FacebookTwitterLinkedIn

Smart Guard Protection

Muita nimiä: Smart Guard Protection Valeviruksentorjunta
Riskitaso: Korkea

Smart Guard Protectionin poistaminen

Smart Guard Protection on haitallinen viruksentorjuntaohjelma, joka varoittaa olemattomista tietoturvariskeistä, jotta PC-käyttäjät ostaisivat ohjelman täyden version, jonka pitäisi pystyä poistamaan tartunta. Ohjelma on verkkorikollisten kehittämä, ja he levittävät sitä sähköpostiviestien, tietoturva-aukkojen ja haitallisten sivustojen kautta. Onnistuneen asennuksen jälkeen huijausohjelma muokkaa käyttöjärjestelmän rekisteriä ja asettaa itsensä käynnistymään automaattisesti aina tietokoneen käynnistyessä, lisäksi Smart Guard Protection estää asennettujen ohjelmien ja tehtävienhallinnan käytön. PC-käyttäjien tulisi tietää, että ohjelma ainoastaan esittää aitoa viruksentorjuntaohjelmaa - mikään sen löytämistä tartunnoista ei ole todellinen.

Tekaistuja turvallisuusskannauksia ja väitettyjä haittaohjelmalöytöjä käytetään käyttäjien pelottelemiseen, jotta he uskoisivat koneellaan olevan erilaisia viruksia - huijauksesta vastuussa olevat verkkorikolliset yrittävät saada tietokoneenkäyttäjät ostamaan haittaohjelman lisenssiavaimen. Ohjelmasta maksaminen vastaa rahan lähettämistä verkkorikollisille - käyttäjät menettävät rahansa ja valeviruksentorjunta säilyy heidän tietokoneillaan. Käyttäjien, jotka näkevät Smart Guard Protectionin skannaavan tietokonettaan tartunnoilta, ei tule luottaa tähän ohjelmaan - kyseessä on verkkorikollisten kehittämä huijaus.

Smart Guard Protection

Smart Guard Protection kuuluu WinWebSec-nimiseen haittaohjelmaperheeseen. Sen aikaisempien versioiden nimiä olivat Antivirus Security Pro, Attentive Antivirus ja System Care Antivirus. Nykyisin internet on pullollaan valeviruksentorjuntaohjelmia, joten käyttäjien tulee olla erittäin varovaisia nettiä selaillessaan - vältä tiedostojen lataamista P2P-verkoista äläkä luota pop-up-mainoksiin, jotka ehdottavat tietoturvaohjelmien lataamista. Paras tapa suojautua valeviruksentorjuntaohjelmilta on päivittää aina asennetut ohjelmat (Flash, Java jne.) sekä kunnollisten viruksentorjunta- ja vakoiluntorjuntaohjelmien käyttäminen. Niiden PC-käyttäjien, jotka ovat jo maksaneet kyseisen haittaohjelman täydestä versiosta, kannattaa ottaa yhteyttä luottokorttiyritykseensä ja yrittää peruuttaa maksu kertomalla, että heidät on huijattu ostamaan valeviruksentorjuntaohjelma. Poista valeohjelma seuraamalla oheisia poisto-ohjeita.

Smart Guard Protection -ohjelman luomia tekaistuja turvallisuusvaroituksia:

Unless Smart Guard Protection is activated, some of the current critical threats will not be eliminated and your computer will remain unprotected.

Suspicious activity detected in the application firefox.exe similar to the behaviour of the virus Win32/Conflicker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application firefox.exe has been temporarily restricted. To restore the application's full operation, you must use the full edition of Smart Guard Protection.

Smart Guard Protectionin poistaminen:

Smart Guard Protection näyttää keksittyjä turvallisuusvaroituksia, kun käyttäjä yrittää päästä internetiin Internet Explorerin, Google Chromen tai Mozilla FireFoxin avulla. Haitallisen viruksentorjunnan poistamiseksi koneeltasi sinun tulee ladata suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto. Jos selaimiisi ilmestyy "Warning! Your security setting level puts your computer at risk!" -viesti, klikkaa "Ignore warnings and visit that site in the current state (not recommended)" ja lataa suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto haittaohjelman poistamiseksi.

Smart Guard Protection estää selainten käytön

▼ Lataa Smart Guard Protection Valeviruksentorjunta poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Mikäli et voi käyttää vakoiluntorjuntaohjelmistoa, kokeile ladata vaihtoehtoinen asennustiedosto (se on uudelleennimetty iexplore.exe -tiedostoksi, sillä useimmat valeviruksentorjuntaohjelmat eivät estä tämän nimisen tiedoston suorittamista)

Vaihtoehtoinen tapa ladata suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto:
Mikäli et voi käyttää selaimiasi: Klikkaa Käynnistä ja sen jälkeen Suorita. (Klikkaa Windows-logoa, jos käyttöjärjestelmäsi on Windows 7 tai Windows Vista)

Windows XP:tä käyttäessäsi kirjoita Suorita-valintaikkunaan "www.pcrisk.com/download-spyware-remover" ja paina ENTER. Windows 7 ja Windows Vista -järjestelmissä voit kirjoittaa tekstin suoraan hakupalkkiin ja paina ENTERiä.

lataa posto-ohjelma suorita-komennolla windows xp:ssälataa poisto-ohjelma suorita-komennolla windows 7:ssä

Enterin painamisen jälkeen suositellun vakoiluntorjuntaohjelmiston latausikkuna aukeaa. Klikkaa Suorita ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Mikäli suositellun vakoiluntorjuntaohjelmiston lataaminen ei vieläkään onnistu, anna ennen lataamista aktivointiavain Smart Guard Protection -ohjelman aktivointi-ikkunaan. Klikkaa "Buy full edition" -painiketta ohjelman pääikkunan alalaidassa ja anna seuraava avain:

AA39754E-216A8FF3

Aktivointiavaimen antaminen ei poista Smart Guard Protection -ohjelmaa, mutta tekee sen poistamisesta yksinkertaisempaa.

Smart Guard Protectionin poistaminen Vikasietotila ja verkkoyhteydet -tilassa:

1. Käynnistä koneesi Vikasietotila ja verkkoyhteydet -tilaan: Klikkaa Käynnistä, Sammuta, Käynnistä uudelleen ja lopuksi OK. Kun tietokoneesi on käynnistymässä, paina näppäimistösi F8-painiketta useita kertoja, kunnes näet Käynnistyksen lisäasetukset -valikon, josta voit valita kohdan Vikasietotila ja verkkoyhteydet.

Video, joka näyttää miten Windows 7 käynnistetään "Vikasietotila ja verkkoyhteydet" -tilaan:

vikasietotila ja verkkoyhteydet

Windows 8 -käyttäjät: Käynnistä Windows 8 Vikasietotila ja verkkoyhteydet -tilaan: Siirry Windows 8 -aloitusnäyttöön, kirjoita Lisäasetukset ja valitse tuloksista Asetukset. Klikkaa Käynnistyksen lisäasetukset -vaihtoehtoa ja valitse aukeavasta "Yleiset tietokoneasetukset" -ikkunasta Käynnistyksen lisäasetukset. Klikkaa "Käynnistä uudelleen nyt" -painiketta. Tietokoneesi käynnistyy Käynnistyksen lisäasetukset -valikkoon. Klikkaa "Vianmääritys" -painiketta ja sen jälkeen "Lisäasetukset" -painiketta. Valitse lisäasetusten näytöstä "Käynnistyksen asetukset". Klikkaa "Käynnistä uudelleen" -painiketta. Tietokoneesi käynnistyy Käynnistyksen asetukset -näyttöön. Paina "5" käynnistääksesi Vikasietotila ja verkkoyhteydet -tilassa.

Video, joka näyttää miten Windows 8 käynnistetään "Vikasietotila ja verkkoyhteydet" -tilaan:

Windows 8 Vikasietotila ja verkkoyhteydet

2. Smart Guard Protection muokkaa järjestelmän Hosts-tiedostoa. Sitä käytetään tiettyjen tunnettujen verkkosivujen nimien muuttamiseksi IP-osoitteiksi. Kun sitä muokataan, voidaan käyttäjät ohjata haitallisille sivustoille, vaikka osoiterivillä näkyisikin oikea osoite. Lataa Microsoft Fix It -työkalu korjataksesi tämän, se palauttaa Hosts-tiedoston Windowsin alkuperäiseksi. Käynnistä työkalu latauksen valmistuttua ja seuraa ruudulla näkyviä ohjeita. Latauslinkki alla:

3. Lataa ja asenna suositeltu vakoiluntorjuntaohjelma poistaaksesi valeviruksentorjunnan koneeltasi kokonaan.

▼ Lataa Smart Guard Protection Valeviruksentorjunta poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

HUOM: Haittaviruksentorjuntaohjelmat voivat estää vakoiluntorjuntaohjelmiston lataamisen. Jos et voi ladata ohjelmistoa alkuperäisestä paikasta, kokeile yhtä alla listatuista vaihtoehtoisista latauspaikoista:

 • Paikka 1 (tiedosto on nimetty "iexplore.exe"-tiedostoksi, sillä useimmat vakoiluohjelmat eivät estä sitä)
 • Paikka 2

Smart Guard Protection -ohjelman poistaminen noudetun aktivointiavaimen avulla:

1. Odota kunnes Antivirus Security Pro -valeviruksentorjunta on saanut skannauksen valmiiksi ja klikkaa sen jälkeen "Remove Threats" -painiketta. Voit myös klikata "Buy full edition" -painiketta huijausohjelmiston pääikkunan oikeassa alalaidassa.

Smart Guard Protectionin poistaminen aktivointiavaimella vaihe 1

Klikkaa auenneessa ikkunassa "I already have activation key" -painiketta.

Smart Guard Protectionin poistaminen valeaktivoinnilla

2. Kirjoita aukeavaan ikkunaan tämä rekisteröintiavain AA39754E-216A8FF3. Tällöin Smart Guard Protection uskoo sinun maksaneen kokoversiosta. Tämä tekee valeviruksentorjuntaohjelman poistamisesta yksinkertaisempaa, rekisteriavaimen antamisen jälkeen Smart Guard Protection antaa suorittaa asennettuja ohjelmia (kuten verkkoselaimia) ja voit ladata vakoiluntorjuntaohjelman ilman erilaisia keskeytyksiä.

Smart Guard Protectionin poistaminen aktivointiavaimella vaihe 2

3. Lisenssiavaimen antamisen jälkeen Smart Guard Protection näyttää muutaman viestin, jossa se onnittelee sinua rekisteröitymisen johdosta ja esittää poistavansa aikaisemmin havaittuja haittaohjelmia ja virustartuntoja.

Smart Guard Protectionin poistaminen aktivointiavaimella vaihe 3

4. Huomaa, että aktivointiavaimen antaminen ei poista valeviruksentorjuntaohjelmaa koneeltasi, mutta tekee sen poistamisesta yksinkertaisempaa. Lataa ja asenna suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto poistaaksesi valeviruksentorjunnan koneeltasi kokonaan.

▼ Lataa Smart Guard Protection Valeviruksentorjunta poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Muita työkaluja, joiden tiedetään poistavan Smart Guard Protectionin:

Yhteenveto:

Valeviruksentorjuntaohjelmat (toiselta nimeltään "scareware") ovat ohjelmia, jotka yrittävät huijata käyttäjän maksamaan ohjelmien olemattomista täysversioista muka havaittujen tietoturvauhkien poistamiseksi (oikeasti koneella ei ole mitään). Tällaiset huijausohjelmat ovat verkkorikollisten suunnittelemia, ja ne on suunniteltu näyttämään aidoilta viruksentorjuntaohjelmilta. Useimmiten valeviruksentorjuntaohjelmat tunkeutuvat käyttäjien koneille verkossa näytettävien ponnahdusikkunoiden tai varoitusten avulla. Nämä harjaanjohtavat viestit saavat käyttäjät asentamaan valeviruksentorjuntaohjelman koneelleen. Muita tunnettuja scarewaren levitystaktiikoita ovat sovellusten haavoittuvuuksien hyödyntäminen, saastuneet sähköpostiviestit, piilolataukset tai jopa suorat puhelinsoitot, joissa tarjotaan teknistä tukea.

Tietokoneessa, johon on asentunut valeviruksentorjunta, voi olla myös muita haittaohjelmia, sillä valeviruksentorjuntaohjelmat asentuvat usein troijalaisten ja haavoittuvuuksia hyödyntävien ohjelmien ohessa. Nämä muut haittaohjelmat jäävät käyttäjän koneelle, vaikka tämä maksaisi valeviruksentorjuntaohjelman olemattomasta täysversiosta. Tässä on muutamia esimerkkejä smart guard protection valeviruksentorjunta-valeviruksentorjuntaohjelman näyttämistä varoitusviesteistä:

Valeponnahdusikkuna valeviruksentorjuntaohjelman levittämiseen, esimerkki 1

Valeponnahdusikkuna valeviruksentorjuntaohjelman levittämiseen, esimerkki 2

Käyttäjien, joiden koneelle valetietoturvasovellus on asentunut, ei kannata ostaa sen kokoversiota. Maksamalla valeviruksentorjunnan lisenssiavaimesta käyttäjät lähettävät rahansa ja tilitietonsa verkkorikollisille. Jos käyttäjä on jo antanut luottokorttinsa numeron (tai muita arkaluontoisia tietoja) ohjelman sitä kysyessä, kannattaa hänen ottaa yhteys luottokortin myöntäneeseen yritykseen ja kertoa joutuneensa huijatuksi valetietoturvaohjelman ostamiseen. Kuvakaappaus sivustosta, jonka avulla huijataan käyttäjiä maksamaan smart guard protection valeviruksentorjunta-ohjelman ja muiden valeohjelmien täysversioista:

esimerkki sivustosta, jonka avulla kerätään maksuja valeviruksentorjuntaohjelmista

Suojatakseen koneitaan smart guard protection valeviruksentorjunta-ohjelmalta ja muilta vastaavilta käyttäjien tulisi:

 • Pitää käyttöjärjestelmänsä ja kaikki asennetut ohjelmat päivitettyinä.
 • Käyttää kunnollisia viruksen- ja vakoiluntorjuntaohjelmistoja.
 • Olla varovaisia klikkaillessaan linkkejä sähköpostiviesteissä tai sosiaalisessa mediassa.
 • Älä luota verkon ponnahdusviesteihin, jotka väittävät koneellasi olevan tartunnan ja tarjoavat tietoturvaohjelman latausmahdollisuutta.

Merkit, jotka viittaavat siihen, että koneellesi on tarttunut valeviruksentorjuntaohjelma:

 • Tungettelevat ponnahdusikkunat tietoturvavaroituksista.
 • Varoitukset, joissa pyydetään päivittämään ohjelman maksulliseen versioon muka löydettyjen haittaohjelmien poistamiseksi.
 • Tietokoneen huono suorituskyky.
 • Estetyt Windowsin päivityksen.
 • Estetty tehtävienhallinnan käyttö.
 • Selainten tai aitojen viruksentorjuntayritysten sivujen käytön esto.

Jos sinulla on lisätietoja smart guard protection valeviruksentorjunta-ohjelmasta tai sen poistamisesta, kerro ne alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7471-smart-guard-protection

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

QR-koodi
Smart Guard Protection Valeviruksentorjunta QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Smart Guard Protection Valeviruksentorjunta poisto-oppaan mobiililaitteellasi.