FacebookTwitterLinkedIn

LinkSwift mainoksia

Muita nimiä: LinkSwift Virus
Riskitaso: Keskitasoinen

LinkSwiftin poistaminen

Mikä LinkSwift on?

LinkSwift on mahdollisesti ei-toivottu sovellus, joka leviää muiden ohjelmien kylkiäisenä. Tämä selaimen lisäosa asentuu internetistä ladatun ilmaisohjelman ohessa. Se on yhteensopiva Internet Explorerin, Google Chromen ja Mozilla Firefoxin kanssa ja lupaa parantaa internetin käyttökokemusta näyttämällä kuponkimainoksia, sivustojen arvioita ja lisäämällä muita ominaisuuksia, joiden se väittää tekevän "netissä viettämäsi ajan kannattavaksi". Vaikka lisätyt toiminnot voivat vaikuttaa päteviltä, pitävät monet tietokoneenkäyttäjät LinkSwiftiä viruksena tai haittaohjelmana. Tämä johtuu siitä, että useimmiten LinkSwift asentuu ilman käyttäjän suostumusta ja luo lisäksi tukun erilaisia tungettelevia mainoksia.

LinkSwift luo selaimeen tunkeuduttuaan kuponki-, hakutulos- ja pop-up-mainoksia, joiden klikkaaminen ei ole suositeltavaa, sillä se voi johtaa vakaviin tietoturva- ja yksityisyydensuojaongelmiin. Tämä selaimen lisäosa ei ole virus tai haittaohjelma, se voidaan kuitenkin luokitella mahdollisesti ei-toivotuksi ohjelmaksi tai mainosohjelmaksi, ja sen poistaminen tietokoneelta on suositeltavaa.

LinkSwift

LinkSwift muistuttaa muita mahdollisesti ei-toivottuja ohjelmia, kuten DiamonDataa, Web Layersia, BrowseFoxia ja monia muita, joita markkinoidaan hyödyntämällä ilmaisohjelmien latauksia. Testauksen aikaan tämä mainosohjelma levisi usein VLC-mediasoittimen yhteydessä. VLC on avoimen lähdekoodin ohjelma, eikä se ole yhteydessä mihinkään mainosohjelmaan. Harhaanjohtavat ilmaisohjelmien lataussivustot hyödyntävät sen suosiota mainosohjelmien levittämisessä ja saavat tuloja halpaan meneviltä internetin käyttäjiltä, jotka asentavat mahdollisesti ei-toivotun selaimen lisäosan tietokoneelleen. Vältä vaarat VLC:tä tai muita suosittuja ilmaisohjelmia ladatessasi ja lataa ne kehittäjien virallisilta verkkosivustoilta. Netinkäyttäjien tulee tietää, että nykyään suurin osa ilmaisohjelmien lataussivustoista käyttää latausohjelmia, jotka tarjoavat yleensä ilmaisten selaimen lisäosien asennusta. Monissa tapauksissa nämä latausohjelmat ovat harhaanjohtavia, ja mainostetun ohjelman asennuksen estävä "peruuta" -painike voi olla todella vaikea löytää. Käyttäjien tulee olla erittäin tarkkana ilmaisohjelmien latausten suhteen välttääkseen ei-toivottujen selaimen lisäosien asentumisen. Selvimmät merkit LinkSwiftin olemassaolosta ovat "LinkSwift Ads" ja "Powered by LinkSwift" -mainokset, jotka näkyvät internetiä selatessa. Seuraa oheisia poisto-ohjeita tämän selainlaajennuksen poistamiseksi.

Pikavalikko:

LinkSwiftin poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Linkswiftin poistaminen

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohtaa "LinkSwift", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien tai mahdollisten haittaohjelmatartuntojen varalta poistettuasi LinkSwiftin. Suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto.

▼ Lataa LinkSwift Virus poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

LinkSwiftin poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Linkswiftin poistaminen Internet Explorerista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohtaa "LinkSwift" ja poista se käytöstä.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos linkswift virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

LinkSwiftin poistaminen Google Chromesta

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "LinkSwift", valitse se ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos linkswift virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Linkswiftin poistaminen Mozilla Firefoxista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista käytöstä lisäosa LinkSwift.

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta linkswift virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa linkswift virus tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan linkswift virus tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7337-linkswift-ads

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Poista LinkSwift mainoksia nollaamalla selaimen asetukset
LinkSwift mainoksia -asennuksen poistaminen
QR-koodi
LinkSwift Virus QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki LinkSwift Virus poisto-oppaan mobiililaitteellasi.