FacebookTwitterLinkedIn

Movies Toolbar

Muita nimiä: Movies-työkalupalkin
Riskitaso: Keskitasoinen

Bandoo Median Movies-työkalupalkin poistaminen

Mikä Movies Toolbar on?

Movies-työkalupalkki on APN LLC:n kehittämä ja Bandoo Median levittämä selaimen lisäosa. Kyseinen lisäosa lupaa parantaa netinkäyttökokemusta tarjoamalla käyttäjille elokuvien trailereita, tietoja julkisuudenhenkilöiden syntymäpäivistä ja videotyökaluja. Se on yhteensopiva Google Chromen, Internet Explorerin ja Mozilla Firefoxin kanssa. Vaikka Movies-työkalupalkin tarjoamat ominaisuudet voivat vaikuttaa hyviltä, lasketaan työkalupalkki todellisuudessa mainosohjelmaksi tai mahdollisesti ei-toivotuksi sovellukseksi - se asentuu käyttäjän selaimiin ilman suostumusta ja muuttaa selainten asetuksia vaihtamalla kotisivuksi ja oletushakukoneeksi search.ask.comin.

Lisäksi työkalupalkki hidastaa selainten toimintaa ja seuraa netinkäyttöä tallentamalla IP-osoitteen, selaintyypin, palveluntarjoajan, evästetietoja ja vieraillut verkkosivustot. Tutkimuksen aikaan Movies-työkalupalkkia levitettiin harhaanjohtavasti muiden ohjelmien kylkiäisenä. Lisäosa asentui King Translate, 7Zip ja iLivid -ohjelmistojen yhteydessä. Kyseisestä selaimen lisäosasta ei ole merkittävää hyötyä - se on vain kokoelma linkkejä erilaisille videoverkkosivustoille (imdb.com, movies.com jne.) ja tämän mahdollisesti ei-toivotun sovelluksen poistaminen selaimista onkin suositeltavaa.

Movies-työkalupalkki

Movies-työkalupalkki muistuttaa muita mainosohjelmia, jotka asentuvat ilmaisohjelmien ohessa ja muuttavat selainten asetuksia, kuten Music toolbar, AartemisNationzoom sekä monia muita. Välttääkseen tällaisten mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmien asentumista tulee netinkäyttäjien olla äärimmäisen varovaisia ladatessaan ilmaisohjelmia. Nykyisin suurin osa ohjelmien lataussivustoista käyttää latausohjelmia (pieniä apuohjelmia, jotka ehdottavat tuettujen selaimen lisäosien asennusta) ilmaisilla palveluillaan tienaamiseksi - varomaton ilmaisohjelmien lataaminen voi näin johtaa mainosohjelmatartuntoihin. Kiinnitä ilmaisohjelmia ladatessasi huomiota latauksen jokaiseen vaiheeseen ja kieltäydy mainostettujen ohjelmien ja selainlaajennusten asennusehdotuksista. Jos olet jo asentanut Movies-työkalupalkin, käytä oheisia poisto-ohjeita poistaaksesi mainosohjelman selaimistasi.

Kuvakaappaus harhaanjohtavasta ilmaisesta asennusohjelmasta, joka mainostaa Movies-työkalupalkkia:

Movies-työkalupalkin asennusohjelma

Pikavalikko:

Movies-työkalupalkin poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Movies-työkalupalkin poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohtia "Movies Toolbar for Firefox", "Movies Toolbar for Internet Explorer" ja "Movies Toolbar for Chrome", valitse ne ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut search.ask.comiin ohjaavat ei-toivotut ohjelmat, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelmien komponentteja ole jäänyt jäljelle. Käytä suositeltua vakoiluntorjuntaohjelmistoa tietokoneen skannaamiseksi. Poista kaikki ohjelman löytävät ongelmakohdat varmistaaksesi, ettei tietokoneellesi ole tarttunut vakoilu- tai haittaohjelmia.

▼ Lataa Movies-työkalupalkin poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Movies-työkalupalkin poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen mahdollisesti ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Movies-työkalupalkin poistaminen Internet Explorerin laajennuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohta "Movies Toolbar", valitse ja klikkaa poista.

Muuta kotisivu:

Movies-työkalupalkin poistaminen Internet Explorerin kotisivuasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa search.ask.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin, voit myös kirjoittaa about:blank saadaksesi auki tyhjän sivun aina Internet Explorerin käynnistyessä.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos movies-työkalupalkin-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Movies-työkalupalkin poistaminen Google Chromen laajennuksista

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "Movies toolbar", valitse se ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Muuta kotisivu:

Movies-työkalupalkin poistaminen Google Chromen kotisivuasetuksista

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori search.ask.comin päälle ja klikkaa x-symbolia. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos movies-työkalupalkin-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Movies-työkalupalkin poistaminen Mozilla Firefoxin laajennuksista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Klikkaa "Laajennukset" ja poista "Movies Toolbar" sekä "New Tab".

Muuta kotisivu:

Movies-työkalupalkin poistaminen Mozilla Firefoxin kotisivuasetuksista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), "Asetukset", poista avautuneesta ikkunasta search.ask.com ja aseta haluamasi osoite, joka aukeaa aina Mozilla Firefoxin käynnistymisen yhteydessä.

Vaihda oletushakukone:

Kirjoita osoiteriville about:config ja paina enteriä.
Valitse "Lupaan olla varovainen".
Kirjoita ylälaidassa olevaan hakupalkkiin: "ask.com"
Klikkaa hiiren oikealla painikkeella löytyneitä tuloksia ja valitse "Palauta oletusarvo".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta movies-työkalupalkin-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia movies-työkalupalkin selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan movies-työkalupalkin tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7506-movies-toolbar

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Movies Toolbar -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Movies-työkalupalkin QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Movies-työkalupalkin poisto-oppaan mobiililaitteellasi.