FacebookTwitterLinkedIn

Search Protect by Conduit

Muita nimiä: Haku Suojaa by Conduit tai Conduit Virus
Riskitaso: Keskitasoinen

Search Protectin poistaminen

Mikä Search Protect by Conduit on?

Search Protect (tai SearchProtect) on Conduit Ltd:n kehittämä mahdollisesti ei-toivottu sovellus, joka muuttaa käyttäjän selainten (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox) kotisivun ja oletushakukoneen search.conduit.comiksi. Lisäksi mainosohjelma "suojaa" nämä asetukset ja estää niiden muuttamisen. Kyseisen selainkaapparin kehittäjät sanovat Search Protectin olevan hyödyllinen työpöytäsovellus, joka auttaa käyttäjiä säilyttämään valitut selainasetukset, mutta todellisuudessa tästä ohjelmasta ei ole mitään hyötyä - se on kehitetty ohjaamaan käyttäjät search.conduit.comiin ja estämään selainten asetusten muuttamisen.

Ei-toivottujen uudelleenohjausten tarkoituksena on saada tuloja käyttäjien klikkaamista harhaanjohtavista mainoksista tai sivustolla olevan epäilyttävän hakukoneen käyttämisestä. Käyttäjien tulisi tietää, että ei-toivottujen uudelleenohjausten lisäksi Search Protect tallettaa myös tietoja käyttäjien selailusta, kuten vieraillut sivustot, käyttäjän kielen, IP-osoitteen, maantieteellisen sijainnin ja tehdyt haut. Search Protectin asentaminen voi johtaa haittaohjelmatartuntoihin ja yksityisyysongelmiin, ja näin ollen tämän mahdollisesti ei-toivotun työpöytäsovelluksen ja search.conduit.com-selainkaapparin poistaminen onkin suositeltavaa.

Conduitin Search Protect

Conduitin Search Protect -mainosohjelma muistuttaa muita selainten asetuksia muuttavia selainkaappareita, kuten Sweet-page.com, Aartemis.com, Nationzoom.com ja Do-search.com. Useimmiten käyttäjät asentavat tällaiset selainasetuksia muuttavat mainosohjelmat ilmaisohjelmien latausten yhteydessä. Nykyisin suurin osa ilmaisohjelmien lataussivustoista käyttää latausohjelmia - pieniä apuohjelmia, jotka tarjoavat yleensä tuettujen selaimen lisäosien asennusta valitun ilmaisohjelman ohessa. Mainosohjelmat voivat asentua koneelle helposti, mikäli käyttäjä ei kiinnitä huomiota latauksen eri vaiheisiin. Käyttäjien tulee olla tarkkana ilmaisohjelmia ladatessaan ja kieltäytyä kaikista ilmaisten selainlaajennusten asennusehdotuksista. Jos käyttäjä kokee selaimen uudelleenohjauksia search.conduit.comiin, kannattaa hänen hyödyntää tätä poisto-opasta ja poistaa mainosohjelmat käyttöjärjestelmästään.

Kuvakaappaus harhaanjohtavasta latausohjelmasta, joka ehdottaa Conduitin Search Protectin asentamista:

Conduitin Search Protectin asennusohjelma

Kuvakaappaus Conduitin Search Protectista:

Conduitin Search Protectin asetukset

Pikavalikko:

Conduitin Search Protectin poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Conduitin Search Protectin poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta "SearchProtect" (julkaisija - Conduit), valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Tutkimuksen aikaan Search Protect asentui muiden mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmien ohessa: PC Speed Maximizer, MyPC Backup ja Mobogenie. Voit huoletta poistaa nämä ohjelmat.

Kun olet poistanut search.conduit.comiin ohjaavan ei-toivotun Search Protectin, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman komponentteja ole jäänyt jäljelle. Käytä suositeltua vakoiluntorjuntaohjelmistoa tietokoneen skannaamiseksi. Poista kaikki ohjelman löytävät ongelmakohdat varmistaaksesi, ettei tietokoneellesi ole tarttunut vakoilu- tai haittaohjelmia.

▼ Lataa Haku Suojaa by Conduit tai Conduit Virus poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Conduitin Search Protectin poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Muuta kotisivu:

Conduitin Search Protectin poistaminen Internet Explorerin kotisivuasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa search.conduit.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos haku suojaa by conduit tai conduit virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Muuta kotisivu:

Conduitin Search Protectin poistaminen Google Chromen kotisivuasetuksista

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori search.conduit.comin päälle ja klikkaa x-symbolia. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos haku suojaa by conduit tai conduit virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Conduitin Search Protectin poistaminen Mozilla Firefoxin laajennuksista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Klikkaa "Laajennukset" ja poista "Conduit".

Muuta kotisivu:

Conduitin Search Protectin poistaminen Mozilla Firefoxin kotisivuasetuksista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), "Asetukset", poista avautuneesta ikkunasta search.conduit.com ja aseta haluamasi osoite.

Vaihda oletushakukoneasetukset:

Kirjoita osoiteriville about:config ja paina Enteriä.
Valitse "Lupaan olla varovainen"
Kirjoita ylälaidassa olevaan hakupalkkiin: "search.conduit.com"
Klikkaa hiiren oikealla painikkeella löytyneitä tuloksia ja valitse "Palauta oletusarvo".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta haku suojaa by conduit tai conduit virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia haku suojaa by conduit tai conduit virus selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan haku suojaa by conduit tai conduit virus tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7537-search-protect-by-conduit

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Search Protect by Conduit nollaamalla selaimen asetukset
Search Protect by Conduit -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Haku Suojaa by Conduit tai Conduit Virus QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Haku Suojaa by Conduit tai Conduit Virus poisto-oppaan mobiililaitteellasi.