FacebookTwitterLinkedIn

Ads by Right Coupon

Muita nimiä: Right Coupon virus
Riskitaso: Keskitasoinen

Right coupon -mainosten poistaminen

Mikä Right Coupon on?

Right Coupon on RightCoupon Ltd:n kehittämä selaimen lisäosa. Se lupaa säästää käyttäjien aikaa ja rahaa verkko-ostoksia tehdessä näyttämällä tarjouksia, alennuskuponkeja ja mainoksia. Se on yhteensopiva Google Chromen, Internet Explorerin ja Mozilla Firefoxin kanssa. Vaikka Right Couponin ominaisuudet voivatkin näyttää hyödyllisiltä, lasketaan kyseinen lisäosa todellisuudessa mainosohjelmaksi tai mahdollisesti ei-toivotuksi sovellukseksi. Useimmiten internetin käyttäjät asentavat tämän selainlaajennuksen ilman suostumustaan ladatessaan netin ilmaisohjelmia. Kehittäjät levittävät lisäosaa harhaanojohtavasti ilmaisohjelmien kylkiäisenä. Tällainen markkinointi on laillista, mutta monet analysoiduista ilmaisohjelmien lataussovelluksista ja asennusohjelmista eivät varoita, että käyttäjien asentaman ilmaisohjelman mukana asentuu myös ylimääräisiä sovelluksia.

Asentumisen jälkeen Right Coupon alkaa esittää häiritseviä banneri-, ponnahdusikkuna- ja sivujen välisiä mainoksia. Lisäksi kyseinen lisäosa seuraa käyttäjien netinkäyttöä ja tallentaa tietoja, kuten selaimen nimen, IP-osoitteen, tietokoneen tyypin, käyttöhistorian ja -tottumukset, käyttöjärjestelmän ja muita tietoja, jotka voidaan jakaa kolmansille osapuolille. Right Coupon voi johtaa haittaohjelmatartuntoihin (sen näyttämiä mainoksia klikatessa) ja tietojen tallentamisen vuoksi netinkäyttö voi johtaa myös yksityisyysongelmiin ja identiteettivarkauteen. "Ads by Right Coupon" -teksti nettiä selatessa on selvä merkki mainosohjelman tarttumisesta koneelle. Tämän mahdollisesti ei-toivotun sovelluksen poistaminen selaimista on suositeltavaa.

Right coupon -mainokset

Right Coupon muistuttaa muita mainosohjelmia, jotka asentuvat ilmaisohjelmien ohessa käyttäjien selaimiin, kuten ohjelmia SafeWeb, Shopping Helper Smartbar ja Shopathome toolbar. Kaikki mainitut selainlaajennukset asentuvat selaimiin ilmaisohjelmien latauksen tai asentumisen yhteydessä. Ne lupaavat parantaa netinkäyttökokemusta erilaisilla hyödyllisillä ominaisuuksilla, mutta oikeasti ne näyttävät vain häiritseviä mainoksia ja hidastavat käyttäjien selaimia. Tällaisten selainten lisäosien päätarkoitus on luoda tuloja tunkeilevista online-mainoksista ja käyttäjien selaustottumusten vakoilemisesta. Paras tapa välttää Right Couponin asentuminen on olla tarkkana ilmaisohjelmia ladatessa ja asentaessa. Tietokoneen käyttäjien tulee olla tarkkana ilmaisohjelmien lataamisen jokaisessa vaiheessa ja kieltäytyä mainostettujen selainlaajennusten asentamisesta. Käytä aina jo ladattuja ohjelmia asentaessasi asennusvaihtoehtoja "kustomoitu" tai "edistynyt", jotta huomaat kaikki mukana asentuvat selaimen mainosohjelmat ja voit estää ylimääräisten ohjelmien asentumisen. Jos näet jo "ads by Right Coupon" -tekstin netissä surfaillessasi, käytä tätä poisto-opasta ja poista Right Coupon -mainosohjelma nettiselaimistasi.

Ilmaisohjelmien asennusohjelma, jonka avulla Right Coupon -mainosohjelmaa levitetään:

Right coupon -asennusohjelma

Pikavalikko:

Right Coupon -mainosten poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Right Couponin poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta "Right Coupon", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista"

Skannaa tietokoneesi jäljelle jääneiden ei-toivottujen komponenttien tai mahdollisten haittaohjelmatartuntojen varalta poistettuasi mahdollisesti ei-toivotut sovellukset, jotka aiheuttavat Right Coupon -mainoksia. Käytä suositeltua haittaohjelmienpoisto-ohjelmistoa tietokoneen skannaamiseen.

▼ Lataa Right Coupon virus poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Right Coupon -mainosten poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Right Coupon -mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohtaa "RightCoupon", valitse ja klikkaa poista. oikeassa yläkulmassa ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohtaa "RightCoupon", valitse ja klikkaa poista.

Right Coupon -mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos right coupon virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Right Coupon -mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "RightCoupon", valitse se ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Removing ads by right coupon from Google Chrome step 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos right coupon virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Right Coupon -mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Klikkaa "Laajennukset" ja poista avautuvassa ikkunassa "RightCoupon".

Right Coupon -mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta right coupon virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa right coupon virus tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan right coupon virus tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7692-ads-by-right-coupon

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Ads by Right Coupon nollaamalla selaimen asetukset
Ads by Right Coupon -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Right Coupon virus QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Right Coupon virus poisto-oppaan mobiililaitteellasi.