FacebookTwitterLinkedIn

LemurLeap Pop-up

Muita nimiä: LemurLeap-mainosten
Riskitaso: Keskitasoinen

LemurLeapin poistaminen

Mikä LemurLeap on?

LemurLeap on mahdollisesti ei-toivottu sovellus, joka leviää ilmaisohjelmien latausten avulla. Tämä selaimen lisäosa asentuu Internet Exploreriin, Google Chromeen ja Mozilla Firefoxiin internetistä ladatun ilmaisohjelman ohessa. Hämäräperäiset lataus- tai asennusohjelmistot hoitavat epätoivotun asennuksen. Tutkimuksen aikaan LemurLeap levisi Somoto-latausohjelman kautta. Netinkäyttäjien tulisi tietää, että nykyisin suurin osa ilmaisohjelmien lataussivustoista (download.com, softonic.com jne.) käyttää latausohjelmistoa, joka puolestaan tarjoaa (jotkin todella harhaanjohtavasti) ylimääräisiä selaimen lisäosia tai työkalupalkkeja asennettavaksi ilmaisohjelman latauksen ohessa.

Useimmiten tällä tavoin tuetut selaimen lisäosat aiheuttavat selaimessa uudelleenohjauksia tai ei-toivottuja mainoksia. LemurLeap ei tuo internetin käyttäjille juurikaan lisäarvoa, sen toimintaa tuetaan mainoksilla (mm. hakutulokset, bannerit, teksti, linkit, sivulta toiselle siirryttäessä esiintyvät, ponnahdusikkunat ja koko sivun mainokset) ja se voi aiheuttaa selaimen hidastumista, haittaohjelmatartuntoja ja yksityisyyssuojan heikkenemistä. Monet tietokoneenkäyttäjät kutsuvat LemurLeapia virukseksi tai haittaohjelmaksi, sillä suurin osa internetin käyttäjistä kokee selaimen lisäosan asentuvan tietokoneelle ilman heidän suostumustaan ja lisäksi se aiheuttaa erilaisia epätoivottuja mainoksia. Teknisestä näkökulmasta tämä selaimen lisäosa ei ole virus eikä haittaohjelma, mutta se voidaan silti lukea mainosohjelmaksi tai mahdollisesti ei-toivotuksi sovellukseksi. LemurLeapin poistaminen verkkoselaimelta on erittäin suositeltavaa.

LemurLeap - mahdollisesti ei-toivottu sovellus

LemurLeap muistuttaa Lucky Leapia ja WebCakea. Kaikki edellä mainitut lisäosat leviävät ilmaisohjelmien latausten avulla ja jokainen niistä näyttää ei-toivottuja mainoksia (tekstinsisäisiä, pop-up-, banneri- ja kuponkimainoksia) internetiä selaillessa. LemurLeapista ei ole selaimille mitään hyötyä - se on mahdollisesti ei-toivottu sovellus, joka on luotu ilmaisohjelmien latauksilla rahastamiseen. Paras tapa välttää tämän tai muiden mainosohjelmien asentuminen on olla tarkkana ilmaisohjelmia ladatessa. Käytä aina ilmaisohjelmia asentaessasi asennusvaihtoehtoja "kustomoitu" tai "edistynyt" "nopean" tai "tyypillisen" sijaan, jotta voit välttää mainostettujen selaimen lisäosien asentamisen. Poista LemurLeap oheisen poisto-ohjeen neuvojen mukaan.

Pikavalikko:

LemurLeapin poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

LemurLeapin poistaminen

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta LemurLeap, valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Testauksen aikana tämä mainosohjelma asentui yhdessä muiden mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmien kanssa. Sinun tulisi myös poistaa ohjelmat "FilesFrog Update Checker", "Free Media Player" ja "Bundled software uninstaller".

Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien tai mahdollisten haittaohjelmatartuntojen varalta poistettuasi LemurLeapin. Suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto.

▼ Lataa LemurLeap-mainosten poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

LemurLeapin poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

LemurLeapin poistaminen Internet Explorerista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohtaa "LemurLeap" ja poista se käytöstä.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos lemurleap-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

LemurLeapin poistaminen Google Chromesta

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "LemurLeap", valitse se ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Jos LemurLeap-lisäosa näkyy harmaana etkä voi poistaa sitä ("Laajennusta ei voi poistaa"), seuraa oheisen poisto-oppaan ohjeita poistaaksesi laajennuksen Google Chromesta.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos lemurleap-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

LemurLeapin poistaminen Mozilla FireFoxista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista käytöstä lisäosa LemurLeap.

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta lemurleap-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa lemurleap-mainosten tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan lemurleap-mainosten tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7321-lemurleap-adware

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista LemurLeap Pop-up nollaamalla selaimen asetukset
LemurLeap Pop-up -asennuksen poistaminen
QR-koodi
LemurLeap-mainosten QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki LemurLeap-mainosten poisto-oppaan mobiililaitteellasi.