FacebookTwitterLinkedIn

Tube Dimmer Virus

Muita nimiä: Tube Dimmer-mainosten
Riskitaso: Keskitasoinen

Tube Dimmer -viruksen poistaminen

Mikä Tube Dimmer on?

Tube Dimmer on Creative Island Media LLC:n kehittämä selaimen lisäosa, joka lupaa parantaa käyttäjän videoiden katselua mahdollistamalla valojen säätämisen päälle ja pois päältä. Toiminto voi kuulostaa hyvältä, mutta käyttäjien tulee tietää, että todellisuudessa Tube Dimmer -lisäosa lasketaan mainosohjelmaksi tai mahdollisesti ei-toivotuksi ohjelmaksi. Se asentuu selaimiin (Internet Explorer ja Mozilla Firefox) ilman käyttäjien suostumusta ja luo häiritseviä mainoksia, kuten tekstinsisäisiä, sivujenvälisiä ja ponnahdusikkunamainoksia. Lisäksi se seuraa käyttäjän netinkäyttöä tallentamalla IP-osoitteen, uniikin tunnistenumeron, käyttöjärjestelmän, selaimen tiedot, vieraillut osoitteet, katsotut sivut, tehdyt haut sekä muita tietoja.

Useimmiten netinkäyttäjät asentavat Tube Dimmerin ilmaisohjelmia ladatessaan, nykyisin suurin osa ilmaisohjelmien lataussivustoista käyttää hämäriä latausapuohjelmia, jotka ehdottavat ylimääräisten selainlaajennusten asentamista valitun ilmaisohjelman ohessa - näin varomaton ilmaisohjelmien lataaminen voi helposti johtaa mainosohjelmatartuntoihin. Tube Dimmerin asentaminen voi johtaa vaarallisiin haittaohjelmatartuntoihin ja identiteettivarkauteen ja sen poistaminen tietokoneelta onkin suositeltavaa.

Tube Dimmer -virus

Tube Dimmer muistuttaa muita mahdollisesti ei-toivottuja sovelluksia, jotka asentuvat ilmaisohjelmien ohessa, kuten ohjelmia Websteroids, Search Donkey ja Spy Alert. Paras tapa välttää mainosohjelman asentuminen on olla tarkkana ilmaisohjelmia ladatessa. Tietokoneenkäyttäjien tulee tietää, että nykyään suurin osa ilmaisohjelmien latauksia tarjoavista sivustoista käyttää tällaisia latausohjelmia tienatakseen ilmaisilla palveluillaan. Latausohjelmat ovat pieniä apuohjelmia, jotka tarjoavat yleensä tuettujen selaimen lisäosien asennusta valitun ilmaisohjelman ohessa. Kiinnitä ilmaisohjelmia ladatessasi huomiota latauksen jokaiseen vaiheeseen ja kieltäydy mainostettujen selainlaajennusten asennusehdotuksista. Tietokoneenkäyttäjien, jotka näkevät Tube Dimmer -mainoksia käyttäessään internetiä tulisi noudattaa tämän poisto-oppaan ohjeita ja poistaa mainosohjelma selaimistaan.

Pikavalikko:

Tube Dimmer -viruksen poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Tube Dimmerin poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohtaa "Tube Dimmer", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien tai mahdollisten haittaohjelmatartuntojen varalta poistettuasi Tube Dimmerin. Suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto.

▼ Lataa Tube Dimmer-mainosten poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Tube Dimmerin poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Tube Dimmerin poistaminen Internet Explorerin laajennuksista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohta "Tube Dimmer" ja poista se käytöstä.

Tube Dimmerin poistaminen Internet Explorerin laajennuksista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos tube dimmer-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Tube Dimmerin poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "Tube Dimmer", valitse se ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Tube Dimmerin poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos tube dimmer-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Tube Dimmerin poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Klikkaa "Laajennukset" ja poista "Tube Dimmer".

Tube Dimmerin poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta tube dimmer-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa tube dimmer-mainosten tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan tube dimmer-mainosten tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7501-tube-dimmer-virus

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Tube Dimmer Virus nollaamalla selaimen asetukset
Tube Dimmer Virus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Tube Dimmer-mainosten QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Tube Dimmer-mainosten poisto-oppaan mobiililaitteellasi.