FacebookTwitterLinkedIn

You-Bar Virus

Muita nimiä: You-Bar-mainosten
Riskitaso: Keskitasoinen

You-Bar-mainosten poistaminen

Mikä You-Bar on?

You-Bar on WW3 LLC:n kehittämä selaimen lisäosa, joka lupaa parantaa useiden sivustojen käytettävyyttä renderoimalla grafiikkaa, tekstiä tai muuta toiminnallista sisältöä selaimessa. Väite voi kuulostaa hyvältä, mutta käyttäjien tulee tietää, että todellisuudessa You-Bar-lisäosa lasketaan mainosohjelmaksi tai mahdollisesti ei-toivotuksi ohjelmaksi. Kyseisestä lisäosasta ei kuitenkaan ole mitään hyötyä - se hidastaa selainten toimintaa ja luo tunkeilevia mainoksia, jotka voivat johtaa vakaviin haittaohjelma- ja virustartuntoihin.

Tämä selaimen lisäosa asentuu useimmiten käyttäjän selaimiin (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox) harhaanjohtavien ilmaisohjelmien latausohjelmien tai valelatausten avulla. Käyttäjät voidaan huijata asentamaan You-Bar selaimen valepäivitysten ja Java-latausten avulla. Asentumisen jälkeen lisäosa seuraa käyttäjän netinkäyttöä tallentamalla IP-osoitteen, uniikin tunnistenumeron, käyttöjärjestelmän, selaimen tiedot, vieraillut osoitteet, katsotut sivut, tehdyt haut sekä muita ohjelmisto- sekä laitteistotietoja. Lisäksi kyseinen lisäosa luo tunkeilevia haku-, banneri, tekstinsisäisiä ja sivua vaihtaessa näkyviä mainoksia. Jos näet internetiä selaillessa "MyInfotopia"-mainoksia, voit olla varma, että koneellesi on asentunut You-Bar-mainosohjelma - suosittelemme tämän mahdollisesti ei-toivotun sovelluksen poistamista selaimistasi.

You-Bar-virus

You-Bar voi aiheuttaa vakavia yksityisyysongelmia ja selainlaajennuksen luomien kolmannen osapuolen mainosten klikkaaminen voi ennen kaikkea johtaa haittaohjelma- ja virustartuntoihin. Netin käyttäjien tulisi olla tietoisia siitä, että nykyään suuri osa ilmaisohjelmien lataussivustoista käyttää latausohjelmaa ilmaispalveluillaan tienaamiseen. Nämä pienoisohjelmat ehdottavat mainostettujen lisäosien asentamista valitun ilmaisohjelman ohessa, jolloin varomaton ilmaisohjelmien lataaminen voi johtaa mainosohjelmien asentumiseen. Käyttäytymisensä puolesta You-Bar muistuttaa ohjelmia Feven, Storimbo ja Browsebit sekä monia muita. Tietokoneen käyttäjien tulee olla tarkkana asentamisen jokaisessa vaiheessa ja kieltäytyä mainostettujen selainten lisäosien asentamisesta välttääkseen tällaisten mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten asentumisen. Käyttäjien tulisi myös olla tietoisia valeponnahdusikkunamainoksista (selaimen päivitykset, Java-lataukset jne.), joita verkkorikolliset käyttävät huijatakseen käyttäjiä asentamaan tällaisia mainosohjelmia. Jos näet jo You-Bar-mainoksia (kuvakaappaus yllä), kannattaa sinun käyttää tätä poisto-opasta ja poistaa mainosohjelma nettiselaimistasi.

Pikavalikko:

You-Bar-viruksen poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

You-barin poisto

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohtaa "You-Bar", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien tai mahdollisten haittaohjelmatartuntojen varalta poistettuasi You-Barin. Suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto.

▼ Lataa You-Bar-mainosten poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

You-Barin poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

 You-barin poisto Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohtaa "You-Bar" ja poista se käytöstä.

You-barin poisto Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos you-bar-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

You-barin poisto Google Chromesta vaihe 1

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset".Etsi "You-Bar", valitse se ja klikkaa roskakorikuvaketta.

You-barin poisto Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos you-bar-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

You-barin poisto Mozilla Firefoxista vaihe 1

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Klikkaa "Laajennukset" ja poista "You-Bar".

You-barin poisto Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta you-bar-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa you-bar-mainosten tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan you-bar-mainosten tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7467-you-bar-virus

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

You-Bar Virus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
You-Bar-mainosten QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki You-Bar-mainosten poisto-oppaan mobiililaitteellasi.