FacebookTwitterLinkedIn

Rocket Tab Ads

Muita nimiä: Rocket Tab-mainosten
Riskitaso: Keskitasoinen

Rocket Tab -mainosten poistaminen

Mikä Rocket Tab on?

Rocket Tab on Rich River Median kehittämä selaimen lisäosa, joka lupaa parantaa netinkäytön tuottavuutta mahdollistamalla usean sivun kattavan haun, jolloin hakuja voisi tehdä kätevästi suosituilla paikallisilla sivustoilla ilman uusien ikkunoiden tai välilehtien avaamista. Vaikka tällainen ominaisuus voi vaikuttaa kelvolliselta, lasketaan kyseinen lisäosa mainosohjelmaksi tai mahdollisesti ei-toivotuksi sovellukseksi. Rocket Tab asentuu käyttäjän selaimiin (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox) ilman heidän suostumustaan muiden ohjelmien ohessa.

Useimmiten tämä selainlaajennus asentuu internetistä ladatun ilmaisohjelman mukana. Onnistuneen tunkeutumisen jälkeen lisäosa alkaa näyttää tunkeilevia mainoksia, kun käyttäjä yrittää etsiä tietoja internetistä Googlen avulla. Lisäksi lisäosa tallentaa tietoja käyttäjän netinkäytöstä tallentamalla vierailtujen sivustojen osoitteet sekä käytetyt hakusanat. Rocket Tab -mainoksen klikkaaminen voi johtaa vaarallisiin haittaohjelma- tai virustartuntoihin, ja niiden käyttäjien, jotka näkevät tällaisia mainoksia hakiessaan tietoja internetistä tulisi käyttää tätä poisto-opasta ja poistaa tämä mainosohjelma tietokoneeltaan.

Rocket Tab -mainokset

Rocket Tab muistuttaa muita netistä ladattujen ilmaisohjelmien ohessa asentuvia mainosohjelmia Internet Blast, Searchadence ja Shopping Suggestion. Vaikka näiden lisäosien kehittäjät väittävät niiden olevan hyödyllisiä, on ne todellisuudessa kehitetty tuottamaan voittoa niiden käyttäjille näyttämien erilaisten hämärien mainosten avulla. Niiden tuoma lisäarvo on lähes olematon ja niiden olemassaolo voi johtaa haittaohjelma- tai virustartuntoihin. Rocket Tabin ja muiden mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmien asentumisen välttämiseksi käyttäjien tulee olla erittäin tarkkana ladatessaan ja asentaessaan ilmaisohjelmia.  Nykyään suurin osa ilmaisohjelmien latauksia tarjoavista sivustoista käyttää erilaisia latausohjelmia, jotka ehdottavat tuettujen selaimen lisäosien (usein mainosohjelmia) asentamista valitun ilmaisohjelman lisäksi. Varomaton ohjelmien lataaminen voi helposti johtaa mainosohjelmatartuntaan - niiden välttämiseksi tuleekin aina kieltäytyä mainostettujen selainlaajennusten asentamisesta. Jos törmäät jo Rocket Tab -mainoksiin hakiessasi tietoa Googlella, käytä oheista poisto-opasta ja hankkiudu eroon tästä selaimissasi olevasta mahdollisesti ei-toivotusta sovelluksesta.

Pikavalikko:

Rocket Tab -mainosten poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Rocket Tab -mainosten poistaminen

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta "RocketTab", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien tai mahdollisten haittaohjelmatartuntojen varalta poistettuasi Rocket Tabin. Suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto.

▼ Lataa Rocket Tab-mainosten poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Rocket Tabin poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Rocket Tab -mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi "RocketTab" ja poista se käytöstä.

Rocket Tab -mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos rocket tab-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Rocket Tab -mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon jossa on kolme palkkia päällekkäin (ruudun oikeassa yläkulmassa), valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi: "RocketTab", valitse se ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Rocket Tab -mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos rocket tab-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Rocket Tab -mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Klikkaa "Laajennukset" ja poista "RocketTab".

Rocket Tab -mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta rocket tab-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa rocket tab-mainosten tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan rocket tab-mainosten tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7488-rocket-tab-ads

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Rocket Tab Ads -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Rocket Tab-mainosten QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Rocket Tab-mainosten poisto-oppaan mobiililaitteellasi.