FacebookTwitterLinkedIn

Powered by Plus-HD Virus

Muita nimiä: Plus HD-mainosten tai Plus-HD Add-On
Riskitaso: Keskitasoinen

Plus-HD-mainosten poistaminen

Mikä Powered by Plus-HD Virus on?

Plus-HD on Kimahari Software Inc:n kehittämä selaimen lisäosa, joka lupaa parantaa YouTube-videoiden katselua asettamalla niiden laadun parhaaksi mahdolliseksi. Vaikka ominaisuus voikin joidenkin mielestä vaikuttaa hyödyllisiltä, lasketaan Plus-HD-lisäosa mahdollisesti ei-toivotuksi sovellukseksi tai mainosohjelmaksi. Se tunkeutuu käyttäjän selaimiin (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox) asentumalla harhaanjohtavasti muiden ohjelmien yhteydessä. Useimmiten internetin käyttäjät asentavat Plus-HD:n ilman suostumustaan ladatessaan ilmaisohjelmia.

Onnistuneen asentumisen jälkeen kyseinen selaimen lisäosa hidastaa selainten toimintaa ja luo tunkeilevia mainoksia, kuten hintavertailu-, kuponki-, ponnahdusikkuna-, banneri-, tekstinsisäisiä tai sivujen välisiä mainoksia. Lisäksi selainlaajennus seuraa käyttäjän selailua ja toimintaa kaikilla vierailluilla sivustoilla. Plus-HD:n asentaminen selaimiin voi johtaa haittaohjelmatartuntoihin ja kyseisen mainosohjelman poistaminen onkin suotavaa. Todellisuudessa selainlaajennuksesta ei ole oikeaa hyötyä, kyseessä on turha ohjelma, jonka päätarkoitus on luoda tuloja tunkeilevalla verkkomainonnalla.

plus-hd-mainokset

Plus-HD-mainosohjelma muistuttaa muita verkosta ladattuja ilmaisohjelmien yhteydessä asentuvia mahdollisesti ei-toivottuja sovelluksia, kuten FevenYou-Bar, Search highlighter ja Search Donkey. Tällaisista selaimen lisäosista ei ole oikeaa hyötyä - paras tapa välttää tällaisten mainosohjelmien asentuminen on olla tarkkana ilmaisohjelmia ladatessa. Nykyisin suurin osa ilmaisohjelmien lataussivustoista käyttää harhaanjohtavia latausohjelmia, jotka tarjoavat yleensä tuettujen selaimen lisäosien asennusta valitun ilmaisohjelman ohessa. Latausohjelmia käytetään ilmaisohjelmien lataussivustojen ilmaisilla palveluilla tienaamiseksi, ja vaikka ne ovatkin toimivia ohjelmia, aiheuttavat ne usein mainosohjelmien asentumisia käyttäjän haluamatta. Kiinnitä ilmaisohjelmia ladatessasi kieltäydy aina mainostettujen selaimen lisäosien asennusehdotuksista. Jos näet jo "Powered by Plus-HD" -mainoksia netissä surfaillessasi, käytä tätä poisto-opasta ja poista mainosohjelma nettiselaimistasi.

Pikavalikko:

Plus-HD:n poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Plus-HD:n poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohtaa "Plus-HD", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien tai mahdollisten haittaohjelmatartuntojen varalta poistettuasi Plus-HD:n. Suositeltu vakoiluntorjuntaohjelmisto.

▼ Lataa Plus HD-mainosten tai Plus-HD Add-On poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Plus-HD:n poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Plus-HD-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohtaa "Plus-HD" ja poista se käytöstä.

Plus-HD-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos plus hd-mainosten tai plus-hd add-on-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Plus-HD-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "Plus-HD", valitse se ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Plus-HD-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos plus hd-mainosten tai plus-hd add-on-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Plus-HD-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Klikkaa "Laajennukset" ja poista "Plus-HD".

Plus-HD-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta plus hd-mainosten tai plus-hd add-on-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa plus hd-mainosten tai plus-hd add-on tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan plus hd-mainosten tai plus-hd add-on tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7530-plus-hd-ads

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Powered by Plus-HD Virus nollaamalla selaimen asetukset
Powered by Plus-HD Virus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Plus HD-mainosten tai Plus-HD Add-On QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Plus HD-mainosten tai Plus-HD Add-On poisto-oppaan mobiililaitteellasi.