FacebookTwitterLinkedIn

Mindspark toolbar

Muita nimiä: Mindspark-työkalupalkin
Riskitaso: Keskitasoinen

Mindspark-työkalupalkin poistaminen

Mikä Mindspark toolbar on?

Mindspark on yritys, joka kehittää erilaisia työkalupalkkeja ja laajennuksia Internet Exploreriin, Google Chromeen ja Mozilla Firefoxiin. Käyttäjät voivat ladata lisäosia niiden kotisivuilta, mutta useimmiten ne kuitenkin asentuvat jonkin internetistä ladatun ilmaisohjelman yhteydessä tai harhaanjohtavista bannerimainoksista. Monet netinkäyttäjät raportoivat Mindspark-työkalupalkkien asentuneen selaimiisi ilman heidän suostumustaan. Tällaiset tahattomat asennukset voivat johtua ilmaisohjelmien latausohjelmista, jotka mainostavat selainten lisäosia valitun ilmaisohjelman asennuksen eri vaiheissa. Mindspark-työkalupalkkeja mainostetaan myös erilaisilla lataussivustoilla ja mainostukseen käytetyissä bannerimainoksissa on usein latauspainikkeita, jolloin netinkäyttäjät usein päätyvät lataamaan työkalupalkkeja, kun he kuvittelevat lataavansa jotakin ilmaisohjelmaa.

Onnistuneen asentumisen jälkeen Mindspark-työkalupalkit muuttavat internetselainten asetuksia vaihtamalla käyttäjän oletushakukoneen ja kotisivun joko ask.comiin tai mywebsearch.comiin. Välttääksesi tällaisten mainosohjelmien (kutsutaan myös mahdollisesti ei-toivotuiksi ohjelmiksi) asentumista tulee netinkäyttäjien olla äärimmäisen varovaisia ladatessaan ilmaisohjelmia. Jos sinulle tarjotaan selaimen työkalupalkin asentamista valitsemasi ilmaisohjelman yhteydessä, vältä niiden asentuminen valitsemalla "peruuta". Vaikka Mindspark-työkalupalkit eivät liitykään virus- tai haittaohjelmatartuntoihin, aiheuttavat ne ei-toivottuja selaimen uudelleenohjauksia ja siksi niiden poistaminen selaimista onkin suositeltavaa.

Mindspark-työkalupalkit

Mindspark-työkalupalkit muistuttavat muita uudelleenohjauksia aiheuttavia selaimen lisäosia, kuten babylon toolbar, delta search toolbar ja monia muita. Useimmiten internetin käyttäjät asentavat tällaiset mainosohjelmat ilman suostumustaan ja kokevat niiden seurauksina ei-toivottuja selaimen uudelleenohjauksia. Toinen ongelma tällaisten työkalupalkkien kanssa on se, että ne asentuvat yhdessä selaimen apuobjektien kanssa, jotka eivät anna käyttäjien palauttaa muutettuja selainasetuksia vakioasetuksiksi. Paras tapa välttää näiden selainlaajennusten asentuminen on ladata ilmaisohjelmat suoraan kehittäjien verkkosivuilta. Käytä myös aina ilmaisohjelmia asentaessasi asennusvaihtoehtoja "kustomoitu" tai "edistynyt", jotta näet kaikki piilotetut asennusasetukset, kuten ohjelman yhteydessä asentuvat työkalupalkit jne. Jos olet tahtomattasi asentanut jonkin Mindsparkin työkalupalkeista, käytä oheista poisto-opasta poistaaksesi sen/ne internetselaimistasi.

Tässä on lista tunnetuista Mindspark-työkalupalkeista:

Allin1Convert
Astrology
Audio to Audio
Better Career Search
Bring Me Apps
Bring Me Sports
Bring Me Sports Rugby
Bring Me Sports Tennis
CelebSauce
Conservative Talk Now
Coupon Alert
Coupon Xplorer
Crazy for Crafts
Crazy for Cricket
CursorMania
Daily Bible Guide
Daily Dollar Guide
Daily Fitness Center
Daily Wellness Guide
Dictionary Boss
Easy Home Decorating
Election Tracker
Fantasy Football Boss
File Share Fanatic
Gardening Enthusiast
IWON
Know the Bible
Maps Galaxy
MarineAquarium Lite
MetroWhiz
MMA in Motion
Mortgage Hawk
My Car Companion
My Daily Runway
My Image Converter
MyFunCards
MyScrapNook
MyWebface
Package Tracer
PetsHarmony
Play Pop Trivia
PopularScreensavers
Product Recall Alert
Quotation Cafe
Radio Rage
Reading Fanatic
Recipe Hub
Recipe Kart
Homework Simplified
Inbox Ace
Reference Boss
Retrogamer
Round Up Radio
SafePCRepair
Sample Sale Dash
SmileyCentral
Soccer Inferno
Suddenly Music
Television Fanatic
Total Recipe Search
Translation Buddy
Utility Chest
VacationXplorer
Video Download Converter
Video Scavenger
Weather Blink
Webfetti
Your Local Lotto
Your Video Chat
Zwinky
Film Fanatic
From Doc To PDF
GasGlance
Headline Alley
How to Simplified
iHeartAudioBooks

Pikavalikko:

Mindspark-työkalupalkin poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Mindspark-työkalupalkin poistaminen

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta ohjelmia, joiden julkaisija on Mindspark Interactive Network, valitse niistä jokainen ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Kun olet poistanut home.tb.ask.com tai mywebsearch.com -sivustoille ohjaavat mahdollisesti ei-toivotut työkalupalkit, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman komponentteja ole jäänyt jäljelle. Käytä suositeltua vakoiluntorjuntaohjelmaa tietokoneen skannaamiseksi. Poista kaikki ohjelman löytävät ongelmakohdat varmistaaksesi, ettei tietokoneellesi ole tarttunut vakoilu- tai haittaohjelmia.

▼ Lataa Mindspark-työkalupalkin poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Mindspark-työkalupalkkien poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Mindspark-työkalupalkin poistaminen Internet Explorerin laajennuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi työkalupalkkeja ja selaimen apuobjekteja, joiden julkaisija on Mindspark Interactive Network, valitse ne ja klikkaa "Poista".

Muuta kotisivu:

Mindspark-työkalupalkin poistaminen Inteenet Explorerin kotisivuasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa home.tb.ask.com tai mywebsearch.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos mindspark-työkalupalkin-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Mindspark-työkalupalkin poistaminen Google Chromen laajennuksista

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi Mindsparkiin liittyvä selaimen lisäosa (voit käyttää apuna listaa kaikista tunnetuista tämän yrityksen kehittämistä työkalupalkeista) valitse se/ne ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Muuta kotisivu:

Mindspark-työkalupalkin poistaminen Google Chromen kotisivuasetuksista

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori home.tb.ask.comin tai mywebsearch.comin päälle ja klikkaa x-symbolia. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos mindspark-työkalupalkin-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Mindspark-työkalupalkin poistaminen Firefoxin laajennuksista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Klikkaa "Laajennukset" ja poista Mindsparkiin liittyvät lisäosat.

Muuta kotisivu:

Mindspark-työkalupalkin poistaminen Mozilla Firefoxin kotisivuasetuksista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa "Työkalut", "Asetukset", poista avautuneesta ikkunasta home.tb.ask.com tai mywebsearch.com ja aseta haluamasi osoite.

Vaihda oletushakukone:

Kirjoita osoiteriville about:config ja paina enteriä.
Valitse "I'll be careful, I promise!".
Kirjoita ylälaidassa olevaan hakupalkkiin: "mindspark"
Klikkaa hiiren oikealla painikkeella löytyneitä tuloksia ja valitse "Palauta oletusarvo".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta mindspark-työkalupalkin-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia mindspark-työkalupalkin selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan mindspark-työkalupalkin tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7420-mindspark-toolbar

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Mindspark toolbar nollaamalla selaimen asetukset
Mindspark toolbar -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Mindspark-työkalupalkin QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Mindspark-työkalupalkin poisto-oppaan mobiililaitteellasi.