FacebookTwitterLinkedIn

Binkiland.com-selainkaappari

Muita nimiä: Binkiland.com Selainkaappari
Riskitaso: Keskitasoinen

Binkiland.comin poistaminen

Mikä Binkiland.com on?

Internet Explorerin, Google Chromen ja Mozilla Firefoxin kanssa yhteensopiva Binkiland-lisäosa väittää parantavansa selauskokemusta mahdollistamalla sivujen tallentamisen aloitussivulle ja parantamalla yleisesti haku- ja selauskokemusta. Selainlaajennus on ironSource-nimisen yrityksen kehittämä. Vaikka lisätoiminnot voivatkin vaikuttaa luotettavilta ja hyödyllisiltä, puhuvat monet tietokoneenkäyttäjät binkiland.comista uudelleenohjausviruksena tai selainkaapparina. Nämä nimitykset perustuvat siihen, että binkiland.com-sivustoa tuetaan muiden ohjelmistojen ohessa tapahtuvien ohjelma-asennusten avulla. Binkiland-sovellus asentuu selaimiin latauksenhallinta- tai asennusohjelmien kautta oikeiden ilmaisohjelmistojen latausten tai asennusten yhteydessä.

Nykyään monet ilmaisohjelmistojen lataussivustot, kuten download.com, soft32.com ja softonic.com, käyttävät latauksenhallintaohjelmia tienatakseen ilmaisohjelmistojen latauksilla. Kun käyttäjät lataavat näiltä sivustoilta ilmaisia ohjelmia, heille tarjotaan (joskus harhaanjohtavasti) muita asennettavia ohjelmia, kuten työkalurivejä, selaimen lisäosia jne. Näiden tuettujen ohjelmien ja selainlaajennusten asentaminen johtaa usein yksityisyydensuojaongelmiin tai, kuten binkiland.comin tapauksessa, ei-toivottuihin selaimen uudelleenohjauksiin.

binkiland.com-selainkaappari

Binkiland.com sivusto liittyy Montera technologies -tuotteisiin. Tämän yrityksen aiemmin kehittämät ei-toivotut selaimen työkalurivit ohjaavat käyttäjät osoitteisiin taplika.com, lasaoren.com, vosteran.com ja groovorio.com sekä muille sivustoille, jotka esittävät käyttäjille harhaanjohtavaa mainontaa ja harhaanjohtavia sponsoroituja hakutuloksia näyttäviä hakukoneita. Vaikka binkiland.com ei aiheutakaan suoria virus- tai haittaohjelmauhkia, ohjataan useimmat käyttäjät sivustolle vasten heidän tahtoaan. Tämän lisäksi binkiland-selainkaapparin tiedetään tallentavan käyttäjän maantieteellisen sijainnin, IP-osoitteet, selaintyypit, käyttöjärjestelmätyypit, oletushakukonetiedot, kiintolevyn sarjanumerot ja muita laitteisto- ja ohjelmistotietoja. Sivuston päivittäinen käyttö voi johtaa haittaohjelmatartuntoihin ja identiteettivarkauteen. Jos selaimesi aloitussivuksi ja oletushakukoneeksi sekä hakutulosten oletustarjoajaksi on muutettu binkiland.com ilman suostumustasi, käytä tätä poisto-opasta päästäksesi ongelmista eroon.

Harhaanjohtava binkiland.com-selainkaapparin levitykseen käytettävä ilmaisohjelmistojen asennusohjelma:

binkiland.com-selainkaapparin asennusohjelma esim. 4 binkiland.com-selainkaapparin asennusohjelma esim. 3 binkiland.com-selainkaapparin asennusohjelma esim. 2 binkiland.com-selainkaapparin asennusohjelma

Kuvakaappaus verkkosivusta, joka tukee binkiland.com-selainkaapparia:

verkkosivusto tukee binkiland.com-selainkaapparia

Pikavalikko:

Binkiland.com-uudelleenohjauksen poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

binkiland.com-selainkaapparin poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohdat "WSE_Binkiland" ja "Binkiland", valitse ne ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman, joka aiheuttaa uudelleenohjauksia osoitteeseen binkiland.com, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ei-toivottuja komponentteja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa Binkiland.com Selainkaappari poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Binkiland.com-selainkaapparin poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään, miten selaimen uudelleenohjaukset poistetaan:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Binkiland.comiin liittyvien Internet Explorerin lisäosien poistaminen:

Binkiland.comiin liittyvien Internet Explorerin lisäosien poistaminen

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät selainlaajennukset, valitse ne ja napsauta "Poista".

Aloitussivun vaihtaminen:

Binkiland.comin poistaminen Internet Explorerin aloitussivuasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa), valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa hxxp://binkiland.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin. Voit myös kirjoittaa "about:blank" avataksesi tyhjän sivun Internet Explorerin käynnistyessä.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Binkiland.comin poistaminen Internet Explorerin oletushakukoneasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Valitse avautuvassa ikkunassa "Hakupalvelujen hallinta", aseta Google, Bing tai mikä tahansa haluamasi hakukone oletukseksi ja poista lopuksi "Binkiland".

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos binkiland.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Binkiland.comiin liittyvien Google Chromen lisäosien poistaminen:

Binkiland.comiin liittyvien Google Chromen lisäosien poistaminen

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "Binkiland", valitse se ja napsauta roskakorikuvaketta.

Aloitussivun vaihtaminen:

Binkiland.comin poistaminen Google Chromen aloitussivuasetuksista

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori kohdan hxxp://binkiland.com päälle ja napsauta x-merkkiä. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi..

Oletushakukoneen muuttaminen:

Binkiland.comin poistaminen Google Chromen  oletushakukoneasetuksista

Oletushakukoneen vaihtaminen Google Chromessa: napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset", klikkaa "Haku"-osiosta kohtaa "Hallinnoi hakukoneita", poista "Binkiland" ja lisää tai valitse haluamasi hakukone.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos binkiland.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Binkiland.comin poistaminen Mozilla Firefoxin laajennuksista

Napsauta Firefoxin valikkopainiketta firefox-valikkopainike (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Klikkaa "Laajennukset" ja poista "Binkiland".

Aloitussivun vaihtaminen:

Binkiland.comin poistaminen Mozilla Firefoxin aloitussivuasetuksista

Aloitussivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainikettafirefox-valikkopainike, valitse "Asetukset" ja poista avautuneesta ikkunasta hxxp://binkiland.com ja aseta haluamasi osoite, joka aukeaa aina Mozilla Firefoxin käynnistymisen yhteydessä.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Binkiland.comin poistaminen Mozilla Firefoxin oletushakukoneasetuksista

Kirjoita osoiteriville about:config ja paina enteriä.
Valitse "Lupaan olla varovainen".
Kirjoita ylälaidassa olevaan hakukenttään: "binkiland"
Klikkaa hiiren oikealla painikkeella löytyneitä tuloksia ja valitse "Palauta oletusarvo".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta binkiland.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia binkiland.com selainkaappari selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan binkiland.com selainkaappari tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8649-binkiland-com-browser-hijacker

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Binkiland.com-selainkaappari nollaamalla selaimen asetukset
Binkiland.com-selainkaappari -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Binkiland.com Selainkaappari QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Binkiland.com Selainkaappari poisto-oppaan mobiililaitteellasi.