FacebookTwitterLinkedIn

Myhome.vi-view.com-virus

Muita nimiä: Myhome.vi-view.com Selainkaappari
Riskitaso: Keskitasoinen

Myhome.vi-view.com – selainkaapparin poistaminen

Mikä myhome.vi-view.com on?

Flyingbird Technology Limitedin kehittämä myhome.vi-view.com on mahdollisesti ei-toivottu ohjelma (PUP), joka muokkaa selainten (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox) asetuksia asettamalla oletushakukoneeksi ja aloitussivuksi osoitteen myhome.vi-view.com. Selainkaapparia levitetään harhaanjohtavasti muiden ohjelmien ohessa, minkä vuoksi useimmat käyttäjät asentavat tämän selainkaapparin vahingossa ilman suostumustaan ladatessaan ilmaisia ohjelmia. Tutkimusten mukaan tätä selainasetuksia muuttavaa mainosohjelmaa levitetään valelatausten (selainpäivitykset, Java- tai Flash Player -lataukset) avulla. Tämä mainosohjelma on erityisen hankala, sillä se asentaa selaimeen helper object -nimisen osan (Wsys Control), joka estää tehtyjen muutosten kumoamisen. Lisäksi mainosohjelma muuttaa käyttäjän asennettujen selainten pikakuvakkeen kohde-kentän sisällön.

Pyri välttämään tällaisten mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten asentuminen lataamalla ohjelmia vain kehittäjien verkkosivuilta ja olemalla luottamatta ponnahdusikkunoihin, jotka väittävät asennettujen ohjelmien (Java, Flash jne.) vanhentuneen. Nykyään useimmat ilmaisohjelmistojen lataussivustot käyttävät latauksenhallintaohjelmia tienatakseen ilmaispalveluillaan. Näin ollen varomaton ilmaisohjelmien lataaminen voi johtaa mainosohjelmatartuntoihin. Myhome.vi-view.com-sivusto väittää parantavansa internetselailun tuottavuutta tarjoamalla käytettäväksi johtavien verkkohakukoneiden parhaat hakutulokset. Käytännössä tästä ei ole kuitenkaan aitoa hyötyä, ja sen sijaan selainkaapparin kehittäneet verkkorikolliset voivat ohjata käyttäjän haitallisille sivustoille ja tartuttaa koneisiin vaarallisia haittaohjelmia. Tämän vuoksi sinun kannattaakin myhome.vi-view.com internetselaimistasi.

myhome.vi-view.com-uudelleenohjausvirus

Myhome.vi-view.com-selainkaappari on identtinen verrattuna aiempiin versioihin, jotka ohjasivat käyttäjät sivustoille qone8.com, omiga-plus.com, istart.webssearches.com, awesomehp.com ja sweet-page.com. Uudelleenohjaukset näille sivustoille johtavat todennäköisesti vaarallisiin haittaohjelmatartuntoihin (epäilyttäviä hakutuloksia klikatessa) ja identiteettivarkauteen (näiden lisäosien tiedetään seuraavan käyttäjien selaintoimintaa). Ole tarkkaavainen ladatessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi näiden selainkaappareiden asentumisen. Jos lataustasi hallinnoi latauksenhallintaohjelma, pyri estämään tuettujen lisäosien asentuminen napsauttamalla "peruuta"-painiketta. Valitse ladattua ilmaisohjelmaa asennettaessa asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" "nopean" tai "tavallisen" sijaan – tämä paljastaa mukana asentuvat mainosohjelmat. Jos olet jo huomannut selaimen uudelleenohjauksia osoitteeseen myhome.vi-view.com, käytä tätä poisto-opasta selainkaapparin poistamiseen internetselaimistasi.

Selainkaappari on identtinen verrattuna aiempiin versioihin, jotka ohjasivat käyttäjät sivustolle searches.vi-view.com.

Pikavalikko:

Myhome.vi-view.com-uudelleenohjauksen poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Myhome.vi-view.com-selainkaapparin poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohdat "Wsys Control" ja "ViView", valitse ne ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotut ohjelmat (jotka aiheuttavat uudelleenohjauksia osoitteeseen myhome.vi-view.com), skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ei-toivottuja komponentteja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa Myhome.vi-view.com Selainkaappari poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Myhome.vi-view.com-aloitussivun ja -oletushakukoneen poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään, miten selainkaapparit poistetaan:

Internet Explorer logoMyhome.vi-view.com-uudelleenohjauksen poistaminen Internet Explorerista:

Myhome.vi-view.com-sivuun liittyvien Internet Explorerin lisäosien poistaminen:

Myhome.vi-view.comiin liittyvien Internet Explorerin laajennusten poistaminen

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät selainlaajennukset, valitse ne ja napsauta "Poista".

Internet Explorerin pikakuvakkeen kohteen muuttaminen:

Myhome.vi-view.comin poistaminen Internet Explorerin pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 1

Tämä selainkaappari muuttaa käyttäjän Internet Explorerin pikakuvakkeen kohde-kentän sisällön. Korjaa tämä paikantamalla Internet Explorerin pikakuvake työpöydältäsi ja napsauttamalla sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista kohta (hxxp://myhome.vi-view.com/...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" perästä.

Myhome.vi-view.comin poistaminen Internet Explorerin pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 2

Aloitussivun vaihtaminen:

Myhome.vi-view.comin poistaminen Internet Explorerin aloitussivuasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa), valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa hxxp://myhome.vi-view.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Myhome.vi-view.comin poistaminen Internet Explorerin oletushakukoneasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Valitse avautuvassa ikkunassa "Hakupalvelujen hallinta", aseta Google, Bing tai mikä tahansa haluamasi hakukone oletukseksi ja poista lopuksi "vi-view".

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos myhome.vi-view.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoMyhome.vi-view.com-uudelleenohjauksen poistaminen Google Chromesta:

Myhome.vi-view.comiin liittyvien Google Chromen lisäosien poistaminen:

Myhome.vi-view.comin poistaminen Google Chromen laajennuksista

Napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetuskuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi hiljattain asennettuja epäilyttäviä selaimen lisäosia ("Extended Protection" ja "Lightning Newtab"), valitse ne ja napsauta roskakorikuvaketta.

Google Chromen pikakuvakkeen kohteen muuttaminen:

Myhome.vi-view.comin poistaminen Google Chromen pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 1

Tämä selainkaappari muuttaa käyttäjän Google Chromen pikakuvakkeen kohde-kentän sisällön. Korjaa tämä paikantamalla Google Chromen pikakuvake työpöydältäsi ja napsauttamalla sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista kohta (hxxp://myhome.vi-view.com/...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" perästä.

Myhome.vi-view.comin poistaminen Google Chromen pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 2

Aloitussivun vaihtaminen:

Myhome.vi-view.comin poistaminen Google Chromen aloitussivuasetuksista

Napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetuskuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori kohdan hxxp://myhome.vi-view.com päälle ja napsauta x-merkkiä. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Myhome.vi-view.comin poistaminen Google Chromen oletushakukoneasetuksista

Oletushakukoneen vaihtaminen Google Chromessa: napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetuskuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset", klikkaa "Haku"-osiosta kohtaa "Hallinnoi hakukoneita", poista "vi-view" ja lisää tai valitse haluamasi hakukone.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos myhome.vi-view.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoMyhome.vi-view.com-uudelleenohjauksen poistaminen Mozilla Firefoxista:

Myhome.vi-view.comiin liittyvien Mozilla Firefoxin laajennusten poistaminen:

Myhome.vi-view.comiin liittyvien Mozilla Firefoxin laajennusten poistaminen

Napsauta Firefoxin valikkopainiketta firefox-valikkopainike (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista avautuvassa ikkunassa kaikki äskettäin asentuneet epäilyttävät selainlaajennukset ("Fast Start").

Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen kohteen muuttaminen:

Myhome.vi-view.comin poistaminen Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 1

Tämä selainkaappari muuttaa käyttäjän Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen kohde-kentän sisällön. Korjaa tämä paikantamalla Mozilla Firefoxin pikakuvake työpöydältäsi ja napsauttamalla sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista kohta (hxxp://myhome.vi-view.com/...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" perästä.

Myhome.vi-view.comin poistaminen Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 2

Aloitussivun vaihtaminen:

Myhome.vi-view.comin poistaminen Mozilla Firefoxin aloitussivuasetuksista

Aloitussivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox-valikkopainike (ohjelman oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset" ja poista avautuneesta ikkunasta hxxp://myhome.vi-view.com ja aseta haluamasi osoite, joka aukeaa aina Mozilla Firefoxin käynnistymisen yhteydessä.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Myhome.vi-view.comin poistaminen Mozilla Firefoxin oletushakukoneasetuksista

Kirjoita osoiteriville about:config ja paina enteriä.
Valitse "Lupaan olla varovainen".
Kirjoita ylälaidassa olevaan hakupalkkiin: "myhome.vi-view.com"
Klikkaa hiiren oikealla painikkeella löytyneitä tuloksia ja valitse "Palauta oletusarvo".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta myhome.vi-view.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia myhome.vi-view.com selainkaappari selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan myhome.vi-view.com selainkaappari tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8151-myhome-vi-view-com-virus

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Myhome.vi-view.com-virus nollaamalla selaimen asetukset
Myhome.vi-view.com-virus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Myhome.vi-view.com Selainkaappari QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Myhome.vi-view.com Selainkaappari poisto-oppaan mobiililaitteellasi.