FacebookTwitterLinkedIn

"Ads not by this site" Virus

Muita nimiä: Ads not by this site-mainosten
Riskitaso: Keskitasoinen

"Ads not by this site" -viruksen poistamine

Mikä Ads not by this site on?

"Ads not by this site" -teksti voi esiintyä YouTuben, Wikipedian, Googlen, FaceBookin ja muiden suosittujen sivustojen mainosten alapuolella. Nämä sivustot (Wikipediaa lukuun ottamatta) näyttävät omia mainoksiaan, mutta käyttäjät ovat raportoineet näkevänsä useita ei-toivottuja mainoksia (aikuisille tarkoitettua sisältöä, kyselyitä jne.) joko alkuperäisten mainosten tilalla tai niiden rinnalla. Jos näet tällaisia mainoksia ("ads not by this site"), on tietokoneellesi tunkeutunut mainosohjelma - vaikka kyseessä ei olekaan kovin vaarallinen turvallisuusuhka, voi ei-toivottujen mainosten näkeminen olla hyvin ärsyttävää ja se voi johtaa myös ei-toivottujen ohjelmien asentumiseen tai haittaohjelmatartuntoihin.

"Ads not by this site"-mainosohjelman aiheuttaa ei-toivotut selaimen lisäosat ja laajennukset, jotka asentuvat useimmiten ilmaisohjelmien latausten yhteydessä. Näiden lisäosien asentumisen välttämiseksi tulee käyttäjien lukea tarkkaan läpi internetistä lataamiensa ilmaisohjelmien asennuksen jokainen ikkuna. Poista kaikki valinnat, jotka ehdottavat selaimen lisäosien ja työkalupalkkien asentamista tai jotka muuttavat selaimesi kotisivun ja oletushakukoneen. "Ads not by this site" -mainosohjelman poistaminen on erittäin suositeltavaa, seuraa tässä artikkelissa esitettyjä poisto-ohjeita ja pääset eroon lempisivustoillasi esiintyvistä ärsyttävistä mainoksista.

ads not by this site

"Ads not by this site" on suora seuraus ei-toivottujen selaimen lisäosien asentamisesta. Tällaisten laajennusten kehittäjät levittävät "ads not by this site"-ohjelmaa lisäosien ohessa tienatakseen ilmaisohjelmillaan. Näiden ärsyttävien mainosten poistamiseksi sinun tulee poistaa ne aiheuttavat selaimen lisäosat. Tässä on lista selainlaajennuksista, joiden tiedetään aiheuttavan "ads not by this site"-ongelmia (poistaaksesi ei-toivotut mainokset sinun tulee käydä läpi selaimeesi asennetut laajennukset ja poistaa tässä listatut):

AddLyrics
Boby Lyrics
Vid Saver
CodecV
BCoolApp
Fast Save
Save As
VDownloader
LuckySavings
CouponDropDown
FaceBook Dislike Button
Installation Assistant
Coupon Companion
1ClickDownloader
Xvidly
CodecM
I Want This
Start Now Toolbar

Useilla teknistä tukea tarjoavilla keskustelufoorumeilla suositellaan asentamaan selaimen mainokset estävä "Adblock Plus", mikäli käyttäjän koneella on "ads not by this site" -ongelmia. Vaikka tämä menetelmä estääkin ärsyttävien mainosten näkymisen, ei se poista niitä tietokoneelta. On aina parempi idea poistaa ongelmien syy kuin niiden oireet. Käytä oheista poisto-opasta ja poista "ads not by this site" -ongelma koneeltasi kokonaan.

Tässä on lisäesimerkkejä tungettelevista "ads not by this site" -mainoksista suosituilla sivustoilla:

Ads not by this site Googlessa:

Ads not by this site in Google

Ads not by this site Facebookissa:

Ads not by this site in Facebook

Ads not by this site Bingissä:

Ads not by this site in Bing

Ads not by this site Wikipediassa:

Ads not by this site in Wikipedia

Vaikka "Ads not by this site" ei teknisesti olekaan tietokonevirus tai haittaohjelma, on se erittäin tungetteleva mainosohjelma. Mainosohjelman näyttämät mainokset ovat peräisin hämäristä mainosverkoista ja näin ollen niiden klikkaaminen voi johtaa vakaviin ongelmiin turvallisuuden ja yksityisyyden suhteen. Kolmannen osapuolen mainosverkot, jotka käyttävät tätä alustaa mainosten näyttämiseen, ovat myös verkkorikollisten käytössä haittaohjelmien levitykseen - jos näet tällaisia mainoksia nettiä selatessasi, kannattaa sinun seurata oheisia poisto-ohjeita ja poistaa mainokset aiheuttavat mahdollisesti ei-toivotut selaimen lisäosat.

Pikavalikko:

"Ads not by this site" -viruksen poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

ads not by this site uninstall

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohtia "Vid Saver, CodecV, BCoolApp, Fast Save, CodecM, I Want This, Start Now Toolbar, Save As, VDownloader, CouponDropDown, FaceBook Dislike Button, Installation Assistant, Coupon Companion, 1ClickDownloader", valitse ne ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien tai mahdollisten haittaohjelmatartuntojen varalta poistettuasi lisäosat, jotka aiheuttavat "ads not by this site" -ongelmia. Suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto.

▼ Lataa Ads not by this site-mainosten poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

"Ads not by this site" -viruksen poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

ads not by this site internet explorer

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohtia "Vid Saver, CodecV, BCoolApp, Fast Save, CodecM, I Want This, Start Now Toolbar, Save As, VDownloader, CouponDropDown, FaceBook Dislike Button, Installation Assistant, Coupon Companion, 1ClickDownloader" ja poista ne käytöstä.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos ads not by this site-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

ads not by this site Google Chrome

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "Vid Saver, CodecV, BCoolApp, Fast Save, CodecM, I Want This, Start Now Toolbar, Save As, VDownloader, CouponDropDown, FaceBook Dislike Button, Installation Assistant, Coupon Companion, 1ClickDownloader", valitse ne ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos ads not by this site-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

ads not by this site mozilla firefox

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista käytöstä "Vid Saver, CodecV, BCoolApp, Fast Save, CodecM, I Want This, Start Now Toolbar, Save As, VDownloader, CouponDropDown, FaceBook Dislike Button, Installation Assistant, Coupon Companion, 1ClickDownloader".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta ads not by this site-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa ads not by this site-mainosten tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan ads not by this site-mainosten tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/6945-remove-ads-not-by-this-site

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista "Ads not by this site" Virus nollaamalla selaimen asetukset
"Ads not by this site" Virus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Ads not by this site-mainosten QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Ads not by this site-mainosten poisto-oppaan mobiililaitteellasi.