FacebookTwitterLinkedIn

Myhoome.com Redirect

Muita nimiä: Myhoome.com-uudelleenohjauksen
Riskitaso: Kohtalainen

Myhoome.com-uudelleenohjauksen poistaminen

Mikä Myhoome.com on?

Myhoome on selainkaappari, joka muuttaa käyttäjän selainten (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox) asetuksia vaihtamalla kotisivuksi myhoome.comin - mainosohjelma leviää harhaanjohtavasti muiden ohjelmien yhteydessä. Useimmiten tietokoneen käyttäjät kokevat uudelleenohjauksia asennettuaan internetistä ladattuja ilmaisohjelmia. Käyttäjien tulisi tietää, että nykyisin suurin osa ilmaisohjelmien lataussivustoista (mukaan lukien suositut sivustot, kuten download.com, softonic.com jne.) käyttää latausohjelmia, jotka ehdottavat mainostettujen lisäosien asentamista valitun ilmaisohjelman ohessa - täten varomaton ilmaisohjelmien asentaminen voi helposti johtaa mainosohjelmien tai mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmien asentumiseen, jotka aiheuttavat selaimen uudelleenohjauksia tai häiritseviä mainoksia.

Jotkut näistä lataussivustoista käyttävät harhaanjohtavia latausohjelmia, jolloin esimerkiksi mainostetun selainlaajennuksen asentamisen kieltävä painike voi olla piilotettu tai valitun ilmaisohjelman lataaminen estetään ellei käyttäjä asenna mainostettuja lisäosia. Tällöin lataaminen on parasta keskeyttää ja etsiä jokin toinen latauslähde. Vaikka myhoome-mainosohjelma voi vaikuttaa harmittomalta tietoturvauhalta, tulee käyttäjien tietää, että tämän mahdollisesti ei-toivotun sovelluksen kehittäjät voivat uudelleenohjata myhoome.com-sivuston haitalliselle sivustolle ja näin tartuttaa käyttäjien koneille erilaisia haittaohjelmia sekä viruksia. Tämän selainkaapparin poistaminen selaimista onkin erittäin suositeltavaa.

Myhoome.com-selainkaappari

Tämä selainkaappari muistuttaa muita mainosohjelmia, jotka asentuvat ilmaisohjelmien ohessa ja muuttavat selainten asetuksia, kuten searchguru, ominent, ja monia muita. Tietokoneen käyttäjien tulee olla tarkkana ilmaisohjelmien lataamisen jokaisessa vaiheessa ja kieltäytyä mainostettujen selainten lisäosien asentamisesta. Käytä aina jo ladattuja ohjelmia asentaessasi asennusvaihtoehtoja "kustomoitu" tai "edistynyt" "nopean" tai "tyypillisen" sijaan, jotta huomaat kaikki mukana asentuvat selaimen lisäosat. Jos selaimesi ohjaa sinut jo sivustolle myhoome.com, käytä oheisia poisto-ohjeita mainosohjelman poistamiseksi tietokoneeltasi.

Kuvakaappaus harhaanjohtavasta ilmaisesta asennusohjelmasta, joka mainostaa tätä selainkaapparia:

Myhoome.com-uudelleenohjausviruksen asennusohjelma

Pikavalikko:

Myhoome.comin poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Myhoomen poisto

Tutkimuksen aikaan Myhoome-selainkaappari ei asentanut ohjelmia, jotka voitaisiin poistaa Ohjauspaneelin kautta, sen mukana asentui kuitenkin mahdollisesti ei-toivottu ohjelma nimeltään MyPC Backup.

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta "MyPC Backup", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien varalta poistettuasi MyPC Backupin. Käytä suositeltua vakoiluntorjuntaohjelmistoa tietokoneen skannaamiseksi. Poista kaikki ohjelman löytävät ongelmakohdat varmistaaksesi, ettei tietokoneellesi ole tarttunut vakoilu- tai haittaohjelmia.

▼ Lataa Myhoome.com-uudelleenohjauksen poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Myhoome.comin kotisivun poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen mahdollisesti ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Myhoome.com-kotisivun poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa myhoome.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin, voit myös kirjoittaa about:blank saadaksesi auki tyhjän sivun aina Internet Explorerin käynnistyessä.

Myhoome.com-kotisivun poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos myhoome.com-uudelleenohjauksen-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Myhoome.com-kotisivun poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori myhoome.comin päälle ja klikkaa x-symbolia. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Myhoome.com-kotisivun poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos myhoome.com-uudelleenohjauksen-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Myhoome.com-kotisivun poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), "Asetukset", poista avautuneesta ikkunasta myhoome.com ja aseta haluamasi osoite, joka aukeaa aina Mozilla Firefoxin käynnistymisen yhteydessä.

Myhoome.com-kotisivun poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta myhoome.com-uudelleenohjauksen-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia myhoome.com-uudelleenohjauksen selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan myhoome.com-uudelleenohjauksen tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7470-myhoome-redirect

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Myhoome.com Redirect nollaamalla selaimen asetukset
Myhoome.com Redirect -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Myhoome.com-uudelleenohjauksen QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Myhoome.com-uudelleenohjauksen poisto-oppaan mobiililaitteellasi.