FacebookTwitterLinkedIn

Antivirus Plus 2014

Muita nimiä: Antivirus Plus 2014 Valeviruksentorjunta
Riskitaso: Korkea

Antivirus Plus 2014-ohjelman poistaminen

Antivirus Plus 2014 on haitallinen viruksentorjuntaohjelma, joka esittää löytävänsä turvallisuustartuntoja, jotta käyttäjät ostaisivat sen hyödyttömän lisenssiavaimen. Valeohjelma on verkkorikollisten kehittämä, ja he levittävät sitä sähköpostiviestien, P2P-verkkojen, tietoturva-aukkojen ja haitallisten sivustojen kautta. Onnistuneen tunkeutumisen jälkeen kyseinen valeviruksentorjunta alkaa esittää aitoa tietoturvaohjelmaa ja aloittaa tietokoneen skannaamisen. Alle minuutin jälkeen Antivirus Plus 2014 ilmoittaa skannauksen päättyneen ja löytäneensä erilaisia viruksia ja haittaohjelmia käyttäjän koneelta. Näiden muka löydettyjen turvallisuusongelmien poistamiseksi käyttäjiä pyydetään aktivoimaan täysiaikainen suojaus, "activate full time protection" (ohjelman lisenssiavaimen ostaminen). Käyttäjien ei tule mennä lankaan - todellisuudessa mitään ohjelman väittämiä tartuntoja ei löydy käyttäjän koneelta.


Kyseinen ohjelma on huijaus ja se väittää löytäneensä samat uhat (15 hyödytöntä ja ei-haluttua tiedostoa) jokaiselta tartuttamaltaan koneelta. Se kuuluu FakeRean-nimiseen valeviruksentorjuntaohjelmaperheeseen ja sen aikaisempien versioiden nimiä olivat Internet Security ja System Protection. Jos huomaat Antivirus Plus 2014 -ohjelman skannaavan tietokonettasi turvallisuusuhkien varalta, voit olla varma, että koneellesi on tunkeutunut valeviruksentorjuntaohjelma - jätä sen varoitukset ja valeskannaukset huomiotta, oikea toimintatapa on sen poistaminen tietokoneelta.

Antivirus Plus 2014

Tietokoneenkäyttäjien tulee tietää, ettei Antivirus Plus 2014 -ohjelmalla ole virustietokantaa eikä se kykene virusten skannaukseen - kyseessä on verkkorikollisten luoma huijaus. Ohjelman lisenssiavaimen ostaminen vastaa rahan lähettämistä suoraan verkkorikollisille, minkä lisäksi käyttäjä luopuu myös luottokorttitiedoistaan, mikä voi johtaa rahan varastamiseen pankkitililtä. Niiden käyttäjien, jotka ovat jo maksaneet kyseisen haittaohjelman täydestä versiosta, kannattaa ottaa yhteyttä luottokorttiyritykseensä ja yrittää peruuttaa maksu kertomalla, että heidät on huijattu ostamaan valeviruksentorjuntaohjelma. Haittaohjelmilta suojautuakseen käyttäjien tulisi ennen kaikkea käyttää kunnollisia viruksen- sekä vakoiluntorjuntaohjelmia sekä aina päivittää asennetut ohjelmistonsa ja käyttöjärjestelmänsä. Jos Antivirus Plus 2014 on jo tarttunut tietokoneellesi, käytä tätä poisto-opasta huijausohjelman poistamiseksi tietokoneeltasi.

Haittaohjelman käyttämiä valheellisia turvallisuusvaroituksia, joiden tarkoituksena on saada PC-käyttäjät uskomaan koneellaan olevan vaarallisen haittaohjelman:

Firefox.exe can not start - File Firefox.exe is infected by W32/Blaster.worm Please activate Antivirus Plus 2014 to protect your computer.

Security Warning! - Malicious program has been detected. Click here to protect your computer.

Antivirus Plus 2014 has found 12 useless and UNWANTED files on your computer! Potentially dangerous files were found on your system during the last scan! It is strongly recommended that you remove them immediately.

Antivirus Plus 2014 -ohjelman poistaminen:

Tämä valeviruksentorjunta estää selaimien ja muiden asennettujen ohjelmien käytön ja näin ollen sen poistaminen onkin melko monimutkaista. Tämä poisto-opas näyttää miten ohjelman saa pois käytöstä muuttamalla sen suoritettavan tiedoston nimeä. Onnistuneen asentumisen jälkeen tämä haitallinen viruksentorjuntaohjelma luo työpöydälle kuvakkeen "Antivirus Plus 2014".

Antivirus Plus 2014 työpöydän kuvake

Klikkaa kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse "Ominaisuudet":

Antivirus Plus 2014 -kuvakkeen ominaisuudet

Valitse avautuvasta ikkunasta kohta "Avaa tiedostosijainti":

Antivirus Plus 2014 -kuvakkeen ominaisuudet

Klikkaa avautuvasta ikkunasta hiiren oikealla painikkeella tiedostoa ja valitse "Nimeä uudelleen":

Antivirus Plus 2014 suoritettavan tiedoston nimen muuttaminen

Muuta Antivirus Plus 2014 -ohjelman EXE-tiedoston nimeksi fake.exe (tai mikä tahansa muu nimi).

Antivirus Plus 2014 changing executable file name

Käynnistä tietokone uudelleen.

Käynnistyksen jälkeen huomaat, ettei Antivirus Plus 2014 ole enää toiminnassa - pääset internetiin ja voit suorittaa muita aiemmin estettyjä toimia. Nyt voit ladata suositellun vakoiluntorjuntaohjelmiston poistaaksesi valeviruksentorjunnan koneeltasi kokonaan.

▼ Lataa Antivirus Plus 2014 Valeviruksentorjunta poistotyökalu

Antivirus Plus 2014 -ohjelman poistaminen aktivointiavaimen avulla:

Vaihe 1 Klikkaa "Get full prptection now" -painiketta ohjelman pääikkunan vasemmassa alakulmassa, anna rekisteröinti-ikkunassa tekaistu sähköpostiosoite, syötä rekisteröintiavain-kohtaan Y68REW-T76FD1-U3VCF5A ja klikkaa "Confirm activation".

Voit kokeilla myös näitä rekisteröintiavaimia:

Y86REW-T75FD5-U9VBF4A
Y76REW-T65FD5-U7VBF5A

Antivirus Plus 2014 activation

Kun olet syöttänyt annetun rekisteröintiavaimen, Antivirus Plus 2014 kiittää sinua rekisteröinnistä ja esittää poistavansa aiemmin löydetyt tartunnat.

Huomaa, että Antivirus Plus 2014 "designed to protect" -ohjelman rekisteröiminen ei poista sitä. Se mahdollistaa asennettujen ohjelmien suorittamisen ja pääset internetiin. Tämä vaihe on vapaaehtoinen, mutta se voi helpottaa ohjelman poistamista. Siirry seuraavaan vaiheeseen poistaaksesi Antivirus Plus 2014 koneeltasi kokonaan.

Vaihe 2
Lataa ja asenna suositeltu vakoiluntorjuntaohjelma poistaaksesi valeviruksentorjunnan koneeltasi kokonaan.

 

▼ Lataa Antivirus Plus 2014 Valeviruksentorjunta poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

HUOM: Jos et voi käynnistää tai ladata poistotyökalua, lataa rekisterinkorjaustiedosto. Se mahdollistaa sovellusten suorittamisen, klikkaa alla olevaa linkkiä ja klikkaa latauksen valmistuttua suorita, kyllä ja lopuksi OK.

Lataa rekisterinkorjaus:

Windows 7 -käyttäjät:


Windows XP -käyttäjät:
Windows 8 -käyttäjät:
Windows Vista -käyttäjät:

Mikäli et voi asentaa vakoiluntorjuntaohjelmistoa, voit yrittää ladata kustomoidun vakoiluntorjuntaohjelmiston asennustiedoston, jonka teknikkomme ovat suunnitelleet niin, että se ohittaa vakoiluntorjuntatartunnat ja asentaa ohjelman niistä huolimatta.

Vaihtoehtoinen menetelmä (selainten käyttö estetty):

Mikäli et voi käyttää selaimiasi (Internet Explorer, Google Chrome tai Mozilla Firefox): Klikkaa Käynnistä ja sen jälkeen Suorita. (Klikkaa Windows-logoa, jos käyttöjärjestelmäsi on Windows 7 tai Windows Vista)

Windows XP:tä käyttäessäsi kirjoita Suorita-valintaikkunaan "www.pcrisk.com/download-spyware-remover" ja paina ENTER. Windows 7 ja Windows Vista -järjestelmissä voit kirjoittaa tekstin suoraan hakupalkkiin ja paina ENTERiä.

lataa poisto-ohjelma suorita-komennolla windows xplataa poisto-ohjelma suorita-komennolla windows 7

Windows 8 -käyttäjät: Windows + R avaa Suorita-ikkunan. Kirjoita Suorita-ikkunaan www.pcrisk.com/installer.com ja paina ENTERiä

Windows 8 Suorita-ikkuna

Enterin painamisen jälkeen suositellun vakoiluntorjuntaohjelmiston latausikkuna aukeaa. Klikkaa Suorita ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Antivirus Plus 2014 -ohjelman poistaminen Vikasietotila ja verkkoyhteydet -tilassa:

1. Windows XP ja Windows 7 -käyttäjät: Käynnistä tietokoneesi Vikasietotila ja verkkoyhteydet -tilaan. Klikkaa Käynnistä, Sammuta, Käynnistä uudelleen ja lopuksi OK. Kun tietokoneesi on käynnistymässä, paina näppäimistösi F8-painiketta useita kertoja, kunnes näet Käynnistyksen lisäasetukset -valikon, josta voit valita kohdan Vikasietotila ja verkkoyhteydet.

Vikasietotila ja verkkoyhteydet

Video, joka näyttää miten Windows 7 käynnistetään "Vikasietotila ja verkkoyhteydet" -tilaan:

Windows 8 -käyttäjät: Siirry Windows 8 -aloitusnäyttöön, kirjoita Lisäasetukset ja valitse tuloksista Asetukset. Klikkaa Käynnistyksen lisäasetukset -vaihtoehtoa ja valitse aukeavasta "Yleiset tietokoneasetukset" -ikkunasta Käynnistyksen lisäasetukset. Klikkaa "Käynnistä uudelleen nyt" -painiketta. Tietokoneesi käynnistyy Käynnistyksen lisäasetukset -valikkoon. Klikkaa "Vianmääritys" -painiketta ja sen jälkeen "Lisäasetukset" -painiketta. Valitse lisäasetusten näytöstä "Käynnistyksen asetukset". Klikkaa "Käynnistä uudelleen" -painiketta. Tietokoneesi käynnistyy Käynnistyksen asetukset -näyttöön. Paina "5" käynnistääksesi Vikasietotila ja komentorivi -tilassa.

Windows 8 Vikaisietotila ja verkkoyhteydet

Video, joka näyttää miten Windows 8 käynnistetään "Vikasietotila ja verkkoyhteydet" -tilaan:

2. Lataa fix.reg -tiedosto. Kun olet tallentanut sen työpöydälle, kaksoisklikkaa fix.reg-tiedostoa ja vahvista valitsemalla KYLLÄ.

Poista välityspalvelinasetukset Internet Explorerista. Tämä valeviruksentorjunta lisää välityspalvelimen käyttäjän internetyhteysasetuksiin näyttääkseen erilaisia virheilmoituksia käyttäjän yrittäessä käyttää internetiä. Poistaaksesi välityspalvelinasetukset: avaa Internet Explorer ja klikkaa hammasrataskuvaketta. Valitse avautuvasta valikosta "Internetasetukset".

Removing proxy setings from Intenret Explorer step 1

Valitse avautuvasta ikkunasta "Yhteydet"-välilehti.

Välityspalvelimen asetusten poisto Internet Explorerissa vaihe 2

Klikkaa "Yhteydet"-välilehdeltä kohtaa "Lähiverkon asetukset".

Välityspalvelimen asetusten poisto Internet Explorerissa vaihe 3

Jos "Käytä välityspalvelinta lähiverkossa" on valittuna, poista valinta ja klikkaa OK.

Välityspalvelimen asetusten poisto Internet Explorerissa vaihe 43. Lataa kunnollinen vakoiluntorjuntaohjelmisto poistaaksesi valeviruksentorjuntaohjelman tietokoneeltasi kokonaan.

Muita työkaluja, joiden tiedetään poistavan Antivirus Plus 2014 "designed to protect" -ohjelman:

Yhteenveto:

Valeviruksentorjuntaohjelmat (toiselta nimeltään "scareware") ovat ohjelmia, jotka yrittävät huijata käyttäjän maksamaan ohjelmien olemattomista täysversioista muka havaittujen tietoturvauhkien poistamiseksi (oikeasti koneella ei ole mitään). Tällaiset huijausohjelmat ovat verkkorikollisten suunnittelemia, ja ne on suunniteltu näyttämään aidoilta viruksentorjuntaohjelmilta. Useimmiten valeviruksentorjuntaohjelmat tunkeutuvat käyttäjien koneille verkossa näytettävien ponnahdusikkunoiden tai varoitusten avulla. Nämä harjaanjohtavat viestit saavat käyttäjät asentamaan valeviruksentorjuntaohjelman koneelleen. Muita tunnettuja scarewaren levitystaktiikoita ovat sovellusten haavoittuvuuksien hyödyntäminen, saastuneet sähköpostiviestit, piilolataukset tai jopa suorat puhelinsoitot, joissa tarjotaan teknistä tukea.

Tietokoneessa, johon on asentunut valeviruksentorjunta, voi olla myös muita haittaohjelmia, sillä valeviruksentorjuntaohjelmat asentuvat usein troijalaisten ja haavoittuvuuksia hyödyntävien ohjelmien ohessa. Nämä muut haittaohjelmat jäävät käyttäjän koneelle, vaikka tämä maksaisi valeviruksentorjuntaohjelman olemattomasta täysversiosta. Tässä on muutamia esimerkkejä antivirus plus 2014 valeviruksentorjunta-valeviruksentorjuntaohjelman näyttämistä varoitusviesteistä:

Valeponnahdusikkuna valeviruksentorjuntaohjelman levittämiseen, esimerkki 1

Valeponnahdusikkuna valeviruksentorjuntaohjelman levittämiseen, esimerkki 2

Käyttäjien, joiden koneelle valetietoturvasovellus on asentunut, ei kannata ostaa sen kokoversiota. Maksamalla valeviruksentorjunnan lisenssiavaimesta käyttäjät lähettävät rahansa ja tilitietonsa verkkorikollisille. Jos käyttäjä on jo antanut luottokorttinsa numeron (tai muita arkaluontoisia tietoja) ohjelman sitä kysyessä, kannattaa hänen ottaa yhteys luottokortin myöntäneeseen yritykseen ja kertoa joutuneensa huijatuksi valetietoturvaohjelman ostamiseen. Kuvakaappaus sivustosta, jonka avulla huijataan käyttäjiä maksamaan antivirus plus 2014 valeviruksentorjunta-ohjelman ja muiden valeohjelmien täysversioista:

esimerkki sivustosta, jonka avulla kerätään maksuja valeviruksentorjuntaohjelmista

Suojatakseen koneitaan antivirus plus 2014 valeviruksentorjunta-ohjelmalta ja muilta vastaavilta käyttäjien tulisi:

  • Pitää käyttöjärjestelmänsä ja kaikki asennetut ohjelmat päivitettyinä.
  • Käyttää kunnollisia viruksen- ja vakoiluntorjuntaohjelmistoja.
  • Olla varovaisia klikkaillessaan linkkejä sähköpostiviesteissä tai sosiaalisessa mediassa.
  • Älä luota verkon ponnahdusviesteihin, jotka väittävät koneellasi olevan tartunnan ja tarjoavat tietoturvaohjelman latausmahdollisuutta.

Merkit, jotka viittaavat siihen, että koneellesi on tarttunut valeviruksentorjuntaohjelma:

  • Tungettelevat ponnahdusikkunat tietoturvavaroituksista.
  • Varoitukset, joissa pyydetään päivittämään ohjelman maksulliseen versioon muka löydettyjen haittaohjelmien poistamiseksi.
  • Tietokoneen huono suorituskyky.
  • Estetyt Windowsin päivityksen.
  • Estetty tehtävienhallinnan käyttö.
  • Selainten tai aitojen viruksentorjuntayritysten sivujen käytön esto.

Jos sinulla on lisätietoja antivirus plus 2014 valeviruksentorjunta-ohjelmasta tai sen poistamisesta, kerro ne alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7468-antivirus-plus-2014

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

QR-koodi
Antivirus Plus 2014 Valeviruksentorjunta QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Antivirus Plus 2014 Valeviruksentorjunta poisto-oppaan mobiililaitteellasi.