FacebookTwitterLinkedIn

Client Connect Ltd Selainkaappari

Muita nimiä: ClientConnect Ltd.-uudelleenohjauksen
Riskitaso: Keskitasoinen

Client Connect Ltd. -mainosohjelman poistaminen

Mikä Client Connect Ltd. on?

Client Connect Ltd on yritys, joka on kehittänyt sivustolle hxxp://www.trovi.com ohjaavan selainkaapparin. Selainkaappari asentuu käyttäjän selaimiin (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox) ilmaisohjelmien latausten avulla. Kyseisen selaimen asetuksia muuttavan mainosohjelman kehittäjät levittävät sitä muiden ohjelmien kylkiäisenä - useimmiten käyttäjät asentavat lisäosan ilman suostumustaan. Client Connect Ltd -selainkaappari tunkeutuu koneelle ilmaisohjelmien latausten avulla (esim. käyttäjän asentaessa sovelluksia Manual Search tai Install Converter) tai erilaisten työkalupalkkien kautta (useimmiten ladattu sivulta hxxp://ourtoolbar.com). Onnistuneen asentumisen jälkeen selainkaappari muuttaa selainten oletushakukoneen ja kotisivun hxxp://www.trovi.comiksi. Tutkimuksen aikaan sivusto ohjasi käyttäjät Bingiin, joka on luotettava hakukone, mutta kannattaa muistaa, että selaimen lisäosan kehittäjät voivat asettaa hxxp://www.trovi.comin ohjaamaan haitallisille sivustoille milloin tahansa.

Kyseisen selainkaapparin asentaminen selaimiin on riskialtista. Huomioi, että Client Connect Ltd asentaa ohjelman nimeltä Search Protect, joka estää selaimen oletushakukoneasetusten muuttamisen. Ei-toivottujen uudelleenohjausten lisäksi hxxp://www.trovi.com sivusto tallentaa käyttäjän hakutottumukset (hakusanat), IP-osoitteen, maantieteellisen sijainnin, vieraillut verkkosivut, käyttäjän katsoman sisällön sekä muita ohjelmisto- ja laitteistotietoja. Tämän selaimen asetuksia muuttavan mainosohjelman asentuminen voi johtaa vakaviin haittaohjelmatartuntoihin ja yksityisyysongelmiin ja näin ollen Client Connect Ltd -selainkaapparin poistaminen selaimista onkin suositeltavaa.

client connect ltd -uudelleenohjaus

Client Connect Ltd -selainkaappari muistuttaa muita mainosohjelmia, jotka asentuvat selaimiin ilmaisohjelmien latausten kautta ja muuttavat selaimen kotisivu- ja oletushakukoneasetuksia. Vastaavia ohjelmia ovat esimerkiksi eazytosearch.info, fastosearch.info, speedial ja Surf Canyon. Välttääkseen tällaisten mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmien asentumista tulee netinkäyttäjien olla äärimmäisen varovaisia ladatessaan ja asentaessaan ilmaisohjelmia. Nykyisin suurin osa ilmaisohjelmien lataussivustoista käyttää latausohjelmia - pieniä apuohjelmia, jotka tarjoavat yleensä tuettujen selaimen lisäosien asennusta. Varomaton ilmaisohjelmien lataaminen voi näin ollen helposti johtaa mainosohjelmien asentumiseen. Tietokoneen käyttäjien tulee olla tarkkana ilmaisohjelmien lataamisen jokaisessa vaiheessa ja kieltäytyä mainostettujen selainlaajennusten asentamisesta. Käytä aina ladattuja ilmaisohjelmia asentaessasi asennusvaihtoehtoja "kustomoitu" tai "edistynyt", jotta näet kaikki mukana asentuvat ohjelmat. Niiden käyttäjien, jotka ovat asentaneet Client Connect Ltd -selainkaapparin, kannattaa käyttää tätä poisto-opasta mainosohjelman poistamiseen selaimistaan.

Client Connect Ltd -mainosohjelma aiheuttaa Coupon Buddy -mainoksia:

 client connect ltd -mainosohjelma aiheuttaa coupon buddy -mainoksia

Ilmaisohjelmien asennusohjelma, jonka avulla Client Connect Ltd -selainkaapparia levitetään:

 client connect ltd -selainkaappari asentuu latausohjelmien kautta


Erilaisia työkalupalkkeja, jotka ehdottavat käyttäjän kotisivun ja oletushakukoneen muuttamista hxxp://www.trovi.comiksi (levitetään useimmiten hxxp://ourtoolbar.com-sivuston kautta):

cient connect ltd -selainkaappari leviää erilaisten työkalupalkkien avulla

Pikavalikko:

Client Connect Ltd -mainosohjelman poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

client connect ltd potentially unwated applications uninstall via Control Panel

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta Client Connect Ltd:n julkaisemia sovelluksia, valitse ne ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Käyttäjien tulisi poistaa "Search Protect", "InstallConverter bundle uninstaller", "Manuals Finder" ja "SiteFinder".

Kun olet poistanut hxxp://www.trovi.comiin ohjaavat ei-toivotut ohjelmat, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman komponentteja ole jäänyt jäljelle. Käytä tietokoneen skannaamiseen suositeltua haittaohjelmienpoisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa ClientConnect Ltd.-uudelleenohjauksen poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Client Connect Ltd:hen liittyvien mainosohjelmien poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään, miten selaimen uudelleenohjaukset poistetaan:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Client Connect Ltd -mainosohjelman poistaminen Internet Explorerin laajennuksista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohta "SiteFinder", valitse se ja klikkaa poista.

Kotisivun vaihtaminen:

Client Connect Ltd -selainkaapparin poistaminen Internet Explorerin kotisivuasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa), valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa hxxp://www.trovi.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina, kun käynnistät Internet Explorerin. Voit myös kirjoittaa about:blank saadaksesi auki tyhjän sivun aina Internet Explorerin käynnistyessä.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Client Connect Ltd -selainkaapparin poistaminen Internet Explorerin oletushakukoneasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta  Internet Explorer options icon  Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa ja valitse "Lisäosien hallinta". Valitse avautuvassa ikkunassa "Hakupalvelujen hallinta", aseta Google, Bing tai mikä tahansa haluamasi hakukone oletukseksi ja poista lopuksi "Trovi".

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos clientconnect ltd.-uudelleenohjauksen-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Kotisivun vaihtaminen:

Client Connect Ltd -selainkaapparin poistaminen Google Chromen kotisivuasetuksista

Klikkaa oikean yläkulman valikkokuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori hxxp://www.trovi.com in päälle ja klikkaa x-symbolia. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Client Connect Ltd -selainkaapparin poistaminen Google Chromen oletushakukoneasetuksista

Oletushakukoneen vaihtaminen Google Chromessa: Klikkaa oikean yläkulman Chrome-kuvaketta, Google Chrome options icon valitse "Asetukset", klikkaa "Haku"-osiosta kohtaa "Hallinnoi hakukoneita", poista "Trovi search" ja lisää tai valitse haluamasi hakukone.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos clientconnect ltd.-uudelleenohjauksen-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Client Connect Ltd -mainosohjelman poistaminen Mozilla Firefoxin laajennuksista

Klikkaa Firefox-valikkopainiketta  firefox menu icon (pääikkunan vasemmassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Klikkaa laajennukset ja poista "Site Matcher" (ja kaikki muut epäilyttävät lisäosat). Huomaa, että Firefoxissa ei alun perin pitäisi olla yhtäkään selainlaajennusta asennettuna.

Kotisivun vaihtaminen:

Client Connect Ltd -selainkaapparin poistaminen Mozilla Firefoxin kotisivuasetuksista

Kotisivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset" ja poista avautuneesta ikkunasta hxxp://www.trovi.com ja aseta haluamasi osoite, joka aukeaa aina Mozilla Firefoxin käynnistymisen yhteydessä.

Oletushakukoneen muuttaminen:

 Client Connect Ltd -selainkaapparin poistaminen Mozilla Firefoxin oletushakukoneasetuksista

Kirjoita osoiteriville about:config ja paina Enteriä.
Valitse "Lupaan olla varovainen".
Kirjoita ylälaidassa olevaan hakupalkkiin: "trovi.com"
Klikkaa hiiren oikealla painikkeella löytyneitä tuloksia ja valitse "Palauta oletusarvo".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta clientconnect ltd.-uudelleenohjauksen-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia clientconnect ltd.-uudelleenohjauksen selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan clientconnect ltd.-uudelleenohjauksen tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7896-client-connect-ltd-browser-hijacker

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Client Connect Ltd Selainkaappari nollaamalla selaimen asetukset
Client Connect Ltd Selainkaappari -asennuksen poistaminen
QR-koodi
ClientConnect Ltd.-uudelleenohjauksen QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki ClientConnect Ltd.-uudelleenohjauksen poisto-oppaan mobiililaitteellasi.