FacebookTwitterLinkedIn

UniDeals-mainosten

Muita nimiä: UniDeals adware
Riskitaso: Keskitasoinen

UniDeals-mainosohjelman poistaminen

Mikä UniDeals on?

Mahdollisesti ei-toivottu UniDeals-sovellus asentuu verkkoselaimiin (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox), kun käyttäjä lataa tai asentaa ilmaisohjelmia. Mainosohjelman kehittäjät levittävät ohjelmaa harhaanjohtavasti muiden ohjelmien ohessa, jolloin useimmat käyttäjät asentavat UniDeals-lisäosan vahingossa ilman suostumustaan. Onnistuneen asentumisen jälkeen kyseinen lisäosa tuottaa häiritseviä online-mainoksia (yleensä tunnuksella "Ads by UniDeals") internetiä selaillessa.

Lisäksi tämä lisäosa seuraa käyttäjän selaustoimintaa tallentamalla vieraillut verkkosivut ja niillä suoritetut toimet (näyttökerrat, klikkaukset ja hakusanat). Joissakin tapauksissa UniDealsin ja muiden palveluiden keräämiä tietoja voidaan käyttää henkilön tunnistamiseen, ja ne voidaan luovuttaa kolmannelle osapuolelle (mukaan lukien tiedot vierailluista sosiaalisen median sivuista). Vaikka selaimen lisäosa väittää parantavansa netinkäyttökokemusta säästämällä aikaa ja rahaa verkkokaupoissa, on se mahdollisesti ei-toivottu ohjelma, joka tuottaa ei-toivottuja mainoksia ja heikentää selaimen suorituskykyä. UniDealsin asentuminen järjestelmään voi johtaa vakaviin yksityisyydensuojaongelmiin ja vaarallisiin haittaohjelmatartuntoihin. Tämän vuoksi sinun kannattaakin poistaa kyseinen mainosohjelma internetselaimistasi.

unideals-mainosohjelma

UniDeals-lisäosa muistuttaa muita mainosohjelmia, jotka tunkeutuvat selaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta ja aiheuttavat ei-toivottuja mainoksia. Esimerkkejä ovat muun muassa UniSales, SmartShopper, Presto Savings ja Shoppi. Nykyään useimmat ilmaisohjelmistojen lataussivustot käyttävät asennusohjelmia, jotka ehdottavat mainostettujen selaimen lisäosien asentamista yhdessä ladatun ilmaisohjelman kanssa. Näin ollen varomaton ilmaisohjelmien lataaminen johtaa usein mainosohjelmatartuntoihin. Kun lataat ilmaisia ohjelmia, estä kaikkien ehdotettujen selaimen lisäosien asentaminen. Valitse ladattua ohjelmaa asennettaessa asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" "nopean" tai "tavallisen" sijaan – tämä paljastaa salaa asentuvat sovellukset ja mahdollistaa niiden asentumisen estämisen. Niiden käyttäjien, jotka näkevät UniDeals-mainoksia ja -tarjouksia internetissä, kannattaa käyttää tätä poisto-opasta mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten poistamiseen selaimistaan.

UniDeals-mainosohjelman levitykseen käytettävä epärehellinen ilmaisohjelmistojen asennusohjelma:

unideals-mainosohjelman asennusohjelma esim. 10 unideals-mainosohjelman asennusohjelma esim. 9 unideals-mainosohjelman asennusohjelma esim. 8 unideals-mainosohjelman asennusohjelma esim. 7 unideals-mainosohjelman asennusohjelma esim. 6 unideals-mainosohjelman asennusohjelma esim. 5 unideals-mainosohjelman asennusohjelma esim. 4 unideals-mainosohjelman asennusohjelma esim. 3 unideals-mainosohjelman asennusohjelma 2 unideals-mainosohjelman asennusohjelma

UniDeals-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia ("Ads by UniDeals"):

unideals-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia esim. 1 unideals-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia esim. 2 unideals-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia esim. 3 unideals-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia esim. 4

Pikavalikko:

UniDeals-mainosohjelman poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

unideals-mainosohjelman poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohdat "UniDeals", "Image Toolbar beta", "youtubeadblocker", "ReactorStasis" ja "UniuDeealssa". Valitse ne ja napsauta "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman, joka aiheuttaa UniDeals-mainoksia, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman ei-toivottuja komponentteja tai mahdollisia haittaohjelmatartuntoja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa UniDeals adware poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

UniDeals-mainosohjelman poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään, miten mahdollisesti ei-toivotut selaimen lisäosat poistetaan:

Internet Explorer logoUniDeals-mainosten poistaminen Internet Explorerista:

UniDeals-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohdat "uniDeals" ja "youtubeadblocker", valitse ne ja klikkaa "Poista".

UniDeals-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos unideals adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoUniDeals-mainosten poistaminen Google Chromesta:

UniDeals-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "UniuDeelssa" ja "Image Toolbar beta" (ja muita hiljattain asennettuja epäilyttäviä selaimen lisäosia), valitse ne ja napsauta roskakorikuvaketta.

UniDeals-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos unideals adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoUniDeals-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista:

Unideals-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Napsauta Firefoxin valikkopainiketta firefox-valikkopainike (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista avautuvassa ikkunassa käytöstä "UniuDeealssa" ja "youtubeadblocker".

Unideals-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta unideals adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa unideals adware tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan unideals adware tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8664-ads-by-unideals

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista UniDeals-mainosten nollaamalla selaimen asetukset
UniDeals-mainosten -asennuksen poistaminen
QR-koodi
UniDeals adware QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki UniDeals adware poisto-oppaan mobiililaitteellasi.