnistyksen yhteydessä aukeavat ohjelmat, suojaamaan rekisteritietueita, suorittamaan ajastettuja skannauksia ja lataamaan automaattisesti päivittäiset määritelmäpäivitykset. Ilmaisversiossa toimivat perusominaisuudet, kuten haittaohjelmaskannaukset ja skannauksen asetusten muuttaminen.

Yleistä:

SUPERAntiSpywaren käyttöliittymä on melko vanhan oloinen, mutta toisaalta minimalistinen ja suoraviivainen. Pääikkunasta löytyy erilaisia painikkeita, kuten skannaus, asetukset, apu & tiedot sekä päivitysten tarkistaminen. Käyttäjät voivat myös valita haluavatko he haittaohjelmien tietokantapäivitykset ennen tietokoneen skannausta, vai haluavatko he käyttää "Rescue Scan" -ominaisuutta (skannausvaihtoehto erittäin saastuneille järjestelmille). Kaikkiin lisäominaisuuksiin ja asetuksiin pääsee käsiksi "System Tools & Program Settings" -painikkeen kautta.

supernantispyware-sc1

Suorituskyky:

SuperAntiSpywaren asentaminen on erittäin nopeaa ja yksinkertaista. Käyttäjä voi valita eri asennusvaihtoehdoista - "express" tai "custom". Custom-asennus antaa käyttäjän valita asennustiedoston ("patch") ja eri asetuksia, kun taas "express"-asennus asentaa vakoiluntorjuntaohjelmiston oletusasetuksilla. Heti asentumisen jälkeen SuperAntiSpyware päivittää haittaohjelmatietokantansa, jonka jälkeen se on valmis käytettäväksi. Testijärjestelmällämme pikaskannaus kesti alle kaksi minuuttia (250 GB dataa) - tämä on yksi alan nopeimmista skannaustuloksista.

Superantispyware nopea skannaus

Skannaus:

SUPERAntiSpywaressa on neljä skannaustyyppiä: Complete Scan (täysi skannaus), Quick Scan (pikaskannaus), Critical Point Scan (kriittisten alueiden skannaus) ja Custom Scan (kustomoitu skannaus). Rescue Scan -ominaisuutta voi käyttää erittäin saastuneen järjestelmän tapauksessa, mikäli haittaohjelma käyttää niin paljon resursseja, ettei normaalia skannausta voi suorittaa. Complete Scan - skannaa kaikki koneella olevat tiedostot, mukaan lukien järjestelmätiedostot. Critical Point Scan - skannaa vain yleisimmät haittaohjelmien piilopaikat. Quick Scan kestää hieman pidempään kuin Critical Point Scan; se tarkistaa kuitenkin useampia tiedostoja ja rekisteritietueita, joten pidempi skannausaika voi auttaa löytämään useampia haittaohjelmia. Custom Scan mahdollistaa valittujen tiedostojen ja kansioiden tarkistamisen ilman, että aikaa tuhlaantuu koko kovalevyn skannaamiseen.

Ominaisuudet:

Reaaliaikainen torjunta estää mahdollisten uhkien (vakoiluohjelmat, valeviruksentorjuntaohjelmat, näppäilyn tallentajat eli keyloggerit jne.) asentumisen.

Superantispyware - reaaliaikainen suojaus

Rekisterikorjaukset - mahdollistaa erilaisten haittaohjelmien mahdollisesti muuttamien rekisteritietueiden korjaamisen. Esimerkiksi verkkoyhteyksien korjaaminen, Windowsin tehtävienhallinnan ottaminen käyttöön jne.

Superantispyware-rekisterikorjaukset

Ei-toivottujen ohjelmien poistaminen - listaa tietokoneella olevat mahdollisesti ei-toivotut sovellukset ja mahdollistaa niiden helpon poistamisen.

Superantispyware - mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmien poisto

SUPERDelete-tiedostonpoistaja - poistaa minkä tahansa valitun tiedoston. Voi olla hyödyllinen poistettaessa haittaohjelmien saastuttamia tiedostoja.

 Superantispyware-tiedostojenpoisto

Yhteenveto:

SUPERAntiSpyware on yksi alan kevyimmistä vakoiluntorjuntaohjelmista. Ohjelman maksullisessa versiossa on useita erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia, joista on varmasti apua selainkaappareiden, mainosohjelmien ja muiden haitallisten ohjelmien kanssa. SUPERAntiSpywaren kehittäjät ovat liikkeellä tosissaan taistellessaan haittaohjelmia vastaan. Tämä ohjelma voi olla erittäin hyvä lisä ensisijaisen viruksentorjuntaohjelmiston rinnalle.

▼ Näytä kommentit

Virusten ja haittaohjelmien poisto

Tältä sivulta löytyy tietoja miten voit välttää haittaohjelmia ja viruksia.

Haittaohjelmien poisto