FacebookTwitterLinkedIn

Zombie Invasion Adware

Muita nimiä: Zombie Invasion-mainosten
Riskitaso: Keskitasoinen

Zombie Invasionin poistaminen

Mikä Zombie Invasion on?

Time Lapse Solutionsin kehittämä Zombie Invasion on haitallinen selainlaajennus, joka väittää varoittavansa käyttäjiä uhkaavista zombiehyökkäyksistä. Vaikka tämä selaimen lisäosa voi vaikuttaa luotettavalta, huomaa, että se luokitellaan mainosohjelmaksi tai mahdollisesti ei-toivotuksi ohjelmaksi (lyh. PUP). Tämän PUP:n kehittäjät ujuttavat Zombie Invasionin muiden sovellusten yhteyteen saadakseen sen asentumaan käyttäjän selaimiin (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox) ilman käyttäjän suostumusta. Koska ohjelmien kehittäjät voivat levittää sovelluksiaan salaa muiden ohjelmistojen ohessa, johtuvat useimmat haittaohjelmatartunnat varomattomasta ilmaisohjelmien lataamisesta ilmaisohjelmien lataussivustoilta. Onnistuneen asentumisen jälkeen Zombie Invasion seuraa käyttäjän selaimenkäyttöä ja tuottaa häiritseviä online-mainoksia.

Nämä häiritsevät mainokset voivat olla bannerimainoksia, tekstinsisäisiä mainoksia tai sivustojenvälisiä mainoksia. On erittäin todennäköistä, että näiden mainosten klikkaaminen johtaa vaarallisiin mainos- tai haittaohjelmatartuntoihin. Lisäksi käyttäjien selaustoimintaa monitoroidaan jatkuvasti, ja tämä mahdollisesti ei-toivottu ohjelma tallentaa erilaisia ohjelmisto- ja laitteistotietoja, joiden avulla käyttäjä voidaan todennäköisesti tunnistaa. Esimerkiksi: IP-osoitteet, UID-numerot, tehdyt haut, vierailtujen verkkosivujen URL-osoitteet, katsotut sivut, selain-/käyttöjärjestelmätyypit ja muita tietoja. Tämä voi johtaa vakaviin yksityisyydensuojaongelmiin tai identiteettivarkauteen ja tämän vuoksi Zombie Invasion onkin suositeltavaa poistaa internetselaimistasi.

zombie invasion -mainosohjelma

Olemassa on myös monia muita Zombie Invasionia muistuttavia haitallisia selaimen lisäosia. Esimerkkejä ovat muun muassa Zombie News, Thug Tracker, Movie Mode ja Zombie Alert. Zombie Invasion tai mikään muukaan PUP ei ole käyttäjälle aidosti hyödyksi – niiden tarkoituksena on generoida voittoa esittämällä häiritseviä online-mainoksia. Tutkimuksen perusteella suurin osa mainosohjelmista leviää pienten latauksenhallintaohjelmien välityksellä. Niitä käytetään ilmaisohjelmien lataussivuilla, joita ovat download.com, softonic.com ja soft32.com. Nämä sivustot käyttävät latauksenhallintaohjelmia ilmaispalveluilla rahastamiseen, sillä ne tarjoavat asennettavaksi mainostettuja (ja kehittäjien mukaan "100 % luotettavia ja viruksettomia") selainlaajennuksia valitun ilmaisohjelman ohessa. Näin ollen varomaton ilmaisohjelmien lataaminen ja asentaminen johtaa usein mainos- tai haittaohjelmatartuntoihin. Tilanteen voi välttää kiinnittämällä tarkasti huomiota ilmaisohjelman latauksen jokaiseen vaiheeseen ja kieltämällä ehdotettavien lisäohjelmien asentamisen. Valitse internetistä ladattua ilmaisohjelmaa asennettaessa asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" nopean" tai "tavallisen" sijaan – tämä paljastaa salaa asentuvat sovellukset ja mahdollistaa niiden välttämisen. Jos olet asentanut Zombie Invasionin ja näet verkossa surffaillessasi häiritseviä online-mainoksia, lue oheinen poisto-ohje ja poista kyseinen mainosohjelma verkkoselaimistasi.

Zombie Invasion -mainosohjelman levitykseen käytettävä epärehellinen ilmaisohjelmistojen asennusohjelma:

zombie invasion -mainosohjelman asennusohjelma

Pikavalikko:

Zombie Invasion -mainosohjelman poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Zombie Invasion -mainosohjelman poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta "Zombie Invasion", valitse se ja napsauta "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman (joka aiheuttaa Zombie Invasion -mainoksia), skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman ei-toivottuja komponentteja tai mahdollisia haittaohjelmatartuntoja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa Zombie Invasion-mainosten poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Zombie Invasion -mainosohjelman poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään, miten mahdollisesti ei-toivotut selaimen lisäosat poistetaan:

Internet Explorer logoZombie Invasion -mainosten poistaminen Internet Explorerista:

Zombie Invasion -mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi "Zombie Invasion", valitse se ja napsauta "Poista". Huomaa, että myös muut mainosohjelmat voivat aiheuttaa Zombie Invasion -mainoksia. Poista "Lisäosien hallinta" -ikkunasta kaikki epäilyttävät selaimen lisäosat.

Zombie Invasion -mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos zombie invasion-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoZombie Invasion -mainosten poistaminen Google Chromesta:

Zombie Invasion -mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetuskuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "Zombie Invasion", valitse se ja napsauta roskakorikuvaketta. Huomaa, että myös muut mainosohjelmat voivat aiheuttaa Zombie Invasion -mainoksia. Poista Google Chromen "Laajennukset"-ikkunan kautta kaikki epäilyttävät selainlaajennukset.

Zombie Invasion -mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos zombie invasion-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoZombie Invasion -mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista:

Zombie Invasion -mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Napsauta Firefoxin valikkopainiketta firefox-valikkopainike (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista avautuvassa ikkunassa käytöstä "Zombie Invasion". Huomaa, että myös muut mainosohjelmat voivat tuottaa Zombie Invasion -mainoksia. Poista "Lisäosien hallinta" -ikkunan kautta kaikki epäilyttävät selaimen lisäosat.

Zombie Invasion -mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta zombie invasion-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa zombie invasion-mainosten tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan zombie invasion-mainosten tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8221-zombie-invasion-adware

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Zombie Invasion Adware nollaamalla selaimen asetukset
Zombie Invasion Adware -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Zombie Invasion-mainosten QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Zombie Invasion-mainosten poisto-oppaan mobiililaitteellasi.