FacebookTwitterLinkedIn

Websteroids Virus

Muita nimiä: Websteroids-mainosten
Riskitaso: Keskitasoinen

Websteroids-viruksen poistaminen

Mikä Websteroids on?

Websteroids on Creative Island Media LLC:n kehittämä mahdollisesti ei-toivottu sovellus. Kyseinen selaimen lisäosa antaa käyttäjien pelata Asteroids-nimistä peliä selailun ohessa, se asentuu kuitenkin ilman käyttäjän suostumusta ja aiheuttaa erilaisia häiritseviä mainoksia. Useimmiten tietokoneen käyttäjät asentavat lisäosan ilman suostumustaan ladatessaan netin ilmaisohjelmia. Kehittäjät levittävät laajennusta harhaanjohtavasti ilmaisohjelmien kylkiäisenä. Asentumisen jälkeen Websteroids seuraa käyttäjän netinkäyttöä tallentamalla IP-osoitteen, uniikin tunnistenumeron, käyttöjärjestelmän, selaimen tiedot, vieraillut osoitteet, katsotut sivut, tehdyt haut sekä muita ohjelmisto- sekä laitteistotietoja. Lisäksi tämä mainosohjelma näyttää banneri-, tekstinsisäisiä sekä sivujen välisiä mainoksia.

Kyseisen lisäosan asentaminen selaimiin (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox) voi johtaa haittaohjelmatartuntoihin ja yksityisyysongelmiin. Nykyisin suurin osa ilmaisohjelmien lataussivustoista käyttää latausohjelmia tienatakseen ilmaispalveluillaan - ne ovat pieniä apuohjelmia, jotka ehdottavat mainostettujen lisäosien asentamista, tällöin varomaton ilmaisohjelmien lataaminen voi helposti johtaa Websteroidsin ja muiden mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten asentumiseen. Tämän mainosohjelman poistaminen selaimista onkin suositeltavaa.

Websteroids-virus

Websteroids muistuttaa muita mainosohjelmia, jotka asentuvat ilmaisohjelmien ohessa ja muuttavat selainten asetuksia, kuten Spy Alert, Search Donkey ja Spy Guard. Kaikki edellä mainitut selainten lisäosat lupaavat parantaa netinkäyttöä, mutta todellisuudessa käyttäjät törmäävät häiritseviin mainoksiin. Välttääkseen tällaisten mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmien asentumista tulee netinkäyttäjien olla äärimmäisen varovaisia ladatessaan ja asentaessaan ilmaisohjelmia. Tietokoneen käyttäjien tulee olla tarkkana ilmaisohjelmien lataamisen jokaisessa vaiheessa ja kieltäytyä mainostettujen selainlaajennusten asentamisesta. Käytä aina ladattuja ohjelmia asentaessasi asennusvaihtoehtoja "kustomoitu" tai "edistynyt" "nopean" tai "tyypillisen" sijaan, jotta huomaat kaikki mukana asentuvat selaimen lisäosat. Jos huomaat jo Websteroidsin tuottamia mainoksia, käytä oheisia poisto-ohjeita kyseisen mainosohjelman poistamiseksi tietokoneeltasi.

Pikavalikko:

Websteroids-viruksen poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Websteroids uninstall from Control Panel

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohtaa "Websteroids", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien tai mahdollisten haittaohjelmatartuntojen varalta poistettuasi Websteroidsin. Suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto.

▼ Lataa Websteroids-mainosten poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Websteroidsin poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Websteroidsin poisto Interent Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohtaa "Websteroids" ja poista se käytöstä.

Websteroidsin poisto Interent Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos websteroids-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Websteroidsin poisto Google Chromesta vaihe 1

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "Websteroids", valitse se ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Websteroidsin poisto Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos websteroids-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Websteroidsin poisto Mozilla Firefoxista vaihe 1

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Klikkaa "Laajennukset" ja poista "Websteroids".

Websteroidsin poisto Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta websteroids-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa websteroids-mainosten tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan websteroids-mainosten tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7480-websteroids-virus

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Websteroids Virus nollaamalla selaimen asetukset
Websteroids Virus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Websteroids-mainosten QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Websteroids-mainosten poisto-oppaan mobiililaitteellasi.