FacebookTwitterLinkedIn

Sweet-Page.com Virus

Muita nimiä: Sweet-Page.com Selainkaappari
Riskitaso: Kohtalainen

Sweet-page.com-uudelleenohjausviruksen poistaminen

Mikä Sweet-Page.com on?

Sweet-page.com on Wify Technology Limited -nimisen yrityksen kehittämä selainkaappari. Tämän selaimen asetuksia muuttava mainosohjelma tunkeutuu selaimiin ilmaisohjelmien latausten avulla ja muuttaa niiden kotisivun ja oletushakukoneen sweet-page.comiksi. Tutkimuksen aikaan kyseistä selainkaapparia levitettiin DomaIQ:n kehittämän harhaanjohtavan ilmaisohjelmien latausohjelman avulla. Tietokoneen käyttäjien tulee tietää, että nykyisin suurin osa ilmaisohjelmien lataussivustoista käyttää latausohjelmia - pieniä apuohjelmia, jotka tarjoavat yleensä tuettujen selaimen lisäosien asennusta valitun ilmaisohjelman ohessa. Käyttäjät, jotka eivät ole tarkkana ilmaisohjelman latauksen eri vaiheissa, voivat helposti päätyä asentamaan sweet-page.com-selainkaapparin tai jonkin muun mahdollisesti ei-toivotun ohjelman.

Tämä mainosohjelma on erityisen haitallinen, koska se muuttaa käyttäjän selainten (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox) pikakuvakkeiden kohteen, jolloin käyttäjä ei pysty muuttamaan kotisivu- ja oletushakukoneasetuksia. Tutkimuksen aikaan sweet-page.com ohjasi käyttäjiä search.yahoo.comiin - kyseessä on kunnollinen hakukone, mutta käyttäjien tulee muistaa, että selainkaapparin kehittäjät voivat ohjata käyttäjät haittasivustoille milloin tahansa ja tämän vuoksi kyseinen selainkaappari kannattaakin poistaa selaimista mahdollisimman nopeasti.

sweet-page.com-uudelleenohjausvirus

Sweet-page.com-selainkaappari on identtinen aiemmin löydettyjen mainosohjelmien kanssa, jotka ohjaavat käyttäjiä sivuille Do-search.com, Aartemis.com, isearch.omiga-plus.com ja NationZoom.com. Välttääkseen tällaisten mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmien asentumista tulee netinkäyttäjien olla äärimmäisen varovaisia ladatessaan ja asentaessaan ilmaisohjelmia. Jos käytät latausohjelmaa latausten hallinnointiin, varmista, että olet tarkkana latauksen jokaisessa vaiheessa ja kieltäydyt kaikista mainostettujen ilmaisten selaimen lisäosien asennusehdotuksista. Käytä aina vasta ladattuja ohjelmia asentaessasi asennusvaihtoehtoja "kustomoitu" tai "edistynyt" "nopean" tai "tyypillisen" sijaan, jotta huomaat kaikki mahdolliset piilotetut mainosohjelmat. Jos selaimesi ohjaa sinut jo sivustolle sweet-page.com, käytä oheisia poisto-ohjeita mainosohjelman poistamiseksi tietokoneeltasi.

Pikavalikko:

Sweet-page.com-viruksen poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

sweet-page.comin poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohtaa "WPM17.8.0.3297", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut Sweet-page.comiin ohjaavat ei-toivotut ohjelmat, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman komponentteja ole jäänyt jäljelle. Käytä suositeltua vakoiluntorjuntaohjelmistoa tietokoneen skannaamiseksi. Poista kaikki ohjelman löytävät ongelmakohdat varmistaaksesi, ettei tietokoneellesi ole tarttunut vakoilu- tai haittaohjelmia.

▼ Lataa Sweet-Page.com Selainkaappari poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Sweet-page.comin kotisivun ja oletushakukoneen poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Sweet-page.comin poistaminen Internet Explorerin pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 1

Korjaa Internet Explorerin pikakuvakkeen kohde:

Tämä selainkaappari muokkaa Internet Explorerin pikakuvakkeen "Kohde"-kentän sisältöä. Ongelman korjaus: etsi Internet Explorerin pikakuvake työpöydältäsi ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista teksti (hxxp://www.sweet-page.com/...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" perästä.

Sweet-page.comin poistaminen Internet Explorerin pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 2

Muuta kotisivu:

Sweet-page.comin poistaminen Internet Explorerin kotisivuasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa Sweet-page.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin.

Vaihda oletushakukone:

Sweet-page.comin poistaminen Internet Explorerin oletushakukoneasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Valitse avautuvassa ikkunassa "Hakupalvelujen hallinta", aseta Bing tai mikä tahansa haluamasi hakukone oletukseksi ja poista lopuksi "sweet-page".

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos sweet-page.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Sweet-page.comin poistaminen Google Chromen pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 1

Korjaa Google Chromen pikakuvakkeen kohde:

Tämä selainkaappari muokkaa Google Chromen pikakuvakkeen "Kohde"-kentän sisältöä. Ongelman korjaus: etsi Google Chromen pikakuvake työpöydältäsi ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista teksti (hxxp://www.sweet-page.com/...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" perästä

Sweet-page.comin poistaminen Google Chromen pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 2

Poista Sweet-page.comiin liittyvät selainlaajennukset:

Sweet-page.comiin liittyvien selainlaajennusten poistaminen Google Chromessa

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "Extended Protection" ja "Lightning Newtab", valitse ne ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Muuta kotisivu:

Sweet-page.comin poistaminen Google Chromen kotisivuasetuksista

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori sweet-page.comin päälle ja klikkaa x-symbolia. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos sweet-page.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Sweet-page.comin poistaminen Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 1

Korjaa Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen kohde:

Tämä selainkaappari muokkaa Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen "Kohde"-kentän sisältöä. Ongelman korjaus: etsi Mozilla Firefoxin pikakuvake työpöydältäsi ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista teksti (hxxp://www.sweet-page.com/...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" perästä

Sweet-page.comin poistaminen Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 2

Muuta kotisivu:

Sweet-page.comin poistaminen Mozilla Firefoxin kotisivuasetuksista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset", poista avautuneesta ikkunasta Sweet-page.com ja aseta haluamasi osoite.

Vaihda oletushakukone:

Kirjoita osoiteriville about:config ja paina enteriä.
Valitse "Lupaan olla varovainen".
Kirjoita ylälaidassa olevaan hakupalkkiin: "sweet-page.com"
Klikkaa hiiren oikealla painikkeella löytyneitä tuloksia ja valitse "Palauta oletusarvo".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta sweet-page.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia sweet-page.com selainkaappari selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan sweet-page.com selainkaappari tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7517-sweet-page-virus

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Sweet-Page.com Virus nollaamalla selaimen asetukset
Sweet-Page.com Virus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Sweet-Page.com Selainkaappari QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Sweet-Page.com Selainkaappari poisto-oppaan mobiililaitteellasi.