FacebookTwitterLinkedIn

Qvo6.com Virus

Muita nimiä: Qvo6.com Selainkaappari
Riskitaso: Kohtalainen

Qvo6.com-uudelleenohjausviruksen poistaminen

Mikä Qvo6.com on?

Qvo6.com on sivusto, jonka käyttöliittymä muistuttaa Google.comia. Sivuston kehittäjät tukevat sen toimintaa harhaanjohtavin keinoin - käyttäjät ohjataan sinne ilman heidän suostumustaan, kun he asentavat internetistä ladattuja ilmaisohjelmia. Qvo6.com on selainkaappari - sivusto ei tarjoa vierailijoilleen mitään hyödyllistä, eivätkä vierailijat edes käy siellä vapaasta tahdostaan - heidät uudelleenohjataan sivustolle. Paras tapa välttää tällaiset uudelleenohjausongelmat on olla tarkkana ilmaisohjelmia asentaessa. Nykyisin useat lataussivustot käyttävät ns. latausohjelmia - ne on toteutettu niin, että ilmaisohjelmien asennuksen yhteydessä tarjotaan asennettavaksi myös muita ohjelmia.

Haitta- tai ei-toivottu ohjelma saattaa asentua yhdessä oikean ilmaisohjelman kanssa ellei asentaja ole tarkkana asennusprosessin eri vaiheissa. Välttääkseen uudelleenohjaukset Qvo6.comiin tai muille sivustoille tulee aina valita "kustomoitu asennus" tyypillisen  asennuksen sijaan, kun on kyse ilmaisohjelmista. Poista kaikki valinnat, jotka muuttavat selaimesi asetuksia (oletushakukone, kotisivu jne.). Qvo6.com ei ole luotettava sivusto - selaimen uudelleenohjaukset tälle sivustolle tarkoittavat, että selainkaappari on tarttunut tietokoneeseesi.

Qvo6.com-virus - selainkaappari

Qvo6.comin uudelleenohjausongelmien takana ovat harhaanjohtavat lataussivustot, jotka rahastavat ilmaisilla latauksillaan käyttämällä epäilyttäviä mainostettuja ohjelmia ja selaimen lisäosia. Sivuston käyttäminen päivittäiseen tiedonhakuun ei ole suositeltavaa - jos selaimesi ohjaa sinut jo tälle sivustolle, käytä oheisia poisto-ohjeita Qvo6.com-selainkaapparin poistamiseen tietokoneeltasi.

Pikavalikko:

Qvo6.com-uudelleenohjausviruksen poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

qvo6 -viruksen poistaminen

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohtia "eSafe Security Controlin", valitse ne ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Kun olet poistanut Qvo6.comiin ohjaavan eSafe Security Controlin, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman komponentteja ole jäänyt jäljelle. Käytä suositeltua vakoiluntorjuntaohjelmaa tietokoneen skannaamiseksi. Poista kaikki ohjelman löytävät ongelmakohdat varmistaaksesi, ettei tietokoneellesi ole tarttunut vakoilu- tai haittaohjelmia.

▼ Lataa Qvo6.com Selainkaappari poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Qvo6.com-uudelleenohjausviruksen poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

qvo6.com -uudelleenohjausviruksen poistaminen Internet Explorerista

Korjaa Internet Explorerin pikakuvakkeen kohde:

Qvo6.com-selainkaappari muokkaa Internet Explorerin pikakuvakkeen "Kohde"-kentän sisältöä. Ongelman korjaus: etsi Internet Explorerin pikakuvake työpöydältäsi ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista teksti (http://www.qvo6.com/...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" perästä.

Muuta kotisivusi:

Kotisivun vaihtaminen qvo6.comista haluamaasi: Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa qvo6.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos qvo6.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Qvo6.com -selainkaapparin (virus) poistaminen Google Chromesta

Korjaa Google Chromen pikakuvakkeen kohde:

Qvo6.com-selainkaappari muokkaa Google Chromen pikakuvakkeen "Kohde"-kentän sisältöä. Ongelman korjaus: etsi Google Chromen pikakuvake työpöydältäsi ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista teksti (http://www.qvo6.com/...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" perästä

Muuta kotisivusi:

Vaihda Google Chromen kotisivu qvo6.comista haluamaasi - klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon ja valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori qvo6.comin päälle ja klikkaa x-symbolia. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos qvo6.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

qvo6.com-uudelleenohjausviruksen poistaminen Mozilla FireFoxista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), Korjaa Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen kohde:

Qvo6.com-selainkaappari muokkaa Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen "Kohde"-kentän sisältöä. Ongelman korjaus: etsi Mozilla Firefoxin pikakuvake työpöydältäsi ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista teksti (http://www.qvo6.com/...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" perästä

Muuta kotisivusi:

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa "Työkalut", "Asetukset", poista avautuneesta ikkunasta qvo6.com ja aseta haluamasi osoite.

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta qvo6.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia qvo6.com selainkaappari selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan qvo6.com selainkaappari tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7136-remove-qvo6-homepage-redirect-virus

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Qvo6.com Virus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Qvo6.com Selainkaappari QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Qvo6.com Selainkaappari poisto-oppaan mobiililaitteellasi.