FacebookTwitterLinkedIn

Shopping Suggestion Ads

Muita nimiä: Shopping Suggestion-mainosten
Riskitaso: Keskitasoinen

Shopping Suggestionin poistaminen

Mikä Shopping Suggestion on?

Shopping Suggestion on WW3 LLC:n kehittämä selaimen lisäosa, se on yhteensopiva Google Chromen, Internet Explorerin ja Mozilla Firefoxin kanssa. Kyseinen selainlaajennus lupaa säästää aikaa ja rahaa verkkokaupoissa, se luo erilaisia tarjousmainoksia, kun käyttäjät vierailevat verkkokauppasivustoilla (kuten PriceGrabber, Shopzilla, shopping.com jne). Vaikka Shopping Suggestion voi vaikuttaa luotettavalta lisäosalta, lasketaan se todellisuudessa mainosohjelmaksi tai mahdollisesti ei-toivotuksi sovellukseksi - se asentuu ilman käyttäjän suostumusta ja luo asentumisen jälkeen erilaisia häiritseviä mainoksia.

Kyseisen lisäosan tiedetään tallentavan käyttäjien IP-osoitteita, sivuilla vierailujen päivämääriä ja aikoja, hakuehtoja, verkkoalueen tyypin, toiminnan mainostajan sivuilla ja muita tietoja. Lisäksi Shopping Suggestion näyttää pop-up- ja bannerimainoksia nettiä selaileville käyttäjille. Kolmannen osapuolen mainosten klikkaaminen voi johtaa vaarallisiin haittaohjelmatartuntoihin ja tietojen tallentamisen vuoksi netinkäyttö voi johtaa myös yksityisyysongelmiin. Tutkimuksen aikaan kyseistä lisäosaa mainostettiin harhaanjohtavissa ilmaisohjelmien latausohjelmissa sekä valelatauksilla (Flash-, Java-, selainpäivityksiä jne.). Tämän mainosohjelman poistaminen selaimista onkin suositeltavaa.

Shopping suggestion -mainokset

Shopping Suggestion muistuttaa muita mahdollisesti ei-toivottuja sovelluksia, jotka tunkeutuvat selaimiin ilmaisohjelmien latausten avulla ja aiheuttavat ei-toivottuja mainoksia, kuten Albrechto, Object Browser, You-Bar sekä monet muut. Tutkimuksen aikaan lisäosa asentui muiden mainosohjelmien yhteydessä - "flash-enhancer," "GPU Monitor," "Mobogiene," "Lightspark" ja "Software Version Updater", kun seuraat tämän poisto-oppaan ohjeita, tarkista löytyykö edellä mainittuja ohjelmia. Paras tapa välttää tällaisten mainosohjelmien asentuminen on olla tarkkana ilmaisohjelmia ladatessa ja asentaessa. Jos käytät latausohjelmaa latausten hallinnointiin, varmista, että kieltäydyt kaikista ilmaisten selaimen lisäosien asennusehdotuksista. Käytä aina jo ladattuja ohjelmia asentaessasi asennusvaihtoehtoja "kustomoitu" tai "edistynyt", jotta huomaat kaikki mukana asentuvat selaimen lisäosat. Jos näet jo Shopping Suggestion -mainoksia, kannattaa sinun käyttää tätä poisto-opasta ja poistaa mainosohjelma nettiselaimistasi.

Pikavalikko:

Shopping Suggestionin poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Shopping suggestionin poistaminen

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohtia "flash-Enhancer," "GPU Monitor," "Lightspark," "Mobogiene" ja "Software Version Updater", valitse ne ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien tai mahdollisten haittaohjelmatartuntojen varalta poistettuasi mahdollisesti ei-toivotut sovellukset. Suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto.

▼ Lataa Shopping Suggestion-mainosten poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Shopping Suggestionin poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Shopping Suggestionin poisto Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohtia "Shopping Suggestion" ja "flash-Enhancer", valitse ne ja klikkaa "Poista".

Shopping Suggestionin poisto Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos shopping suggestion-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Shopping suggestionin poisto Google Chromesta vaihe 1

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset".Etsi kohdat "Shopping Suggestion" ja "flash-Enhancer", valitse ne ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Shopping suggestionin poisto Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos shopping suggestion-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Shopping suggestionin poisto Mozilla Firefoxista vaihe 1

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Klikkaa "Laajennukset" ja poista "Shopping Suggestion" sekä "flash-Enhancer".

Shopping suggestionin poisto Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta shopping suggestion-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa shopping suggestion-mainosten tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan shopping suggestion-mainosten tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7481-shopping-suggestion-ads

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Shopping Suggestion Ads nollaamalla selaimen asetukset
Shopping Suggestion Ads -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Shopping Suggestion-mainosten QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Shopping Suggestion-mainosten poisto-oppaan mobiililaitteellasi.