FacebookTwitterLinkedIn

Scorpion Saver Ads

Muita nimiä: Scorpion Saver Virus
Riskitaso: Keskitasoinen

Scorpion Saver -mainosten poistaminen

Mikä Scorpion Saver on?

Scorpion Saver on mahdollisesti ei-toivottu sovellus, joka asentuu selaimiin (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox) internetistä ladatun ilmaisohjelman ohessa. Onnistuneen asentumisen jälkeen kyseinen lisäosa aiheuttaa häiritseviä mainoksia, kun käyttäjä vierailee online-kaupoissa, kuten Best Buyssa, Expediassa, Walmartissa jne. Vaikka monet niin väittävätkin, teknisestä näkökulmasta Scorpion Saver ei ole virus, mutta se voidaan silti lukea mainosohjelmaksi tai mahdollisesti ei-toivotuksi sovellukseksi. Tahattomat asennukset johtuvat useimmiten ilmaisohjelmien latausohjelmista, joita käytetään ilmaisohjelmien lataussivustoilla. Ne hallinnoivat valitun ilmaisohjelman latausta, mutta tukevat myös erilaisia selaimen lisäosia, joten varomaton ilmaisohjelmien lataaminen voi helposti johtaa Scorpion Saverin tai muiden mainosohjelmien asentumiseen.

Välttääkseen tällaisten mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmien asentumisen tulee käyttäjien olla tarkkana ilmaisohjelmia ladatessaan, jos käytät latausohjelmaa latausten hallinnointiin, varmista, että kieltäydyt kaikista ilmaisten selainlaajennusten asennusehdotuksista. Jotkin latausohjelmat eivät anna ladata valittua ilmaisohjelmaa mikäli käyttäjä ei asenna jotakin mainostetuista ohjelmista - tällöin lataaminen kannattaa keskeyttää ja ohjelma ladata jostain muualta. Scorpion Saver ei ole virus, mutta se hidastaa selainten toimintaa, luo häiritseviä mainoksia ja voi johtaa erilaisiin yksityisyydensuojaongelmiin ja sen poistaminen selaimista on näin ollen suositeltavaa.

Scorpion Saver

Scorpion Saver muistuttaa muita ilmaisohjelmien lataamisen avulla leviäviä mainosohjelmia, kuten esimerkiksi ohjelmia Lucky Leap, Shopping Chip, ja Search Deals. Näiden mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmien kehittäjät levittävät ohjelmiaan harhaanojohtavasti ilmaisohjelmien kylkiäisenä. Tämä markkinointikeino perustuu siihen, etteivät monet käyttäjät tiedä ilmaisohjelmien lataamisen voivan aiheuttaa mainosohjelmien asentumista. Scorpion Saver aiheuttaa ei-toivottuja mainoksia - hyperlinkkimainoksia (muuntaa sanoja linkeiksi, jotka ohjaavat mainoksiin), se monitoroi ja tallentaa käyttäjän katsominen sivujen osoitteita ja lisäksi näyttää mainoksia, jotka sijoitetaan näkymään sivustoilla tai osittain sivujen päällä. Poista Scorpion Saver oheisen poisto-ohjeen neuvojen mukaan.

Pikavalikko:

Scorpion Saverin poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Scorpion Saverin poistaminen

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohtaa "ScorpionSaver", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"


Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien tai mahdollisten haittaohjelmatartuntojen varalta poistettuasi Scorpion Saverin. Suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto.

▼ Lataa Scorpion Saver Virus poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Scorpion Saverin poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Scorpion Saverin poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohtaa "ScorpionSaver" ja poista se käytöstä.

Scorpion Saverin poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos scorpion saver virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Scorpion Saverin poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "ScorpionSaver", valitse se ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Scorpion Saverin poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos scorpion saver virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Scorpion Saverin poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista käytöstä lisäosa "ScorpionSaver".

Scorpion Saverin poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta scorpion saver virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa scorpion saver virus tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan scorpion saver virus tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7416-scorpion-saver-ads

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Scorpion Saver Ads nollaamalla selaimen asetukset
Scorpion Saver Ads -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Scorpion Saver Virus QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Scorpion Saver Virus poisto-oppaan mobiililaitteellasi.