FacebookTwitterLinkedIn

Start.qone8.com selainkaappari

Muita nimiä: Start.qone8.com virus
Riskitaso: Kohtalainen

Qone8-virus - miten poistaa selaimen uudelleenohjaukset start.qone8.comiin?

Mikä Start.qone8.com on?

Qone8.com-sivuston toimintaa tuetaan ilmaisohjelmien latauksilla. Internetin käyttäjät kutsuvat sivustoa usein selainkaappariksi tai Qone8-virukseksi. Negatiiviset mielikuvat johtuvat käyttäjien selainten asetusten muuttamisesta vastoin heidän tahtoaan. Qone8.com muistuttaa kunnollisia hakukoneita, kuten Googlea, Yahoota tai Bingiä, mutta sivuston käyttäminen päivittäiseen tiedonhakuun ei ole kuitenkaan suositeltavaa. Sivusto voi näyttää harhaanjohtavia sponsoroituja hakutuloksia ja mainoksia, jotka voivat johtaa vakaviin turvallisuus- ja tietoturvaongelmiin. Huomaa, ettei Qone8.com liity tietokoneviruksiin, vaan selaimen uudelleenohjaukset sivustolle ovat seurausta ilmaisohjelmien huolimattomasta lataamisesta ja asentamisesta.

Käyttäjien tulee olla erittäin tarkkana ilmaisohjelmien kanssa välttääkseen uudelleenohjausongelmat. Estä ylimääräisten ohjelmien asennus tai muutokset selainten asetuksiin valitsemalla asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "kustomoitu". Qone8.com-sivusto lupaa lisätä netinkäytön tuottavuutta tarjoamalla parhaat hakutulokset internetin hakukoneista, siitä ei kuitenkaan ole mitään oikeaa hyötyä, ja sen kehittäneet verkkorikolliset voivat helposti ohjata käyttäjät haitallisille sivustoille ja näin tartuttaa tietokoneisiin vaarallisia haittaohjelmia. Qone8.comin poistaminen selaimista on suositeltavaa.

start.qone8.com-virus

Qone8.com-sivustossa ei ole mitään Googlen tai muiden suurten hakukoneiden etuja, sen päätarkoituksena on verkkoliikenteen muuttaminen rahaksi. Samanlaista liiketoimintamallia käyttävät key-find.com, awesomehp.com ja sweet-page.com sekä monet muut sivustot. Ohjaukset mainituille sivustoille voivat johtaa haittaohjelmatartuntoihin (hämäriä sponsoroituja hakutuloksia klikkaamalla) ja identiteettivarkauteen (qone8.comin tiedetään seuraavan käyttäjien netinkäyttöä). Välttääkseen tällaisten mahdollisesti selainkaapparien asentumisen tulee käyttäjien olla tarkkana ilmaisohjelmia ladatessaan, jos käytät latausohjelmaa latausten hallinnointiin, varmista, että kieltäydyt kaikista ilmaisten selainlaajennusten asennusehdotuksista. Käytä aina ladattuja ohjelmia asentaessasi asennusvaihtoehtoja "kustomoitu" tai "edistynyt" "nopean" tai "tyypillisen" sijaan, tämä toimenpide paljastaa mukana olevat mainosohjelmat. Jos sinusta tuntuu, että start.qone8.com on asetettu kotisivuksesi ja oletusvälilehdeksesi ilman suostumustasi, voit käyttää tätä poisto-opasta päästäksesi eroon uudelleenohjauksista.

Pikavalikko:

Start.qone8.com-viruksen poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

start.qone8.com browser hijacker uninstall via Control Panel

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta "Wsys Control 10.2.1.2652", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut start.qone8.comiin ohjaavan ei-toivotun ohjelman, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman komponentteja ole jäänyt jäljelle. Käytä skannaamiseen suositeltua haittaohjelmienpoisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa Start.qone8.com virus poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Start.qone8.com -kotisivun ja -oletushakukoneen poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään, miten selainkaapparit poistetaan:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Start.qone8.comin poistaminen Internet Explorerin pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 1

Korjaa Internet Explorerin pikakuvakkeen kohde:

Tämä selainkaappari muokkaa Internet Explorerin pikakuvakkeen "Kohde"-kentän sisältöä. Ongelman korjaus: etsi Internet Explorerin pikakuvake työpöydältäsi ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista teksti (hxxp://start.qone8.com/...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" perästä.

Start.qone8.comin poistaminen Internet Explorerin pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 2

Muuta kotisivu:

 Start.qone8.comin poistaminen Internet Explorerin kotisivuasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa hxxp://start.qone8.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Start.qone8.comin poistaminen Internet Explorerin oletushakukoneasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa ja valitse "Lisäosien hallinta". Valitse avautuvassa ikkunassa "Hakupalvelujen hallinta", aseta Google, Bing tai mikä tahansa haluamasi hakukone oletukseksi ja poista lopuksi "qone8".

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos start.qone8.com virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Start.qone8.comin poistaminen Google Chromen pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 1

Korjaa Google Chromen pikakuvakkeen kohde:

Tämä selainkaappari muokkaa Google Chromen pikakuvakkeen "Kohde"-kentän sisältöä. Ongelman korjaus: etsi Google Chromen pikakuvake työpöydältäsi ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista teksti (http://start.qone8.com/...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" perästä

Start.qone8.comin poistaminen Google Chromen pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 2

Start.qone8.comiin liittyvien selainlaajennusten poistaminen Google Chromessa:

Start.qone8.comiin liittyvien selainlaajennusten poistaminen Google Chromessa

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "Extended Protection 1.9" ja "Lightning Newtab 1.1.7.8", valitse ne ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Muuta kotisivusi:

Start.qone8.comin poistaminen Google Chromen kotisivuasetuksista

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon -kuvaketta, valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori hxxp://start.qone8.comin päälle ja klikkaa x-symbolia. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Start.qone8.comin poistaminen Google Chromen oletushakukoneasetuksista

Oletushakukoneen vaihtaminen Google Chromessa: Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon-kuvaketta, valitse "Asetukset", klikkaa "Haku"-osiosta kohtaa "Hallinnoi hakukoneita", poista "qone8" ja lisää tai valitse haluamasi hakukone.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos start.qone8.com virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Start.qone8.comin poistaminen Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 1

Korjaa Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen kohde:

Tämä selainkaappari muokkaa Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen "Kohde"-kentän sisältöä. Ongelman korjaus: etsi Mozilla Firefoxin pikakuvake työpöydältäsi ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista teksti (http://start.qone8.com/...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" perästä

Start.qone8.comin poistaminen Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 2

Muuta kotisivu:

Start.qone8.comin poistaminen Mozilla Firefoxin kotisivuasetuksista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa "Työkalut", "Asetukset", poista avautuneesta ikkunasta hxxp://start.qone8.com ja aseta haluamasi osoite, joka aukeaa aina Mozilla Firefoxin käynnistymisen yhteydessä.

Vaihda oletushakukone:

Start.qone8.comin poistaminen Mozilla Firefoxin oletushakukoneasetuksista

Kirjoita osoiteriville about:config ja paina Enteriä.
Valitse "Lupaan olla varovainen".
Kirjoita ylälaidassa olevaan hakupalkkiin: "qone8"
Klikkaa hiiren oikealla painikkeella löytyneitä tuloksia ja valitse "Palauta oletusarvo".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta start.qone8.com virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia start.qone8.com virus selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan start.qone8.com virus tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7219-remove-qone8-browser-hijacker

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Start.qone8.com selainkaappari nollaamalla selaimen asetukset
Start.qone8.com selainkaappari -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Start.qone8.com virus QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Start.qone8.com virus poisto-oppaan mobiililaitteellasi.