FacebookTwitterLinkedIn

BlockAndSurf-mainosten

Muita nimiä: Block-N-Surf virus
Riskitaso: Keskitasoinen

BlockAndSurf-mainosten poistaminen

Mikä BlockAndSurf on?

Revizer Technologies Ltd:n kehittämä Block and Surf (Block-N-Surf) -lisäosa väittää ylläpitävänsä tietokantaa monista estetyistä verkkotunnuksista, mikä suojelee lapsia verkossa estämällä heidän pääsynsä aikuisille tarkoitettuun sisältöön. Ohjelmisto on kehitetty toimimaan Google Chromessa ja Mozilla Firefoxissa, ja vaikka sen lastensuojelutavoite onkin kunnioitettava, on sovelluksessa joitakin haittapuolia. Se näyttää esimerkiksi ei-toivottuja verkkomainoksia, kuten banneri-, pop-up- ja pop-under-mainokset, sponsoroituja linkkejä, kuponkeja, tarjouksia, ostosvertailuja, sisältöehdotuksia ja muita online-mainoksia, joiden poistamisessa käyttäjillä voi olla ongelmia. Toinen BlockAndSurf-sovelluksen haittapuoli on se, että se seuraa käyttäjän selainaktiivisuutta ja tallentaa IP-osoitteet, MAC-osoitteet, laitteistotietoja, maantieteellisen sijainnin, oletushakukoneen, vieraillut verkkosivustot sekä muita tietoja. Tätä tietoa voidaan käyttää henkilön identifiointiin, minkä vuoksi tämän lisäosan asentuminen voikin johtaa vakaviin yksityisyydensuojaongelmiin tai identiteettivarkauteen. Mikäli käyttäjä haluaa suojella lapsia verkossa, kannattaa hänen käyttää lapsilukolla varustettuja luotettavia viruksen- ja vakoiluntorjuntaohjelmistoja. Tahaton sovellusten asentaminen voi olla seuraamusta internetistä ladattujen ilmaisohjelmistojen asentamisesta. BlockAndSurf on mainosrahoitteinen ja se voi esiintyä ilmaisohjelmien ohessa rahantekotarkoituksessa.

Asenna ilmaisohjelmat varovaisuutta noudattaen välttääksesi ei-toivottujen työkalurivien ja lisäosien (jotka voivat johtaa ikäviin mainosongelmiin) asentumisen – lue jokaisen asennusikkunan sisältö tarkkaan ja kieltäydy kaikkien selaimen lisäosien asentamisesta sekä muutoksista selaimen aloitussivu- ja oletushakukoneasetuksiin. Vaikka BlockAndSurf ei liitykään suoranaisesti haittaohjelma- tai virustartuntoihin, ei sen asentaminen tietokoneelle ole suositeltavaa, sillä se tuottaa ei-toivottuja mainoksia ja heikentää selaimen suorituskykyä. Jos tietokoneesi turvallisuus on sinulle tärkeää, käytä ennemmin hyvämaineisten tietoturvayritysten kehittämiä sovelluksia.

blocknsurf-mainosohjelma

Suurin osa mahdollisesti ei-toivotuista sovelluksista leviää pienten latauksenhallintaohjelmien välityksellä. Niitä käytetään ilmaisohjelmistojen lataussivustoilla, joita ovat esimerkiksi download.com, soft32.com ja softonic.com. Latauksenhallintaohjelmia käytetään sivustojen ilmaispalveluilla rahastamiseen, ja ne ehdottavat mainostettujen selainlaajennusten asentamista valitun ilmaisohjelman ohessa. Näin ollen varomaton ilmaisohjelmien lataaminen ja asentaminen johtaa usein mainos- tai haittaohjelmatartuntoihin. Tilanteen voi välttää kiinnittämällä tarkasti huomiota ilmaisohjelman latauksen jokaiseen vaiheeseen ja kieltämällä aina ehdotettavien lisäsovellusten asentamisen. Valitse ladattua ilmaisohjelmaa asennettaessa asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" nopean" tai "tavallisen" sijaan – tämä paljastaa salaa asentuvat sovellukset ja mahdollistaa niiden asentumisen estämisen. Jos olet asentanut BlockAndSurfin ja näet verkossa surffaillessasi häiritseviä online-mainoksia (Ads by BlockAndSurf), lue oheinen poisto-ohje ja poista kyseinen mainosohjelma tietokoneeltasi.

Mahdollisesti ei-toivottu BlockAndSurf generoi mainoksia seuraavista lähteistä: Dealply, Superfish, Jollywallet, Text Enhance, GetDeal, Daily Offer Service, IRobinhood, PriceSparrow ja CouponBuddy.

BrowseAndSurf-mainosohjelman levitykseen käytettävä epärehellinen ilmaisohjelmistojen asennusohjelma:

blockandsurf-mainosohjelman asennusohjelma esim. 6 blocknsurf-mainosohjelman asennusohjelma esim. 5 blocknsurf-mainosohjelman asennusohjelma esim. 4 blocknsurf-mainosohjelman asennusohjelma esim. 3 blockandsurf-mainosohjelman asennusohjelma esim. 2 blocknsurf-mainosohjelman asennusohjelma

BlockAndSurf-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia ("Ads by BlockAndSurf"):

blocknsurf tekstinsisäiset mainokset blocknsurf häiritsevät bannerimainokset blocknsurf teknisen tuen mainokset blockandsurf tuottaa bannerimainoksia esim. 2 blockandsurf-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia

BlockAndSurf-mainosohjelma tuottaa pop-up-mainoksia ("Brought to you by BlockAndSurf"):

blockandsurf-mainosohjelma tuottaa pop-up-mainoksia

Pikavalikko:

BlockAndSurf-mainosohjelman poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

block and surf poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta "BlockAndSurf", valitse se ja napsauta "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman (joka aiheuttaa BlockAndSurf-mainoksia), skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman ei-toivottuja komponentteja tai mahdollisia haittaohjelmatartuntoja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa Block-N-Surf virus poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

BlockAndSurfin poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään, miten mahdollisesti ei-toivotut selaimen lisäosat poistetaan:

Google Chrome logo Haitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

block and surfin poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetuskuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "BlockAndSurf", valitse se ja napsauta roskakorikuvaketta.

block and surfin poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos block-n-surf virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logo Haitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

block and surfin poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Napsauta Firefoxin valikkopainiketta firefox-valikkopainike (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista avautuvassa ikkunassa käytöstä "BlockAndSurf".

block and surfin poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta block-n-surf virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa block-n-surf virus tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan block-n-surf virus tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7845-block-and-surf-ads

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista BlockAndSurf-mainosten nollaamalla selaimen asetukset
BlockAndSurf-mainosten -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Block-N-Surf virus QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Block-N-Surf virus poisto-oppaan mobiililaitteellasi.