FacebookTwitterLinkedIn

Hao123.com Selainkaappari

Muita nimiä: br.hao123.com or en.hao123.com virus
Riskitaso: Keskitasoinen

Hao123.com – näin estetään selaimen uudelleenohjaukset osoitteeseen Hao123.com.

Mikä Hao123.com on?

Hao123.com-verkkosivuston toteuttaja on Baidu (yksi Kiinan suurimmista verkkopalveluyrityksistä). Kyseessä on kunnollinen sivusto, joka parantaa netinkäyttäjien selauskokemusta tarjoamalla helpon pääsyn suosituille sivustoille, nopeaan verkkohakuun jne. Vaikka sivusto ei olekaan haitallinen, kutsuvat monet käyttäjät sitä Hao123.com-virukseksi. Tämä johtuu siitä, että sivustoa mainostetaan "Hao123 client" -nimisen ilmaisohjelmiston avulla. Mainittu ohjelma muokkaa internetselaimen asetuksia ja asettaa Hao123.comin käyttäjän oletushakukoneeksi ja aloitussivuksi.

Hao123-asiakasohjelmaa levitetään latauksenhallintaohjelmia käyttävillä ilmaisohjelmistojen lataussivustoilla, jolloin ladattavan ilmaisohjelman ohessa käyttäjälle tarjotaan myös muita ohjelmia. Kun asennat internetistä jo ladattua ilmaisohjelmaa, kannattaa huomiota kiinnittää asennuksen jokaiseen vaiheeseen sekä asennustavaksi valita "mukautettu" tai "edistynyt" "nopean" tai "tavallisen" sijaan. Varmista edistyneen asennustavan valitsemisen jälkeen, että kieltäydyt kaikista selaimeen asennettavista työkaluriveistä tai lisäosista ja estät kaikki ehdotetut muutokset selaimesi asetuksiin liittyen.

hao123.com-uudelleenohjaus

Hao123.com-sivusto ei ole haitallinen eikä siihen liity virus- tai haittaohjelmatartuntoja, mutta Hao123-asiakasohjelma sen sijaan voidaan luokitella mainosohjelmaksi sen levitystavan vuoksi. Useimmiten selaimen uudelleenohjaukset osoitteeseen Hao123.com johtuvat varomattomasta ohjelmien asentamisesta. Tämä selainkaappari muistuttaa muita selaimen asetuksia muuttavia mainosohjelmia, joihin lukeutuvat istart123.com, v9.com, omiga-plus.com ja default-search.net. Jotta välttäisit tämän mainosohjelman asentumisen, ole tarkkaavainen ladatessasi ilmaisohjelmistoja, sillä nykyisin useimmat lataussivustot hyödyntävät harhauttavia latauksenhallintaohjelmia, jotka huijaavat tietokoneenkäyttäjän asentamaan mainostetun selaimen lisäosan valitun ilmaisohjelman ohessa.Mainostetuista selainlaajennuksista ei usein ole käyttäjälle minkäänlaista oikeaa hyötyä, vaan ne aiheuttavat usein uudelleenohjauksia ja häiritseviä mainoksia. Kun lataat ilmaisia ohjelmia, lue tarkasti jokainen asennusvaihe ja estä kaikkien ehdotettujen selaimen lisäosien asentaminen. Valitse ladattua ilmaisohjelmaa asennettaessa asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" – tämä paljastaa mukana asentuvat mainosohjelmat, ja voit estää niiden asennuksen. Jos sinusta tuntuu, että selaimesi asetuksia on muutettu ilman suostumustasi, voit käyttää poisto-opasta näiden ongelmien korjaamiseen.

Hao123.com-selainkaapparin levitykseen käytettävä epärehellinen ilmaisohjelmistojen asennusohjelma:

hao123.com-selainkaapparin asennusohjelma

Pikavalikko:

Hao123.com-uudelleenohjauksen poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Hao123-selainkaapparin poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta "Hao123-Client", valitse se ja napsauta "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut osoitteeseen Hao123.com ohjaavat ei-toivotut ohjelmat, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman ei-toivottuja komponentteja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa br.hao123.com or en.hao123.com virus poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Hao123.com-aloitussivun ja -oletushakukoneen poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään, miten selainkaapparit poistetaan:

Internet Explorer logoHaitallisten lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Poista Hao123.comiin liittyvät Internet Explorerin lisäosat:

Hao123.comiin liittyvien Internet Explorerin lisäosien poisto

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi hiljattain asennettuja epäilyttäviä selainlaajennuksia, valitse ne ja napsauta "Poista".

Aloitussivun vaihtaminen:

Hao123.comin poistaminen Internet Explorerin aloitussivuasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosien hallinta". Poista avautuvassa ikkunassa hxxp://hao123.com ja korvaa se haluamallasi osoitteelle, joka avautuu aina Internet Explorerin käynnistyksen yhteydessä.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Hao123.comin poistaminen Internet Explorerin oletushakukoneasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Klikkaa hammaspyöräkuvaketta (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Valitse avautuvassa ikkunassa "Hakupalvelujen hallinta", aseta Google, Bing tai mikä tahansa haluamasi hakukone oletukseksi ja poista sen jälkeen "hao123".

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos br.hao123.com or en.hao123.com virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten laajennusten poistaminen Google Chromesta:

Hao123.comiin liittyvien Google Chromen lisäosien poisto:

Hao123.comiin liittyvien Google Chromen lisäosien poisto

Napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetuskuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi hiljattain asennettuja epäilyttäviä selaimen lisäosia, valitse ne ja napsauta roskakorikuvaketta.

Aloitussivun vaihtaminen:

Hao123.comin poistaminen Google Chromen aloitussivuasetuksista

Napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetuskuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori kohdan hxxp://hao123.com päälle ja napsauta x-merkkiä. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Hao123.comin poistaminen Google Chromen oletushakukoneasetuksista

Oletushakukoneen vaihtaminen Google Chromessa: Napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetuskuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset", klikkaa "Haku"-osiosta kohtaa "Hallinnoi hakukoneita", poista "hao123" ja lisää tai valitse haluamasi hakukone.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos br.hao123.com or en.hao123.com virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Poista Hao123.comiin liittyvät Mozilla Firefoxin lisäosat:

Hao123.comiin liittyvien Mozilla Firefoxin laajennusten poistaminen

Napsauta Firefoxin valikkopainiketta firefox menu icon (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat".

Valitse "Laajennukset" ja poista avautuvassa ikkunassa käytöstä kaikki hiljattain asennetut epäilyttävät selaimen lisäosat.

Aloitussivun vaihtaminen:

Hao123.comin poistaminen Mozilla Firefoxin aloitussivuasetuksista

Kotisivun palauttamiseksi napsauta Firefoxin valikkopainiketta firefox-valikkopainike (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset", poista avautuneesta ikkunasta hxxp://hao123.com ja aseta haluamasi osoite, joka avautuu aina Mozilla Firefoxin käynnistyksen yhteydessä.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Hao123.comin poistaminen Mozilla Firefoxin oletushakukoneasetuksista

Kirjoita osoiteriville about:config ja paina enteriä.
Valitse "Lupaan olla varovainen".
Kirjoita ylälaidassa olevaan hakupalkkiin: "hao123"
Klikkaa hiiren oikealla painikkeella löytyneitä tuloksia ja valitse "Palauta oletusarvo".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta br.hao123.com or en.hao123.com virus-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia br.hao123.com or en.hao123.com virus selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan br.hao123.com or en.hao123.com virus tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7154-remove-hao123-browser-hijacker-virus

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Hao123.com Selainkaappari nollaamalla selaimen asetukset
Hao123.com Selainkaappari -asennuksen poistaminen
QR-koodi
br.hao123.com or en.hao123.com virus QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki br.hao123.com or en.hao123.com virus poisto-oppaan mobiililaitteellasi.