FacebookTwitterLinkedIn

Ads by Browser Shop

Muita nimiä: Browser Shop-mainosten
Riskitaso: Keskitasoinen

Browser Shop -mainosten poistaminen

Mikä Browser Shop on?

Browser Shop on mainostusalusta, ja sitä käyttävät monet epäluotettavat verkkosivustot, jotka mainostavat mahdollisesti ei-toivottuja ohjelmia (PUP), epäilyttäviä lääkkeitä, treffipalveluita jne. Useat selainlaajennusten kehittäjät käyttävät tätä alustaa ilmaisilla lisäosillaan rahastamiseen. Browser Shop ei ole itsenäinen ohjelma, joten niiden käyttäjien, jotka näkevät Browser Shop -mainoksia verkossa, kannattaa tarkistaa hiljattain asennetut selaimen lisäosat – jokin niistä aiheuttaa todennäköisesti häiritsevät mainokset. Huomaa, että itse mainoksia ei luokitella viruksiksi tai haittaohjelmiksi, mutta niiden napsauttaminen voi kuitenkin johtaa vakaviin yksityisyys- ja tietoturvaongelmiin.

Yleensä mainokset johtavat epäilyttäville sivustoille, joilla siirtymistä ei suositella. Monet tietokoneenkäyttäjät kertovat, etteivät he asenna mitään selaimen lisäosia omasta tahdostaan mutta näkevät silti Browser Shop -mainoksia sellaisille suosituilla sivustoilla kuin Wikipedia tai Google. Tällainen tilanne on mahdollinen, mikäli käyttäjä on ladannut ja asentanut hiljattain ilmaisohjelmistoja. Monet lataussivustot käyttävät latauksenhallintaohjelmia, jotka hallinnoivat ilmaisohjelmien lataamista ja tarjoavat (osa harhaanjohtavastikin) mainostettujen selainlaajennusten asentamista. Internetin käyttäjät, jotka eivät kiinnitä riittävästi huomiota ilmaisohjelmien lataus- tai asennusvaiheisiin, voivat päätyä vahingossa asentamaan mainosohjelmia, jotka puolestaan aiheuttavat Browser Shop -mainoksia.

browser shop -mainoksia erilaisilla verkkosivustoilla

Browser Shop -mainostusalusta muistuttaa seuraavia mainosohjelmia: Adworld, Today's Best Online Deals, Online Advertising Support, DailyOfferService, OnlineBrowserAdvertising, InterYield, Nav-links ja "Ads not by this site". Tällaiset alustat käyttävät häiritseviä mainoksia, jotka näkyvät kaikilla vierailluilla sivuilla ja ne asentuvat kolmannen osapuolen lisäosien mukana. Haitalliset selaimen lisäosat tuottavat virtuaalisen graafisen kerroksen olemassa olevan verkkosivun päälle, ja Browser Shopin tapauksessa sivuilla näytetään satunnaisia mainoksia, jotka johtavat hämärille verkkosivustoille (kun osoitin siirretään jonkin sivustolla olevan kuvan päälle). Lisätutkimus osoitti, että Browser Shop -mainokset sieppaavat myös Googlen hakutuloksia. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi Browser Shop -mainoksia aiheuttavien ei-toivottujen sovellusten asentumisen. Jos lataustasi hallinnoi latauksenhallintaohjelma, yritä löytää "peruuta"-painike ja estää kaikkien mainostettujen ohjelmien tai selaimen lisäosien asentuminen. Jos näet Ads by Browser Shop -mainoksia, käytä poisto-opasta niiden poistamiseen.

Pikavalikko:

Browser Shop -mainosten poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

browser shop -mainoksiin liittyvien sovellusten poistaminen ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kaikki hiljattain asennetut sovellukset, jotka vaikuttavat epäilyttäviltä. Valitse ne ja napsauta "Poista asennus" tai "Poista".

Testaamisen aikaan Browser Shopper -mainokset liittyivät "Chrome Reload", "MultiLogin" ja "Social Face" -lisäosiin sekä muihin lisäosiin, jotka käyttävät Browser Shopper -alustaa ilmaisilla laajennuksilla tienaamiseen. Jokainen tapaus voi kuitenkin olla erilainen. Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kaikki hiljattain asennetut sovellukset, jotka vaikuttavat epäilyttäviltä. Valitse ne ja napsauta "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotut ohjelmat (jotka aiheuttavat Browser Shopper -mainoksia), skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelmien ei-toivottuja komponentteja tai mahdollisia haittaohjelmatartuntoja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa Browser Shop-mainosten poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Browser Shop -mainosten poistaminen internetselaimista:

Video, jossa näytetään, miten mahdollisesti ei-toivotut selaimen lisäosat poistetaan:

Internet Explorer logo Haitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Browser shop -mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi hiljattain asennettuja selaimen lisäosia ja poista ne. Huomaa, että oletusarvoisesti selaimessa ei pitäisi olla laajennuksia.

Browser shop -mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos browser shop-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logo Haitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Browser shop -mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetuskuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi hiljattain asennettuja (mahdollisesti ei-toivottuja) selaimen lisäosia ja napsauta roskakorikuvaketta.

Browser shop -mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos browser shop-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logo Haitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Browser shop -mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Napsauta Firefoxin valikkopainiketta firefox-valikkopainike (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista avautuvassa ikkunassa käytöstä kaikki hiljattain asennetut selaimen lisäosat. Huomaa, että oletusarvoisesti Firefoxin laajennusluettelon pitäisi olla tyhjä.

Browser shop -mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta browser shop-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa browser shop-mainosten tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan browser shop-mainosten tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8219-ads-by-browser-shop

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Ads by Browser Shop nollaamalla selaimen asetukset
Ads by Browser Shop -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Browser Shop-mainosten QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Browser Shop-mainosten poisto-oppaan mobiililaitteellasi.