FacebookTwitterLinkedIn

Search.conduit.com Virus

Muita nimiä: Conduit-työkalupalkin
Riskitaso: Keskitasoinen

Conduit-työkalupalkit - miten poistaa selaimen uudelleenohjaukset search.conduit.comiin?

Mikä Search.conduit.com on?

Search.conduit.com on sivusto, jonka toimintaa tuetaan monella Conduitin kehittämällä selaimen työkalupalkilla. Useat sivustot ja kehittäjät käyttävät Conduit-työkalupalkkeja tienatakseen verkkoliikenteellä ja ilmaisohjelmilla. Palvelusta on tullut erittäin suosittu, sillä työkalupalkin luominen oman sivuston logolla ja erityisominaisuuksilla on todella helppoa. Kun käyttäjä asentaa Conduit-työkalupalkin tietokoneelleen, muuttuvat hänen selaimiensa (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome) kotisivut ja oletushakukoneet search.conduit.comiksi. Sivusto käyttää muunneltua Googlen hakukonetta, joka näyttää oikeita hakutuloksia, mutta Conduit ja sen kumppanit jakavat osan sponsoroitujen hakutulosten klikkaamisesta saaduista tuloista.

Yksinään kyseessä oleva sivusto ei liity haittaohjelma- tai virustartuntoihin. Useimmissa tapauksissa sivustolle tapahtuvat uudelleenohjaukset johtuvat varomattomasta ilmaisohjelmien asentamisesta - useimmat ilmaisohjelmien kehittävät jakavat tuotteitaan yhdessä työkalupalkkien kanssa. Jos tietokoneenkäyttäjä ei ole tarkkana ohjelman asennuksen jokaisessa vaiheessa, voi tällainen ei-toivottu selaimen lisäosa asentua selaimiin ja aiheuttaa uudelleenohjauksia sekä oletushakukoneen vaihtumisen. Vaikka search.conduit.com ei olekaan yhteydessä vakoiluohjelma- tai virustartuntoihin, näyttää se harhaanjohtavia mainoksia, jotka voivat johtaa ei-toivottujen selaimen lisäosien tai ohjelmistojen asentumiseen. Tämän lisäksi search.conduit.comin kotisivulla esiintyvien mainosten klikkaaminen voi johtaa nettikyselyihin ja yksityisyysongelmiin. Jotkin Conduit-työkalupalkit näyttävät myös huijaustarjouksia (ajurien päivityksiä, tietokoneen nopeuttamista), jotka voivat johtaa scareware-haittaohjelmien asentumiseen.

search.conduit.com -uudelleenohjaus

Search.conduit.com-uudelleenohjaus on seuraus selaimen työkalupalkin asennuksesta - kyseessä ei ole virus tai haittaohjelma. Jos olet asentanut jonkin Conduit-työkalupalkin vapaaehtoisesti ja käytät sosiaalisen median pikakuvakkeita, nettiradiota tai muita sen ominaisuuksia, ei sinun tule seurata alla listattuja ohjeita. Jos olet sen sijaan asentanut Conduit-työkalupalkin vahingossa ja haluat poistaa selaimen uudelleenohjaukset search.conduit.comiin, voit käyttää oheista poisto-opasta. Ole aina varovainen asentaessasi selaimen lisäosia, sillä ne hidastavat nettiselaimiasi, aiheuttavat uudelleenohjausongelmia ja voivat johtaa muiden ei-toivottujen ohjelmien asentumiseen - tarkista nykyisten lisäosiesi listaus ja säilytä vain ne, joita käytät päivittäin.

Pikavalikko:

Search.conduit.com -uudelleenohjauksen poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

search.conduit.comin poistaminen

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohtia "iWin Toolbar, Rihanna Toolbar, SweetIM BAr Toolbar, BrotherSoft Extreme Toolbar", valitse ne ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien tai mahdollisten haittaohjelmatartuntojen varalta poistettuasi Conduit-työkalupalkin (tai -palkit). Suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto.

▼ Lataa Conduit-työkalupalkin poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Search.conduit.com -uudelleenohjauksen poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

search.conduit.com -uudelleenohjaus Internet Explorerissa

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi Conduit Ltd:hen liittyviä tietueita (iWin Toolbar, Rihanna Toolbar, SweetIM Bar Toolbar jne.) ja poista ne käytöstä. Kotisivun vaihtaminen search.conduit.comista haluamaasi: Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa search.conduit.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos conduit-työkalupalkin-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

search.conduit.com -uudelleenohjaus Google Chromessa

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi Conduit Ltd:hen liittyvät laajennukset. Esimerkiksi: "BrotherSoft Extreme, iWin, Rihanna, SweetIM Bar jne." - valitse nämä ja klikkaa roskakorikuvaketta. Vaihda Google Chromen kotisivu search.conduit.comista haluamaasi - klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon ja valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori search.conduit.comin päälle ja klikkaa x-symbolia. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos conduit-työkalupalkin-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

search.conduit.com -uudelleenohjaus Mozilla FireFoxissa

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Etsi Conduit Ltd:hen liittyvät laajennukset. Esimerkiksi: "BrotherSoft Extreme, iWin, Rihanna, SweetIM Bar jne." - valitse nämä ja klikkaa roskakorikuvaketta. Kotisivun palauttamiseksi klikkaa "Työkalut", "Asetukset", poista avautuneesta ikkunasta search.conduit.com ja aseta haluamasi osoite.

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta conduit-työkalupalkin-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia conduit-työkalupalkin selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan conduit-työkalupalkin tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/6900-remove-search-conduit-com-redirect

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Poista Search.conduit.com Virus nollaamalla selaimen asetukset
Search.conduit.com Virus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Conduit-työkalupalkin QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Conduit-työkalupalkin poisto-oppaan mobiililaitteellasi.