FacebookTwitterLinkedIn

Antivirus Security Pro

Muita nimiä: Antivirus Security Pro Valeviruksentorjunta
Riskitaso: Korkea

Antivirus Security Pro -ohjelman poistaminen

Antivirus Security Pro on valeviruksentorjuntaohjelma, joka kuuluu WinWebSec-nimiseen haittaohjelmaperheeseen. Ohjelma on verkkorikollisten kehittämä ja sen päätarkoitus on saada hyväuskoiset PC-käyttäjät ostamaan ohjelman kokoversio. Tämän saavuttamiseksi Antivirus Security Pro imitoi aitoa viruksentorjuntaohjelmaa ja esittää skannaavansa käyttäjien koneita tartuntojen varalta. Ohjelmalla ei kuitenkaan ole virustietokantaa tai virusskanneria - sen toiminta perustuu keksittyjen tietoturvauhkien löytämiseen ja valheellisiin pop-up-varoituksiin, joiden tarkoituksena on säikäyttää käyttäjä luulemaan, että käyttöjärjestelmä olisi vaarallisten haittaohjelmien ja virusten saastuttama. Onnistuneen asennuksen jälkeen huijausohjelma syrjäyttää käyttöjärjestelmän rekisterin ja asettaa itsensä käynnistymään automaattisesti aina tietokoneen käynnistyessä. Tämän lisäksi se estää asennettujen ohjelmien ja tehtävienhallinnan käytön. Todellisuudessa mitään valeviruksentorjunnan väittämiä ohjelmia ei löydy käyttäjän tietokoneelta - kyseessä on huijaus.

Antivirus Security Pro -ohjelmasta maksaminen vastaa rahojen lähettämistä suoraan verkkorikollisille - menetät rahasi ja annat pankkitietosi verkkorikollisten käyttöön, minkä seurauksena tililtäsi varastetaan vieläkin enemmän rahaa. Tietokoneenkäyttäjien ei tulisi luottaa tähän ohjelmaan, eikä kenenkään tulisi ostaa sen kokoversiota - oikea tapa käsitellä Antivirus Security Pro -ohjelmaa on sen poistaminen tietokoneelta.

Antivirus Security Pro

Antivirus Security Pro leviää hyödyntämällä vanhentuneista ohjelmistoista löytyviä turvallisuushaavoittuvuuksia, joiden kautta se tunkeutuu käyttäjän käyttöjärjestelmään. Yleisimpiä leviämiskeinoja ovat saastuneet sähköpostiviestit sekä sivustot ja varomattomat lataukset. Haittaohjelmilta suojautuakseen käyttäjien tulisi aina päivittää asennetut ohjelmistonsa ja ennen kaikkea käyttää kunnollisia viruksen- sekä vakoiluntorjuntaohjelmia netissä surffatessaan. Samasta haittaohjelmaperheestä (WinWebSec) aiemmin tunnistetut valeviruksentorjuntaohjelmat olivat nimeltään Attentive Antivirus ja System Care Antivirus. Jos Antivirus Security Pro on jo tarttunut tietokoneellesi, käytä tätä poisto-opasta huijausohjelman poistamiseksi tietokoneeltasi.

Antivirus Security Pro -ohjelman tuottamia keksittyjä pop-up-turvallisuusvaroituksia:

Antivirus Security Pro tuottaa epäaitoja turvallisuusvaroituksia

"Windows Security Center: Warning! Suspicious activity detected. Virus activity detected. Attempt to change configuration files detected. Rootkit embedding attempt detected. Suitable solution found - Antivirus Security Pro"

 

"Unless Antivirus Security Pro is activated, some of the current critical threats will not be eliminated and your computer will remain unprotected. Are you sure you would like to precede unprotected?"

 

"Warning! Infected file detected. Suspicious activity detected in application setup.exe similar to behavior of the virus Win32/Conficker.X For your security and to avoid loss of data, the operation of application setup.exe has been temporary restricted. To reset the application's full operation, you must use the full edition of Antivirus Security Pro. Recommended: You are using a limited version of Antivirus Security Pro. Please activate Antivirus Security Pro to resist all virus threats efficiently"


"Antivirus Security Pro - Threats found when scanning, to keep your computer safe, repair is required"

 

"Warning! the site you are attempting to view may harm your computer! You current security settings put your computer at risk! Activate Antivirus Security Pro and enable safe web surfing (recommended). Ignore warnings and visit that site is the current state (not recommended)"

 

"Antivirus Security Pro" - Warning! Suspicious activity detected. To keep your computer safe, the threat must be blocked"

Antivirus Security Pro -ohjelman poistaminen:

Antivirus Security Pro näyttää keksittyjä turvallisuusvaroituksia, kun käyttäjä yrittää päästä internetiin Internet Explorerin, Google Chromen tai Mozilla FireFoxin avulla. Tuholaisviruksentorjunnan poistamiseksi koneeltasi sinun tulee ladata suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto. Jos selaimiisi ilmestyy "Warning! The site you are trying to visit may harm your computer! Your security setting level puts your computer at risk!" -viesti, klikkaa "Ignore warnings and visit that site in the current state (not recommended)" ja jatka lataamista.

Antivirus Security Pro blocking Internet access

▼ Lataa Antivirus Security Pro Valeviruksentorjunta poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Mikäli et voi käyttää poistotyökalua, kokeile ladata vaihtoehtoinen asennustiedosto (se on uudelleennimetty iexplore.exe -tiedostoksi, sillä useimmat valeviruksentorjuntaohjelmat eivät estä tämännimisen tiedoston suorittamista)

Vaihtoehtoinen tapa ladata suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto:

Mikäli et voi käyttää selaimiasi: Klikkaa Käynnistä" ja sen jälkeen Suorita. (Klikkaa Windows-logoa, jos käyttöjärjestelmäsi on Windows 7 tai Windows Vista)

Windows XP:tä käyttäessäsi kirjoita Suorita-valintaikkunaan www.pcrisk.com/download-spyware-remover ja paina ENTER. Windows 7 ja Windows Vista -järjestelmissä voit kirjoittaa tekstin suoraan hakupalkkiin ja paina ENTERiä.

lataa poistotyökalu suorita-toiminnolla windows xp:llälataa poistotyökalu suorita-toiminnolla windows 7 -koneella

Enterin painamisen jälkeen suositellun vakoiluntorjuntaohjelmiston latausikkuna aukeaa. Klikkaa Suorita ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Mikäli suositellun vakoiluntorjuntaohjelmiston lataaminen ei vieläkään onnistu, anna ennen lataamista aktivointiavain Antivirus Security Pro -ohjelman aktivointi-ikkunaan. Klikkaa "Buy full edition" -painiketta ohjelman pääikkunan alalaidassa ja anna seuraava avain:

AF03E-A1B69411-5E496BEE-92A70D00-1AD697F6

Aktivointiavaimen antaminen ei poista Antivirus Security Pro -ohjelmaa, mutta tekee sen poistamisesta yksinkertaisempaa. Valeviruksentorjuntaohjelma lopettaa tekaistujen turvallisuusvaroitusten näyttämisen ja sallii aitojen viruksen- ja vakoiluntorjuntaohjelmien suorittamisen.

Antivirus Security Pro -ohjelman poistaminen Vikasietotila ja verkkoyhteydet -tilassa:

1. Käynnistä tietokoneesi Vikasietotila ja verkkoyhteydet -tilaan: Klikkaa Käynnistä, Sammuta, Käynnistä uudelleen ja lopuksi OK. Kun tietokoneesi on käynnistymässä, paina näppäimistösi F8-painiketta useita kertoja, kunnes näet Käynnistyksen lisäasetukset -valikon, josta voit valita kohdan Vikasietotila ja verkkoyhteydet.

Video, joka näyttää miten Windows 7 käynnistetään "Vikasietotila ja verkkoyhteydet" -tilaan:

vikasietotila ja verkkoyhteydet

Windows 8 -käyttäjät: Käynnistä Windows 8 Vikasietotila ja verkkoyhteydet -tilaan: Mene Windows 8 -aloitusnäyttöön, kirjoita Lisäasetukset ja valitse tuloksista Asetukset. Klikkaa Käynnistyksen lisäasetukset -vaihtoehtoa ja valitse aukeavasta "Yleiset tietokoneasetukset" -ikkunasta Käynnistyksen lisäasetukset. Klikkaa "Käynnistä uudelleen nyt" -painiketta. Tietokoneesi käynnistyy Käynnistyksen lisäasetukset -valikkoon. Klikkaa "Vianmääritys" -painiketta ja sen jälkeen "Lisäasetukset" -painiketta. Valitse lisäasetusten näytöstä "Käynnistyksen asetukset". Klikkaa "Käynnistä uudelleen" -painiketta. Tietokoneesi käynnistyy Käynnistyksen asetukset -näyttöön. Paina "5" käynnistääksesi Vikasietotila ja verkkoyhteydet -tilassa.

Video, joka näyttää miten Windows 8 käynnistetään "Vikasietotila ja verkkoyhteydet" -tilaan:

Windows 8 Vikasietotila ja verkkoyhteydet

2. Antivirus Security Pro muuttaa järjestelmän hosts-tiedostoa. Sitä käytetään tiettyjen tunnettujen verkkosivujen nimien muuttamiseksi IP-osoitteiksi. Jos sitä on muutettu, käyttäjä voidaan ohjata haittasivustolle vaikka osoiterivillä näkyisikin oikea URL. Sivuston aidoksi tunnistaminen on erittäin hankalaa mikäli hosts-tiedostoa on muunneltu. Korjaa tämä lataamalla Microsoft FixIt -työkalu, joka palauttaa hosts-tiedoston windowsin alkuperäiseksi. Käynnistä työkalu latauksen valmistuttua ja seuraa ruudulla näkyviä ohjeita. Latauslinkki alla:

3. Lataa ja asenna suositeltu vakoiluntorjuntaohjelma poistaaksesi valeviruksentorjunnan koneeltasi kokonaan.

▼ Lataa Antivirus Security Pro Valeviruksentorjunta poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

HUOM: Haittaviruksentorjuntaohjelmat voivat estää vakoiluntorjuntaohjelmiston lataamisen. Jos et voi ladata ohjelmistoa alkuperäisestä paikasta, kokeile yhtä alla listatuista vaihtoehtoisista latauspaikoista:

 • Paikka 1 (tiedosto nimetään "iexplore.exe"-tiedostoksi, sillä useimmat vakoiluohjelmat eivät estä sitä)
 • Paikka 2

Antivirus Security Pro -ohjelman poistaminen noudetun aktivointiavaimen avulla:

Video, jossa näytetään miten Antivirus Security Pro voidaan poistaa:

1. Odota kunnes Antivirus Security Pro -valeviruksentorjunta on saanut skannauksen valmiiksi ja klikkaa sen jälkeen "Remove Threats" -painiketta. Voit myös klikata "Buy full edition" -painiketta huijausohjelmiston pääikkunan oikeassa alalaidassa. Klikkaa auenneessa ikkunassa "I already have activation key" -painiketta.

Antivirus Security Pro -aktivointiavaimen syöttäminen, vaihe 1

2. Anna auenneessa ikkunassa tämä rekisteröitymisavain: AF03E-A1B69411-5E496BEE-92A70D00-1AD697F6 Tämä huijaa Antivirus Security Pron uskomaan, että olet jo maksanut täydestä versiosta. Tämä tekee valeviruksentorjuntaohjelman poistamisesta yksinkertaisempaa, rekisteriavaimen antamisen jälkeen Antivirus Security Pro antaa suorittaa asennettuja ohjelmia (kuten verkkoselaimia) ja voit ladata vakoiluntorjuntaohjelman ilman erilaisia keskeytyksiä.

Antivirus Security Pro -aktivointiavaimen syöttäminen, vaihe 2

 3. Lisenssiavaimen antamisen jälkeen Antivirus Security Pro näyttää muutaman viestin, jossa se onnittelee sinua rekisteröitymisen johdosta ja esittää poistavansa aikaisemmin havaittuja haittaohjelmia ja virustartuntoja.

Antivirus Security Pro aktivointiavaimen syöttämisen jälkeen

4. Aktivointiavaimen antaminen ei poista Antivirus Security Pro -ohjelmaa koneeltasi, mutta tekee sen poistamisesta yksinkertaisempaa. Lataa ja asenna suositeltu vakoiluntorjuntaohjelma poistaaksesi valeviruksentorjunnan koneeltasi kokonaan.

▼ Lataa Antivirus Security Pro Valeviruksentorjunta poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Muita työkaluja, joiden tiedetään poistavan Antivirus Security Pro:

Yhteenveto:

Valeviruksentorjuntaohjelmat (toiselta nimeltään "scareware") ovat ohjelmia, jotka yrittävät huijata käyttäjän maksamaan ohjelmien olemattomista täysversioista muka havaittujen tietoturvauhkien poistamiseksi (oikeasti koneella ei ole mitään). Tällaiset huijausohjelmat ovat verkkorikollisten suunnittelemia, ja ne on suunniteltu näyttämään aidoilta viruksentorjuntaohjelmilta. Useimmiten valeviruksentorjuntaohjelmat tunkeutuvat käyttäjien koneille verkossa näytettävien ponnahdusikkunoiden tai varoitusten avulla. Nämä harjaanjohtavat viestit saavat käyttäjät asentamaan valeviruksentorjuntaohjelman koneelleen. Muita tunnettuja scarewaren levitystaktiikoita ovat sovellusten haavoittuvuuksien hyödyntäminen, saastuneet sähköpostiviestit, piilolataukset tai jopa suorat puhelinsoitot, joissa tarjotaan teknistä tukea.

Tietokoneessa, johon on asentunut valeviruksentorjunta, voi olla myös muita haittaohjelmia, sillä valeviruksentorjuntaohjelmat asentuvat usein troijalaisten ja haavoittuvuuksia hyödyntävien ohjelmien ohessa. Nämä muut haittaohjelmat jäävät käyttäjän koneelle, vaikka tämä maksaisi valeviruksentorjuntaohjelman olemattomasta täysversiosta. Tässä on muutamia esimerkkejä antivirus security pro valeviruksentorjunta-valeviruksentorjuntaohjelman näyttämistä varoitusviesteistä:

Valeponnahdusikkuna valeviruksentorjuntaohjelman levittämiseen, esimerkki 1

Valeponnahdusikkuna valeviruksentorjuntaohjelman levittämiseen, esimerkki 2

Käyttäjien, joiden koneelle valetietoturvasovellus on asentunut, ei kannata ostaa sen kokoversiota. Maksamalla valeviruksentorjunnan lisenssiavaimesta käyttäjät lähettävät rahansa ja tilitietonsa verkkorikollisille. Jos käyttäjä on jo antanut luottokorttinsa numeron (tai muita arkaluontoisia tietoja) ohjelman sitä kysyessä, kannattaa hänen ottaa yhteys luottokortin myöntäneeseen yritykseen ja kertoa joutuneensa huijatuksi valetietoturvaohjelman ostamiseen. Kuvakaappaus sivustosta, jonka avulla huijataan käyttäjiä maksamaan antivirus security pro valeviruksentorjunta-ohjelman ja muiden valeohjelmien täysversioista:

esimerkki sivustosta, jonka avulla kerätään maksuja valeviruksentorjuntaohjelmista

Suojatakseen koneitaan antivirus security pro valeviruksentorjunta-ohjelmalta ja muilta vastaavilta käyttäjien tulisi:

 • Pitää käyttöjärjestelmänsä ja kaikki asennetut ohjelmat päivitettyinä.
 • Käyttää kunnollisia viruksen- ja vakoiluntorjuntaohjelmistoja.
 • Olla varovaisia klikkaillessaan linkkejä sähköpostiviesteissä tai sosiaalisessa mediassa.
 • Älä luota verkon ponnahdusviesteihin, jotka väittävät koneellasi olevan tartunnan ja tarjoavat tietoturvaohjelman latausmahdollisuutta.

Merkit, jotka viittaavat siihen, että koneellesi on tarttunut valeviruksentorjuntaohjelma:

 • Tungettelevat ponnahdusikkunat tietoturvavaroituksista.
 • Varoitukset, joissa pyydetään päivittämään ohjelman maksulliseen versioon muka löydettyjen haittaohjelmien poistamiseksi.
 • Tietokoneen huono suorituskyky.
 • Estetyt Windowsin päivityksen.
 • Estetty tehtävienhallinnan käyttö.
 • Selainten tai aitojen viruksentorjuntayritysten sivujen käytön esto.

Jos sinulla on lisätietoja antivirus security pro valeviruksentorjunta-ohjelmasta tai sen poistamisesta, kerro ne alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7312-antivirus-security-pro

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

QR-koodi
Antivirus Security Pro Valeviruksentorjunta QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Antivirus Security Pro Valeviruksentorjunta poisto-oppaan mobiililaitteellasi.