FacebookTwitterLinkedIn

Delta-homes.com Virus

Muita nimiä: Delta-homes.com-uudelleenohjauksen
Riskitaso: Kohtalainen

Delta-Homes.com-viruksen poistaminen

Mikä Delta-Homes.com on?

Delta-homes.com-sivusto on ilmaisohjelmien ja pelien latausten kautta levitettävä selainkaappari. Netinkäyttäjät ohjataan usein tälle sivustolle sen jälkeen, kun he ovat asentaneet verkosta ladattuja ilmaisohjelmistoja. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi tällaiset ei-toivotut uudelleenohjaukset. Nykyään monet ilmaisohjelmistojen lataussivustot käyttävät asennusohjelmia, jotka ehdottavat ylimääräisten selaimen lisäosien asentamista yhdessä ladatun ilmaisohjelman kanssa.

Netinkäyttäjien tulee olla varovaisia asentaessaan ilmaisohjelmistoja. Valitse aina asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" nopean" tai "tavallisen" sijaan – näin voit estää yksityisyys- ja uudelleenohjausongelmia aiheuttavien mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmien asentumisen. Tutkimuksen aikaan tätä mainosohjelmaa levitettiin harhaanjohtavien latauksenhallintaohjelmien ja valelatausten (kuten epäaidot Java- tai selainpäivitykset) avulla. Delta-homes.com käyttää muokattua Googlen hakukonetta, joten se tuottaa aitoja hakutuloksia. Jos selaimesi ohjaa sinut kuitenkin tahtomattasi sivustolle delta-homes.com, on tietokoneellesi asentunut mainosohjelma, joka kannattaa poistaa välittömästi. Delta-homes.com-sivustoa ei suositella päivittäiseen tiedonhakuun – sivusto voi aiheuttaa vakavia yksityisyydensuoja- ja haittaohjelmaongelmia.

delta-homes.com

Delta-homes.com-selainkaappari muistuttaa sivustoja portaldosites.com, qvo6.com, ja Globososo.com – niitä kaikkia mainostetaan epärehellisesti selainten kuvakkeiden kohde-kenttiä muokkaamalla. Nämä sivustot ovat yhteydessä ohjelmiin Desk 365, iSafe ja Wsys Control. Älä luota näihin sivustoihin – niistä ei ole juuri mitään hyötyä ja ne voivat aiheuttaa vakavia haittaohjelmatartuntoja. Jos selaimesi aloitussivuksi ja oletushakukoneeksi on muutettu hxxp://delta-homes.com, käytä tätä poisto-opasta korjataksesi uudelleenohjausongelmat.

Pikavalikko:

Delta-homes.com-uudelleenohjausviruksen poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

delta-homes.com uninstall

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohtia "Desk 365", "iSafe", "Wsys Control" ja "eSafe Security Control", valitse ne ja napsauta "Poista asennus" tai "Poista".

Huomaa, ettei poisto-oppaan ohjeista ole hyötyä, mikäli "eSafe Security Control" ja "Wsys Control" -ohjelmia ei poisteta.

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotut ohjelmat, jotka aiheuttavat uudelleenohjauksia osoitteeseen delta-homes.com, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelmien ei-toivottuja komponentteja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa. Poista kaikki ohjelman löytämät ongelmakohdat varmistaaksesi, ettei tietokoneellasi ole vakoilu- tai haittaohjelmatartuntoja.

▼ Lataa Delta-homes.com-uudelleenohjauksen poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Delta-homes.com-uudelleenohjauksen poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään, miten selainkaapparit poistetaan:

Internet Explorer logoDelta-homes.comin poistaminen Internet Explorerista:

Delta-homes.com-uudelleenohjausviruksen poistaminen poistaminen Internet Explorerista

Internet Explorerin pikakuvakkeen kohteen muuttaminen:

Delta-homes.com-selainkaappari muuttaa käyttäjän Internet Explorerin pikakuvakkeen kohde-kentän sisällön. Korjaa tämä paikantamalla Internet Explorerin pikakuvake työpöydältäsi ja napsauttamalla sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista kohta (hxxp://www.Delta-homes.com...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" perästä.

Aloitussivun vaihtaminen:

Aloitussivun muuttaminen Delta-homes.comista haluamaksesi: napsauta hammasrataskuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa), valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa Delta-homes.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Valitse avautuvassa ikkunassa "Hakupalvelujen hallinta", aseta Google, Bing tai mikä tahansa haluamasi hakukone oletukseksi ja poista lopuksi "Delta-Homes".

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos delta-homes.com-uudelleenohjauksen-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoDelta-homes.comin poistaminen Google Chromesta:

Delta-homes.comin poistaminen Google Chromesta

Google Chromen pikakuvakkeen kohteen muuttaminen:

Delta-homes.com-selainkaappari muuttaa käyttäjän Google Chromen pikakuvakkeen kohde-kentän sisällön. Korjaa tämä paikantamalla Google Chromen pikakuvake työpöydältäsi ja napsauttamalla sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista kohta (hxxp://www.Delta-homes.com...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" perästä.

Aloitussivun vaihtaminen:

Aloitussivun muuttaminen Delta-homes.comista haluamaksesi: napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen valikkokuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori kohdan Delta-homes.com päälle ja napsauta x-merkkiä. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun aloitussivuksesi.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Oletushakukoneen vaihtaminen Google Chromessa: napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen valikkokuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset", klikkaa "Haku"-osiosta kohtaa "Hallinnoi hakukoneita", poista "Delta-homes" ja lisää tai valitse haluamasi hakukone.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos delta-homes.com-uudelleenohjauksen-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoDelta-homes.comin poistaminen Mozilla Firefoxista:

Delta-homes.comin poistaminen Mozilla Firefoxista

Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen kohteen muuttaminen:

Delta-homes.com-selainkaappari muuttaa käyttäjän Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen kohde-kentän sisällön. Korjaa tämä paikantamalla Mozilla Firefoxin pikakuvake työpöydältäsi ja napsauttamalla sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista kohta (hxxp://www.Delta-homes.com...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" perästä.

Aloitussivun vaihtaminen:

Aloitussivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta Firefox-valikkopainike (ohjelman oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset" ja poista avautuneesta ikkunasta "Delta-homes.com" ja aseta haluamasi osoite.

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta delta-homes.com-uudelleenohjauksen-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia delta-homes.com-uudelleenohjauksen selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan delta-homes.com-uudelleenohjauksen tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8391-delta-homes-com-redirect-updated

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Delta-homes.com Virus nollaamalla selaimen asetukset
Delta-homes.com Virus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Delta-homes.com-uudelleenohjauksen QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Delta-homes.com-uudelleenohjauksen poisto-oppaan mobiililaitteellasi.