FacebookTwitterLinkedIn

AVG Search uudelleenohjaus

Muita nimiä: AVG Search Selainkaappari
Riskitaso: Kohtalainen

AVG search -uudelleenohjauksen poistaminen

Mikä AVG Search on?

AVG Search -uudelleenohjaus on termi, jota käyttävät AVG-viruksentorjuntaohjelman asentaneet internetin käyttäjät, jotka kärsivät selaimen (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox) uudelleenohjauksesta sivustoille mysearch.avg.com tai isearch.avg.com. Uudelleenohjauksiin on syypäänä AVG-viruksentorjunnan ohessa käyttäjän tietokoneelle asentuva AVG-työkalupalkki. Käyttäjillä on mahdollisuus jättää työkalupalkit asentamatta poistamalla valinnat useista valintaruuduista ohjelman asennuksen aikana, valitettavasti suurin osa netinkäyttäjistä ei kuitenkaan kiinnitä riittävästi huomiota asennuksen eri vaiheisiin ja päätyy näin ollen asentamaan erilaisia työkalupalkkeja, jotka muuttavat selaimen asetuksia vaihtamalla sen kotisivun ja oletushakukoneen.

Mysearch.avg.com ja isearch.avg.com -sivustot käyttävät Googlen ja Yahoon hakukonemoottoreita oikeiden tulosten löytämiseksi, mutta ne eivät tarjoa mitään lisäarvoa ja niiden ainoa tarkoitus onkin saapuvan verkkoliikenteen muuttaminen rahaksi. Nykyisin suurin osa lataussivustoista ja ilmaisohjelmien kehittäjistä toimittavat ohjelmistonsa yhdessä erilaisten työkalupalkkien ja ilmaisten selaimen lisäosien kanssa. Useimmiten nämä lisäosat voidaan luokitella mahdollisesti ei-toivotuiksi ohjelmiksi tai mainosohjelmiksi. Vaikka AVG-viruksentorjunta onkin toimiva turvaohjelma, tulee käyttäjien olla tarkkana sitä asentaessaan - muista olla asentamatta AVG-työkalupalkkia välttääksesi selaimen uudelleenohjaukset.

AVG Search -uudelleenohjaus

AVG-työkalupalkki voidaan luokitella mainosohjelmaksi - se muuttaa käyttäjän internetselaimen asetuksia ja näyttää kuponkimainoksia (AVG Rewards). Työkalupalkki muistuttaa muita mahdollisesti ei-toivottuja ohjelmia, kuten Ask- ja Conduit-työkalupalkkeja sekä monia muita. Paras tapa välttää tällaisten työkalupalkkien asentuminen on olla tarkkana ilmaisohjelmia ladatessa ja asentaessa. Jos käytät latausohjelmaa latausten hallinnointiin, varmista, että kieltäydyt kaikista ilmaisten selaimen lisäosien asennusehdotuksista. Käytä aina ilmaisohjelmia asentaessasi asennusvaihtoehtoja "kustomoitu" tai "edistynyt" "nopean" tai "tyypillisen" sijaan, jotta näet kaikki piilotetut selaimen työkalupalkit tai lisäosat. Jos selaimesi ohjaa sinut jo sivustolle mysearch.avg.com tai isearch.avg.com, käytä oheisia poisto-ohjeita AVG-työkalupalkin poistamiseen tietokoneeltasi.

Pikavalikko:

AVG search -uudelleenohjauksen poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

AVG search -uudelleenohjauksen (työkalupalkki) poistaminen

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohtaa "AVG SafeGuard toolbar", valitse ne kaikki ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Kun olet poistanut mysearch.avg.comiin ohjaavan AVG SafeGuard -työkalupalkin, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman komponentteja ole jäänyt jäljelle. Käytä suositeltua vakoiluntorjuntaohjelmaa tietokoneen skannaamiseksi. Poista kaikki ohjelman löytävät ongelmakohdat varmistaaksesi, ettei tietokoneellesi ole tarttunut vakoilu- tai haittaohjelmia.

▼ Lataa AVG Search Selainkaappari poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

AVG search -uudelleenohjauksen poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Avg search -uudelleenohjauksen poistaminen Internet Explorerin laajennuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohtia "AVG SafeGuard toolbar" ja "ScriptHelperApi Class", valitse ne ja klikkaa "Poista käytöstä".

Muuta kotisivu:

AVG searchin poistaminen Internet Explorerin kotisivuista

 

Kotisivun vaihtaminen mysearch.avg.comista haluamaasi: Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa mysearch.avg.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin.

Vaihda oletushakukone:

AVG searchin poistaminen oletushakuasetuksista Internet Explorerissa

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Valitse avautuvassa ikkunassa "Hakupalvelujen hallinta", aseta Google, Bing tai mikä tahansa haluamasi hakukone oletukseksi ja poista lopuksi "AVG Secure Search".

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos avg search selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

AVG searchin poistaminen Google Chromen laajennuksista

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "AVG SafeGuard", valitse se ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Muuta kotisivu:

AVG Searchin poistaminen Google Chromen kotisivuista

Vaihda Google Chromen kotisivu mysearch.avg.comista haluamaasi - klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon ja valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori "Search"-kohdan päälle ja klikkaa x-symbolia. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos avg search selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

AVG Searchin poistaminen Mozilla Firefoxin laajennuksista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Klikkaa "Laajennukset" ja poista "AVG SafeGuard toolbar".

Muuta kotisivu:

AVG Searchin poistaminen Mozilla Firefoxin kotisivuista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa "Työkalut", "Asetukset", poista avautuneesta ikkunasta mysearch.avg.com ja aseta haluamasi osoite.

Vaihda oletushakukone:

Kirjoita osoiteriville about:config ja paina enteriä.
Valitse "Lupaan olla varovainen".
Kirjoita ylälaidassa olevaan hakupalkkiin: "mysearch.avg.com"
Klikkaa hiiren oikealla painikkeella löytyneitä tuloksia ja valitse "Palauta oletusarvo".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta avg search selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia avg search selainkaappari selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan avg search selainkaappari tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7390-avg-search-redirect

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista AVG Search uudelleenohjaus nollaamalla selaimen asetukset
AVG Search uudelleenohjaus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
AVG Search Selainkaappari QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki AVG Search Selainkaappari poisto-oppaan mobiililaitteellasi.