FacebookTwitterLinkedIn

Lucky Leap pop-up-mainoksista

Muita nimiä: Lucky Leap-mainosten
Riskitaso: Keskitasoinen

Lucky Leap - miten päästä eroon ei-toivotuista pop-up-mainoksista?

Mikä Lucky Leap on?

Lucky Leap on mahdollisesti ei-toivottu ohjelma (selaimen lisäosa), joka asentuu käyttäjän tietokoneelle internetistä ladatun ilmaisohjelman ohessa. Se näyttää kuponkimainoksia käyttäjän vieraillessa online-kaupoissa (Amazon, Ebay jne.) Lisäosa on yhteensopiva Internet Explorerin, Google Chromen ja Mozilla Firefoxin kanssa. Suurin osa tietokoneen käyttäjistä pitää Lucky Leapia viruksena, haittaohjelmana tai mainosohjelmana. Tämä johtuu siitä, että useimmiten tämä selaimen lisäosa asentuu käyttäjän selaimiin ilman käyttäjän suostumusta - ilmaisohjelman ohessa. Useimmat ilmaisohjelmien latauksia tarjoavat sivustot (download.com, softonic.com, soft32.com ja monet muut) jakavat ohjelmiaan ilmaisohjelmien oheistuotteina.

Paras tapa välttää tällaisten mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten asentuminen on kiinnittää huomiota ilmaisohjelman asennuksen jokaiseen vaiheeseen. Käytä aina ilmaisohjelmia asentaessasi asennusvaihtoehtoja "kustomoitu" tai "edistynyt" "nopean" tai "tyypillisen" sijaan - näin voit välttää mainostettujen selaimen lisäosien asentamisen, sillä ne aiheuttavat uudelleenohjauksia ja yksityisyysongelmia sekä luovat ei-toivottuja pop-up-mainoksia. Lucky Leap ei ole virus eikä haittaohjelma, mutta se näyttää paljon ei-toivottuja mainoksia parantamatta selaimen toiminnallisuutta juurikaan - tämän selainlaajennuksen poistaminen onkin suositeltavaa.

Lucky Leap

Lucky Leap muistuttaa hyvin paljon WebCakea - toista mahdollisesti ei-toivottua lisäosaa, joka asentuu käyttäjien selaimiin ilman heidän suostumustaan. Nykyään suurin osa lataussivustoista käyttää asennus- tai lataustenhallintaohjelmia - ole tarkkana aina ilmaisohjelmia ladatessasi, tai saatat vahingossa asentaa mahdollisesti ei-toivottuja selaimen lisäosia. Vaikka Lucky Leapin näyttämät mainokset eivät ole haitallisia, on osa mainoksista kolmansien osapuolten toimittamia ja niiden klikkaaminen voi johtaa vakavaan ongelmiin yksityisyyden ja tietokoneen turvallisuuden suhteen. Käytä oheista poisto-opasta poistaaksesi tämän mahdollisesti ei-toivotun ohjelman.

Pikavalikko:

Lucky Leapin poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Lucky Leapin poistaminen ohjauspaneelista

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta "Lucky Leap", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien tai mahdollisten haittaohjelmatartuntojen varalta poistettuasi Lucky Leapin. Suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto.

▼ Lataa Lucky Leap-mainosten poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Lucky Leapin poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Lucky Leapin poistaminen Internet Explorerista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohtaa "lucky leap" ja poista se käytöstä.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos lucky leap-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Lucky Leapin poistaminen Google Chromesta

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "lucky leap", valitse se ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos lucky leap-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Lucky Leapin poistaminen Mozilla Firefoxista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista käytöstä lisäosa "Lucky Leap".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta lucky leap-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa lucky leap-mainosten tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan lucky leap-mainosten tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7315-lucky-leap

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Lucky Leap pop-up-mainoksista nollaamalla selaimen asetukset
Lucky Leap pop-up-mainoksista -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Lucky Leap-mainosten QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Lucky Leap-mainosten poisto-oppaan mobiililaitteellasi.