FacebookTwitterLinkedIn

Holasearch.com virus

Muita nimiä: Holasearch.com-työkalupalkin
Riskitaso: Keskitasoinen

Hola Search -työkalupalkki - miten poistaa selaimen uudelleenohjaus holasearch.comiin?

Mikä Holasearch.com on?

Holasearch.com (ihola! tai Hola Search) on sivusto, jota mainostetaan Hola Search -työkalupalkin avulla. Kyseessä on mahdollisesti ei-toivottu selaimen lisäosa (yhteensopiva Internet Explorerin, Google Chromen ja Mozilla Firefoxin kanssa), joka asentuu koneelle ilmaisohjelmien yhteydessä ja muuttaa selaimen asetuksia vaihtamalla sen kotisivun ja oletushakukoneen holasearch.comiin. Monet tietokoneenkäyttäjät ovat raportoineet Hola Search -työkalupalkin asentuneen selaimiinsa ilman heidän suostumustaan, kun he latasivat ilmaisia videokoodekkeja, latauksenhallintaohjelmia tai muita ilmaisohjelmia internetistä.

Netinkäyttäjien tulee tietää, että monet suositut lataussivustot, kuten download.com, soft32.com, softonic.com ja monet muut, käyttävät lataus- ja asennusohjelmia tienatakseen tarjoamillaan ilmaisohjelmilla - lataus- ja asennusohjelmat ehdottavat lisäohjelmien (selaimen lisäosien, työkalupalkkien jne.) asentamista sivustonsa käyttäjille. Joillakin latausohjelmilla on todella harhaanjohtavat asennusvaiheet, ja mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmien asentumiseen johtavien valintaruutujen huomaaminen voi olla hankalaa. Jos selaimesi ohjaa sinut holasearch.comiin, voit olla varma, että selainkaappari (Hola Search -työkalupalkki) on asentunut selaimiisi.

Holasearch.com-selainkaappari


Holasearch.comin käyttäminen päivittäiseen tiedonhakuun ei ole suositeltavaa - sivusto käyttää epäluotettavaa hakukonetta, jonka tuloksissa on usein harhaanjohtavia mainostettuja hakutuloksia, joiden klikkaaminen voi johtaa ei-toivottujen selaimen lisäosien tai haittaohjelmien asentumiseen. Sinun ei myöskään tule klikata mitään sivuston etusivulla näkyvistä mainoksista - ne ovat hämärien mainosverkostojen aikaansaannoksia ja niiden klikkaaminen voi johtaa haittaohjelmiin tai yksityisyysongelmiin. Hola Search -työkalupalkki on mahdollisesti ei-toivottu ohjelma, joka muistuttaa Delta Search, Babylon- ja qvo6.com-selainkaappareita. Kiinnitä aina huomiota internetistä ladatun ilmaisohjelman asennusvaiheisiin välttääksesi tällaisten mainosohjelmien asentumisen tietokoneellesi tulevaisuudessa - valitse aina "edistynyt" tai "kustomoitu" asennusvaihtoehto (tyypillisen tai nopean sijaan) ja estä kaikkien ylimääräisten ohjelmien (selainten työkalupalkkien, lisäosien jne.) asennus. Jos selaimesi ohjaavat sinut osoitteeseen holasearch.com, käytä oheista poisto-opasta poistaaksesi Hola Search -työkalupalkin tietokoneeltasi.

Pikavalikko:

Hola Search -työkalupalkin (holasearch.com-selainkaappari) poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Hola Search -työkalupalkin poistaminen

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohtia "BrowserProtect" ja "holasearch toolbar", valitse ne ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Kun olet poistanut holasearch.comiin ohjaavan Hola Search -työkalupalkin, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman komponentteja ole jäänyt jäljelle. Käytä suositeltua vakoiluntorjuntaohjelmaa tietokoneen skannaamiseksi. Poista kaikki ohjelman löytävät ongelmakohdat varmistaaksesi, ettei tietokoneellesi ole tarttunut vakoilu- tai haittaohjelmia.

▼ Lataa Holasearch.com-työkalupalkin poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Hola Search -työkalupalkin (holasearch.com-selainkaappari) poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Holasearch.comin poistaminen Internet Explorerista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohtia "Browser Protect" ja "Hola Toolbar", valitse ne ja klikkaa "Poista". Kotisivun vaihtaminen holasearch.comista haluamaasi: Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa holasearch.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos holasearch.com-työkalupalkin-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Holasearch.com -selainkaapparin poistaminen Google Chromesta

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset".Etsi "BrowserProtect" ja "Hola Toolbar", valitse ne, ja klikkaa roskakorikuvaketta. Vaihda Google Chromen kotisivu holasearch.comista haluamaasi - klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon ja valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori holasearch.comin päälle ja klikkaa x-symbolia. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos holasearch.com-työkalupalkin-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Holasearch.comin poistaminen Mozilla FireFoxista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Klikkaa "Laajennukset" ja poista "BrowserProtect" sekä "Hola Toolbar". Kotisivun palauttamiseksi klikkaa "Työkalut", "Asetukset", poista avautuneesta ikkunasta holasearch.com ja aseta haluamasi osoite.

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta holasearch.com-työkalupalkin-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia holasearch.com-työkalupalkin selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan holasearch.com-työkalupalkin tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7171-remove-holaserach-browser-redirect-virus

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Holasearch.com virus nollaamalla selaimen asetukset
Holasearch.com virus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Holasearch.com-työkalupalkin QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Holasearch.com-työkalupalkin poisto-oppaan mobiililaitteellasi.