FacebookTwitterLinkedIn

Zoom Downloader Virus

Muita nimiä: Zoom Downloader-mainosten
Riskitaso: Keskitasoinen

Zoom Downloaderin poistaminen

Mikä Zoom Downloader on?

Zoom Downloader on mahdollisesti ei-toivottu sovellus, joka leviää muiden ohjelmien kylkiäisenä. Useimmiten internetin käyttäjät asentavat tämän selaimen lisäosan ilman suostumustaan ladatessaan netin ilmaisohjelmia. Kyseinen lisäosa väittää parantavansa latausnopeuksia, yhdentävän latauskokemusta selainten välillä ja suojaavan käyttäjiä haittasivustoilta - tosiasiassa Zoom Downloader voidaan kuitenkin laskea mahdollisesti ei-toivotuksi ohjelmaksi tai mainosohjelmaksi. Zoom Downloader asentuu selaimiin (Internet Explorer ja Mozilla Firefox) ilman käyttäjien suostumusta ja ehdottaa lisäksi erilaisten mainosohjelmien asentamista, kun käyttäjät lataavat tiedostoja internetistä.

Kyseisen lisäosan asentaminen voi johtaa helposti monien muiden mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmien asentumiseen, mukaan lukien haitalliset järjestelmänoptimointityökalut, epäilyttävät varmuuskopiointiratkaisut jne. Tutkimuksen aikaan tämä lisäosa levisi "Optimum installer"-ohjelman ohessa - kyseessä on pieni apuohjelma, joka hallinnoi ilmaisohjelmien latauksia ja ehdottaa mainostettujen ilmaisten selainten lisäosien asennuksia. Käyttäjien tulisi olla erittäin tarkkana ilmaisohjelmia ladatessaan, useat ilmaisohjelmien lataussivustot käyttävät mainittua latausohjelmaa ja näin ollen ilmaisohjelman lataaminen voi johtaa mainosohjelman asentumiseen (ellei siitä kieltäydy).

Zoom Downloader

Zoom Downloaderin tiedetään myös tarkkailevan käyttäjän netinkäyttöä tallentamalla selaimen tyypin, yhteystavan internetiin, käyttöjärjestelmän, IP-osoitteen, maantieteellisen sijainnin, palveluntarjoajan ja muita tietoja. Käyttäytymisensä puolesta tämä mainosohjelma muistuttaa ohjelmia FBDownloader, Free YouTube Downloader sekä monia muita. Tällaisten mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmien asentumisen välttämiseksi käyttäjien tulee olla tarkkana ladatessaan ohjelmia ilmaisohjelmien lataussivustoilta (niiden lataaminen kehittäjän verkkosivuilta on turvallisempaa). Kiinnitä ilmaisohjelmia ladatessasi huomiota latauksen jokaiseen vaiheeseen ja kieltäydy mainostettujen lisäosien asennusehdotuksista. Jos olet jo asentanut Zoom Downloaderin, käytä oheisia poisto-ohjeita poistaaksesi mainosohjelman selaimistasi.

Kuvakaappaus, jossa Zoom Downloader ehdottaa mainosohjelman asennusta:

Zoom Downloader ehdottaa mainosohjelman asennusta

Pikavalikko:

Zoom Downloaderin poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Zoom downloaderin poistaminen

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta "Zoom Downloader", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien tai mahdollisten haittaohjelmatartuntojen varalta poistettuasi Zoom Downloaderin. Suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto.

▼ Lataa Zoom Downloader-mainosten poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Zoom Downloaderin poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Zoom downloaderin poistaminen Internet Explorerin laajennuksista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohtaa "Zoom Downloader" ja poista se käytöstä.

Zoom downloaderin poistaminen Internet Explorerin laajennuksista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos zoom downloader-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Zoom downloaderin poistaminen Mozilla Firefoxin laajennuksista vaihe 1

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista käytöstä lisäosa "Zoom Downloader".

Zoom downloaderin poistaminen Mozilla Firefoxin laajennuksista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta zoom downloader-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa zoom downloader-mainosten tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan zoom downloader-mainosten tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7438-zoom-downloader-virus

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Zoom Downloader Virus nollaamalla selaimen asetukset
Zoom Downloader Virus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Zoom Downloader-mainosten QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Zoom Downloader-mainosten poisto-oppaan mobiililaitteellasi.