FacebookTwitterLinkedIn

WebCake Pop-up Ads

Muita nimiä: WebCake-mainosten
Riskitaso: Keskitasoinen

WebCake - miten päästä eroon WebCaken ei-toivotuista pop-up-mainoksista?

Mikä WebCake on?

WebCake on WebCake LLC:n kehittämä selaimen lisäosa, se on yhteensopiva Google Chromen, Internet Explorerin ja Mozilla Firefoxin kanssa. Laajennus lupaa säästää netinkäyttäjien aikaa ja rahaa mahdollistamalla hintojen nopean vertailun ja nopeat haut vastaavista aiheista. Monet tietokoneenkäyttäjät kutsuvat tätä lisäosaa virukseksi tai haittaohjelmaksi, koska se on tungetteleva lisäosa, joka asentuu käyttäjien selaimiin internetistä ladattujen ilmaisohjelmien ohessa ja hyödyntää monia ei-toivottuja mainoksia, joiden ansiosta se oletettavasti on ilmainen.

WebCaken asentaneet tietokoneenkäyttäjät ovat ilmoittaneet nähneensä tekstinsisäisiä, pop-up-, banneri- ja kuponkimainoksia nettiä selatessaan. Tämä lisäosa aiheuttaa ei-toivottuja mainoksia, selainten hidastumista ja voi johtaa yksityisyydensuojan heikkenemiseen. Teknisestä näkökulmasta WebCake ei ole virus eikä haittaohjelma, mutta se voidaan silti lukea mainosohjelmaksi tai mahdollisesti ei-toivotuksi sovellukseksi. Välttääkseen tämän lisäosan asentumista tulee käyttäjien olla tarkkana freewarea (ilmaisohjelmia) asentaessaan. Monet lataussivustojen ja ilmaisohjelmien kehittäjät käyttävät latausohjelmia, jotka tarjoavat asennettavaksi ylimääräisiä ohjelmia - useimmiten tällaiset ylimääräiset ohjelmat johtavat mainoksiin, selaimen uudelleenohjaamisiin ja yksityisyysongelmiin.

WebCake -mainosohjelma

WebCaken asennus voidaan välttää olemalla tarkkana internetistä ladattujen ilmaisohjelmien asennusten eri vaiheissa - muista aina ilmaisohjelmia asentaessasi valita "kustomoitu" tai "edistynyt" asennusvaihtoehto "tyypillisen", "täyden" tai "nopean" sijaan. Poista kaikki valinnat, jotka ehdottavat selaimen lisäosien, työkalupalkkien jne. asentamista , äläkä anna asennuksen muuttaa selaimesi asetuksia (oletushakukone, kotisivu jne.). WebCake on vain yksi monista ei-toivotuista lisäosista, mitkä käyttävät harhaanjohtavia keinoja asentuakseen käyttäjien tietokoneille, tässä muutama esimerkki vastaavista laajennuksista: Ads not by this site, yontoo, DealDropDown ja monet muut. Jos olet yksi niistä, jotka tuntevat WebCaken asentuneen koneelleen ilman suostumusta, käytä tätä poisto-opasta päästäksesi tästä mainosohjelmasta eroon.

Pikavalikko:

WebCaken poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

WebCaken poistaminen

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta WebCake, valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien tai mahdollisten haittaohjelmatartuntojen varalta poistettuasi WebCaken. Suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto.

▼ Lataa WebCake-mainosten poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

WebCaken poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

WebCaken poistaminen Internet Explorerista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi WebCakeen liittyviä tietueita ("WebCake") ja poista se käytöstä.

Oletushakukoneen vaihtaminen Internet Explorerissa:

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Valitse avautuvassa ikkunassa "Hakupalvelujen hallinta", aseta Google, Bing tai mikä tahansa haluamasi hakukone oletukseksi ja poista lopuksi "WebCake".

Kotisivun vaihtaminen search.getwebcake.comista haluamaasi: Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa search.getwebcake.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos webcake-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

WebCaken poistaminen Google Chromesta

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "WebCake", valitse se ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Oletushakukoneen vaihtaminen Google Chromessa: Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon -kuvaketta, valitse "Asetukset", klikkaa "Haku"-osiosta kohtaa "Hallinnoi hakukoneita", poista "WebCake" (search.getwebcake.com) ja lisää tai valitse haluamasi.

Vaihda Google Chromen kotisivu search.getwebcake.comista haluamaasi - klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon ja valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori search.getwebcake.comin päälle ja klikkaa x-symbolia. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos webcake-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

WebCaken poistaminen Mozilla FireFoxista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista käytöstä lisäosa WebCake.

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa "Työkalut", "Asetukset", poista avautuneesta ikkunasta search.getwebcake.com ja aseta haluamasi osoite.

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta webcake-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa webcake-mainosten tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan webcake-mainosten tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7201-remove-webcake-pop-up-ads

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista WebCake Pop-up Ads nollaamalla selaimen asetukset
WebCake Pop-up Ads -asennuksen poistaminen
QR-koodi
WebCake-mainosten QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki WebCake-mainosten poisto-oppaan mobiililaitteellasi.