FacebookTwitterLinkedIn

Search.whitesmoke.com redirect

Muita nimiä: Search.whitesmoke.com-uudelleenohjauksen
Riskitaso: Kohtalainen

Search.whitesmoke.com-uudelleenohjausviruksen poistaminen

Mikä Search.whitesmoke.com on?

Whitesmoke search -uudelleenohjausvirus on termi, jolla kuvataan selainkaapparia, joka tunkeutuu käyttäjän internetselaimiin hämärien latausohjelmien kautta ja muuttaa käyttäjän selainten asetuksia vaihtamalla niiden kotisivun ja oletushakukoneen search.whitesmoke.comiksi. Useimmiten tämä selainkaappari asentuu ilmaisten ohjelmien asennuksen yhteydessä ns. kylkiäisenä osana harhaanjohtavaa markkinointia. Netin käyttäjien tulisi olla tietoisia siitä, että nykyään suurin osa lataussivustoista käyttää latausohjelmaa ilmaisohjelmien lataamiseen. Latausohjelmat ovat pieniä ilmaisohjelmien lataamista hallinnoivia ohjelmia, niitä käytetään myös ilmaisilla lataamisilla tienaamiseen, sillä ne ehdottavat mainostettujen selainlaajennusten asentamista valitun ilmaisohjelman ohessa.

Käyttäjät, jotka eivät ole tarkkana ilmaisohjelman latauksen eri vaiheissa, voivat helposti päätyä asentamaan erinäisiä mahdollisesti ei-toivottuja ohjelmia, jotka aiheuttavat selaimen ei-toivottuja mainoksia tai, kuten tässä tapauksessa, selaimen uudelleenohjauksia. WhiteSmoke on ohjelmisto, jota voi käyttää kielioppi- ja kirjoitusvirheiden korjaamiseen - ohjelman kehittäjät liittävät kuitenkin jatkuvasti ohjelman yhteyteen erilaisia mainosohjelmia eikä sovelluksen käyttö ole siksi suositeltavaa. Tutkimuksen aikaan uudelleenohjauksia aiheutti ohjelma nimeltä WhiteSmoke Search - ohjelmasta ei ole mitään hyötyä, se vain muuttaa käyttäjän selainten asetuksia asettamalla search.whitesmoke.comin selaimen oletushakukoneeksi ja kotisivuksi.

Search.whitesmoke.com-uudelleenohjausvirus

Tämä selainkaappari muistuttaa muita mainosohjelmia, jotka leviävät ilmaisohjelmien latausten yhteydessä ja muuttavat selainten asetuksia, esimerkiksi search.babylon.com, Delta-Search.com sekä monet muut. Kaikki mainitut sivustot käyttävät epäilyttäviä hakukoneita, jotka ovat pullollaan sponsoroituja hakutuloksia ja harhaanjohtavaa mainontaa. Search.whitesmoke.com-sivuston käyttäminen päivittäiseen tiedonhakuun ei ole suositeltavaa - vahinkoklikkaukset voi johtaa virus- tai haittaohjelmatartuntoihin. Paras tapa välttää tällaisten selaimen asetuksia muuttavien mainosohjelmien asentuminen on olla tarkkana ilmaisohjelmia ladatessa. Tietokoneen käyttäjien tulee olla tarkkana asentamisen jokaisessa vaiheessa ja kieltäytyä mainostettujen selainten lisäosien asentamisesta. Jos selainkaappari on jo tunkeutunut koneellesi, käytä oheisia poisto-ohjeita nettiasetustesi palauttamiseksi.

Kuvakaappaus harhaanjohtavasta latausohjelmasta, joka mainostaa tätä selainkaapparia:

whitesmoke search -asennus

Pikavalikko:

Search.whitesmoke.com-uudelleenohjauksen poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Whitesmoke searchin poisto

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta "WhiteSmoke Search", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Kun olet poistanut search.whitesmoke.comiin ohjaavan ei-toivotun ohjelman, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman komponentteja ole jäänyt jäljelle. Käytä suositeltua vakoiluntorjuntaohjelmistoa tietokoneen skannaamiseksi. Poista kaikki ohjelman löytävät ongelmakohdat varmistaaksesi, ettei tietokoneellesi ole tarttunut vakoilu- tai haittaohjelmia.

▼ Lataa Search.whitesmoke.com-uudelleenohjauksen poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Search.whitesmoke.comin kotisivun ja oletushakukoneen poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Muuta kotisivu:

Search.whitesmoke.com-uudelleenohjauksen poistaminen Internet Explorerin kotisivuasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa search.whitesmoke.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin, voit myös kirjoittaa about:blank saadaksesi auki tyhjän sivun aina Internet Explorerin käynnistyessä.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos search.whitesmoke.com-uudelleenohjauksen-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Whitesmoke searchin poistaminen Google Chromen laajennuksista

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "ChromeTabManager", valitse se ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Muuta kotisivu:

Search.whitesmoke.comin poistaminen Google Chromen kotisivuasetuksista

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori search.whitesmoke.comin päälle ja klikkaa x-symbolia. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos search.whitesmoke.com-uudelleenohjauksen-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Muuta kotisivu:

Search.whitesmoke.comin poistaminen Mozilla Firefoxin kotisivuasetuksista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), "Asetukset", poista avautuneesta ikkunasta search.whitesmoke.com ja aseta haluamasi osoite, joka aukeaa aina Mozilla Firefoxin käynnistymisen yhteydessä.

Vaihda oletushakukone:

Kirjoita osoiteriville about:config ja paina enteriä.
Valitse "Lupaan olla varovainen".
Kirjoita ylälaidassa olevaan hakupalkkiin: "whitesmoke"
Klikkaa hiiren oikealla painikkeella löytyneitä tuloksia ja valitse "Palauta oletusarvo".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta search.whitesmoke.com-uudelleenohjauksen-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia search.whitesmoke.com-uudelleenohjauksen selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan search.whitesmoke.com-uudelleenohjauksen tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7449-search-whitesmoke-redirect-virus

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Search.whitesmoke.com redirect nollaamalla selaimen asetukset
Search.whitesmoke.com redirect -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Search.whitesmoke.com-uudelleenohjauksen QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Search.whitesmoke.com-uudelleenohjauksen poisto-oppaan mobiililaitteellasi.