FacebookTwitterLinkedIn

Feven Ads

Muita nimiä: Feven-mainosten
Riskitaso: Keskitasoinen

Fevenin poistaminen

Mikä Feven on?

Feven on Brightcircle Investments Limitedin kehittämä mahdollisesti ei-toivottu sovellus. Tämä selaimen lisäosa leviää valelatausten ja harhaanjohtavien latausohjelmien välityksellä ja asentuu useimmiten käyttäjän selaimiin (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox) ilman heidän suostumustaan. Selainlaajennuksen kehittäjät sanovat sen auttavan säästämään aikaa ja rahaa nettiostoksilla. Vaikka nämä ominaisuudet voivatkin näyttää hyödyllisiltä, lasketaan Feven todellisuudessa mahdollisesti ei-toivotuksi sovellukseksi tai mainosohjelmaksi eikä sen käyttäminen ole suositeltavaa. Onnistuneen asentumisen jälkeen kyseinen lisäosa aiheuttaa erilaisia ei-toivottuja mainoksia - se luo tunkeilevia kuponkimainoksia käyttäjien vieraillessa ostossivustoilla, Jollywallet coupon ads -mainoksia, ponnahdusikkunamainoksia sekä Ads not by this site -mainoksia. Tällaisten kolmannen osapuolen mainosten klikkaaminen voi johtaa yksityisyysongelmiin tai haittaohjelmien asentumiseen.

Lisäksi Fevenin tiedetään seuraavan käyttäjien internetselailua ja näin ollen tämä lisäosa voikin johtaa identiteettivarkauksiin. Tutkimuksen aikaan kyseinen haitallinen laajennus levisi valeselainpäivitysten kautta - kyseessä ovat huijausmielessä toteutetut ponnahdusikkunamainokset, jotka väittävät selaimen tarvitsevan päivitystä ja huijaavat käyttäjän asentamaan Fevenin. Tämä selaimen lisäosa ei ole virus eikä haittaohjelma, mutta sen asentaminen selaimiin voi johtaa vakaviin turva- ja identiteettiongelmiin - kyseisen mainosohjelman poistaminen tietokoneelta onkin suotavaa.

Feven ads

Feven muistuttaa muita mainoksia luovia mahdollisesti ei-toivottuja ohjelmia, joista esimerkkeinä mainittakoon Storimbo, SurfEnhance, WonderBrowse ja lisäksi monia muita, joita markkinoidaan hyödyntämällä ilmaisohjelmien latausohjelmien avulla. Paras tapa välttää tällaisten mainosohjelmien asentuminen on olla tarkkana ilmaisohjelmia ladatessa. Jos käytät latausohjelmaa latausten hallinnointiin, varmista, että olet tarkkana latauksen jokaisessa vaiheessa ja kieltäydyt kaikista mainostettujen ilmaisten selaimen lisäosien asennusehdotuksista. Nykyisin suurin osa ilmaisohjelmien lataussivustoista (mukaan lukien download.com, softonic.com sekä monet muut) käyttävät latausohjelmia tienatakseen ilmaispalveluillaan, tällöin varomaton ilmaisohjelmien lataaminen voi helposti johtaa mainosohjelmatartuntoihin. Jos huomaat jo "brought by Feven" -mainoksia nettiä selaillessasi, käytä oheisia poisto-ohjeita kyseisen mainosohjelman poistamiseksi tietokoneeltasi.

Kuvakaappaus harhaanjohtavasta ilmaisohjelmasta, joka mainostaa Feven-lisäosaa:

Feven-asennusohjelma

Pikavalikko:

Fevenin poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Fevenin poisto

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohtaa "Feven", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien tai mahdollisten haittaohjelmatartuntojen varalta poistettuasi Fevenin. Suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto.

▼ Lataa Feven-mainosten poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Fevenin poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

 Fevenin poisto Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohtaa "Feven", valitse ja klikkaa poista.

Fevenin poisto Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos feven-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Fevenin poisto from Google Chromesta vaihe 1

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "Feven", valitse se ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Fevenin poisto Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos feven-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Fevenin poisto Mozilla Firefoxista vaihe 1

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Klikkaa "Laajennukset" ja poista "Feven".

Fevenin poisto Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta feven-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa feven-mainosten tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan feven-mainosten tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7455-feven-ads

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Feven Ads -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Feven-mainosten QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Feven-mainosten poisto-oppaan mobiililaitteellasi.