FacebookTwitterLinkedIn

SalePlus-mainosten

Muita nimiä: SalePlus adware
Riskitaso: Keskitasoinen

SalePlusin poistaminen

Mikä SalePlus on?

SalePlus vaikuttaa aidolta selainlaajennukselta, joka on suunniteltu säästämään käyttäjien aikaa ja rahaa verkkokaupoissa. Vaikka toiminnallisuus voi vaikuttaa hyödylliseltä, SalePlus-lisäosa luokitellaan mainosohjelmaksi, sillä sitä levitetään harhaanjohtavasti muiden ohjelmien ohessa, jolloin se asentuu salaa valitun ilmaisohjelman asennuksen yhteydessä. SalePlus asentuu selaimiin ilman käyttäjän suostumusta. Onnistuneen asentumisen jälkeen kyseinen lisäosa tuottaa häiritseviä online-mainoksia, kuten kuponki-, ostosvertailu- ja bannerimainoksia yms. Mainosten klikkaaminen voi johtaa haittasivustoille, joilla on haitallista sisältöä, mikä voi puolestaan johtaa haittaohjelman asentumiseen tietokoneelle.

SalePlus myös seuraa käyttäjän toimia tallentamalla erinäisiä tietoja, mukaan lukien vieraillut sivustot, katsotut sivut, tehdyt haut, IP-osoitteet ja niin edelleen. Tallennettu data voi sisältää henkilön identifiointiin käytettäviä tietoja, minkä vuoksi lisäosan toiminta voi johtaa vakaviin yksityisyydensuojaongelmiin. Huomaa, että SalePlusin tapaiset mainosohjelmasovellukset muistuttavat muita vastaavia, joita ovat esimerkiksi Save Serp Now, Protectium, HDtube ja Primary result – nämä laajennukset väittävät tarjoavansa useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kun ne todellisuudessa näyttävät vain mainoksia ja keräävät dataa (joka jaetaan myöhemmin kolmansille osapuolille) tarkoituksenaan generoida tuottoja. SalePlus kannattaa ehdottomasti poistaa järjestelmästäsi.

SalePlus-mainosohjelma

Suurin osa mainosohjelmista leviää nykyisin pienten latauksenhallintaohjelmien välityksellä. Niitä käytetään ilmaisohjelmistojen lataussivustoilla, joita ovat esimerkiksi  soft32.com, download.com ja softonic.com. Latauksenhallintaohjelmia käytetään sivustojen ilmaispalveluilla rahastamiseen, ja ne ehdottavat mainostettujen selainlaajennusten asentamista valitun ilmaisohjelman ohessa. Näitä tuettuja sovelluksia kehutaan "luotettaviksi ja viruksettomiksi", mutta suurin osa niistä luokitellaan kuitenkin mainos- tai haittaohjelmiksi. SalePlusin ja muiden haittasovellusten asentumisen voi välttää kiinnittämällä tarkasti huomiota ilmaisohjelman latauksen jokaiseen vaiheeseen ja kieltämällä aina ehdotettavien lisäohjelmien asentamisen. Valitse ladattua ohjelmaa asennettaessa lisäksi asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" – tämä paljastaa salaa asentuvat sovellukset ja mahdollistaa niiden asentumisen estämisen. Jos olet jo asentanut SalePlusin, käytä oheista poisto-opasta mainosohjelman poistamiseen järjestelmästäsi.

SalePlus-mainosohjelman levitykseen käytettäviä epärehellisiä ilmaisohjelmistojen asennusohjelmia:

saleplus-mainosohjelman asennusohjelma esim. 7 saleplus-mainosohjelman asennusohjelma esim. 6 saleplus-mainosohjelman asennusohjelma esim. 5 SalePlus-mainosohjelman asennusohjelma SalePlus-mainosohjelman levitykseen käytettävä asennusohjelma SalePlus-levityksen asennusohjelma SalePlus-asennus

Pikavalikko:

SalePlus-mainosohjelman poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

SalePlus-mainosohjelman poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohdat "SalePlus" ja "Wheretoget" "youtubeadblocker" ja "FlintPointman", valitse ne ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman, joka aiheuttaa SalePlus-mainoksia, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman ei-toivottuja komponentteja tai mahdollisia haittaohjelmatartuntoja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa SalePlus adware poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

SalePlus-mainosohjelman poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään, miten mahdollisesti ei-toivotut selaimen lisäosat poistetaan:

Internet Explorer logoSalePlus-mainosten poistaminen Internet Explorerista:

SalePlus-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohdat "SalePlus" ja "youtubeadblocker", valitse ne ja klikkaa "Poista".

SalePlus-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos saleplus adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoSaleplus-mainosten poistaminen Google Chromesta:

SalePlus-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "SalePlus" ja "Wheretoget", valitse ne ja napsauta roskakorikuvaketta.

SalePlus-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos saleplus adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoSaleplus-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista:

SalePlus-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Napsauta Firefoxin valikkopainiketta firefox-valikkopainike (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista avautuvassa ikkunassa käytöstä "SalePlus" ja "youtubeadblocker".

SalePlus-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta saleplus adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa saleplus adware tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan saleplus adware tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8779-ads-by-saleplus

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista SalePlus-mainosten nollaamalla selaimen asetukset
SalePlus-mainosten -asennuksen poistaminen
QR-koodi
SalePlus adware QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki SalePlus adware poisto-oppaan mobiililaitteellasi.