FacebookTwitterLinkedIn

PriceLess-mainosten

Muita nimiä: Priceless Adware
Riskitaso: Keskitasoinen

PriceLessin poistaminen

Mikä PriceLess on?

Kahden eri yrityksen tuottama PriceLess on haitallinen selainlaajennus, joka väittää auttavansa säästämään aikaa ja rahaa näyttämällä erikoisalennuksia, tarjouksia ja kuponkeja ollessasi verkkokaupoissa. Vaikka tämä voikin vaikuttaa hyödylliseltä ja kunnolliselta toiminnolta, luokitellaan PriceLess haittaohjelmaksi tai virukseksi. Tämä johtuu siitä, että PriceLess ujutetaan salakavalasti muiden sovellusten yhteyteen, jolloin se yritetään saada asentumaan käyttäjän selaimiin (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox) ilman käyttäjän suostumusta. Koska ohjelmien kehittäjät voivat levittää sovelluksiaan salaa muiden ohjelmistojen ohessa, johtuvat useimmat haittaohjelmatartunnat varomattomasta ilmaisohjelmien lataamisesta ilmaisohjelmien lataussivustoilta.

Useimmat nykyaikaiset ilmaisohjelmistojen lataussivustot, kuten download.com, softonic.com, soft32.com jne. käyttävät latauksenhallintaohjelmia ilmaispalveluilla rahastamiseen, sillä ne tarjoavat asennettavaksi mainostettuja (ja kehittäjien mukaan "100 % luotettavia ja viruksettomia") selainlaajennuksia valitun ilmaisohjelman ohessa. Näin ollen varomaton ilmaisohjelmien lataaminen ja asentaminen johtaa usein mainos- tai haittaohjelmatartuntoihin. Salaisen asentumisen jälkeen PriceLess tuottaa häiritseviä online-mainoksia (luvattujen kuponkien sijaan) ja huonontaa verkkoselaimen suorituskykyä. Lisäksi tämä laajennus seuraa käyttäjien internettoimintaa keräämällä erilaisia ohjelmiston ja laitteiston tietoja. Tätä tietoa voidaan todennäköisesti käyttää henkilön identifiointiin, ja se voi johtaa vakaviin yksityisyydensuojaongelmiin tai identiteettivarkauteen. Tämän vuoksi käyttäjiä suositellaan vahvasti poistamaan PriceLess verkkoselaimistaan.

Priceless-mainosohjelman kotisivu

PriceLess muistuttaa muita mahdollisesti ei-toivottuja ohjelmia (PUP), jotka asentuvat muiden ohjelmien ohessa. Esimerkkejä ovat muun muassa saveX, eDeals, Mezaa, SpeedSave ja smartones. Näistä selaimen lisäosista ei ole käyttäjälle juurikaan hyötyä, sillä niiden tarkoituksena on tuottaa voittoa epäilyttävillä keinoilla (näyttämällä mainoksia, heikentämällä selaimen suorituskykyä, seuraamalla käyttäjän toimintaa jne.).PriceLessin kaltaisten ohjelmien asennuksen voi välttää kiinnittämällä tarkasti huomiota ilmaisohjelman latauksen jokaiseen vaiheeseen ja kieltämällä ehdotettavien lisäohjelmien asentamisen. Internetistä ladatut ilmaisohjelmat kannattaa asentaa valitsemalla asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" – tämä paljastaa salaa asentuvat sovellukset ja mahdollistaa niiden välttämisen. Jos näet verkossa surffaillessasi häiritseviä online-mainoksia ja sinusta tuntuu, että PriceLess on asentunut ilman suostumustasi, lue oheinen poisto-ohje ja poista kyseinen mainosohjelma verkkoselaimistasi.

PriceLess-mainosohjelman levitykseen käytettävä epärehellinen ilmaisohjelmistojen asennusohjelma:

priceless-mainosohjelman asennusohjelma esim. 14 priceless-mainosohjelman asennusohjelma esim. 13 priceless-mainosohjelman asennusohjelma esim. 12 priceless-mainosohjelman asennusohjelma esim. 11 priceless-mainosohjelman asennusohjelma esim. 10 priceless-mainosohjelman asennusohjelma esim. 9 priceless-mainosohjelman asennusohjelma esim. 8 priceless-mainosohjelman asennusohjelma esim. 7 priceless-mainosohjelman asennusohjelma 6 priceless-mainosohjelman asennusohjelma 5 priceless-mainosohjelman asennusohjelma 4 priceless-mainosohjelman asennusohjelma 3 priceless-mainosohjelman asennusohjelma 2 priceless-mainosohjelman asennusohjelma

Priceless-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia ("Powered by PriceLess"):

powered by priceless -mainoksia Priceless-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia

Pikavalikko:

Priceless-mainosohjelman poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

priceless-mainosohjelman poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohdat "PriceLess" ja "Supporter", valitse ne ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman (joka aiheuttaa PriceLess-mainoksia), skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman ei-toivottuja komponentteja tai mahdollisia haittaohjelmatartuntoja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa Priceless Adware poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

PriceLess-mainosohjelman poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään, miten mahdollisesti ei-toivotut selaimen lisäosat poistetaan:

Internet Explorer logoPriceLess-mainosten poistaminen Internet Explorerista:

PriceLess-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi "PriceLess", valitse se ja napsauta "Poista". Huomaa, että myös muut mainosohjelmat voivat aiheuttaa PriceLess-mainoksia. Poista "Lisäosien hallinta" -ikkunasta kaikki epäilyttävät selaimen lisäosat.

PriceLess-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos priceless adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoPriceLess-mainosten poistaminen Google Chromesta:

PriceLess-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetuskuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "PriceLess", valitse se ja napsauta roskakorikuvaketta. Huomaa, että myös muut mainosohjelmat voivat aiheuttaa PriceLess-mainoksia. Poista Google Chromen "Laajennukset"-ikkunan kautta kaikki epäilyttävät selainlaajennukset.

PriceLess-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos priceless adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoPriceLess-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista:

PriceLess-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Napsauta Firefoxin valikkopainiketta firefox-valikkopainike (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista avautuvassa ikkunassa käytöstä "PriceLess". Huomaa, että myös muut mainosohjelmat voivat aiheuttaa PriceLess-mainoksia. Poista "Lisäosien hallinta" -ikkunan kautta kaikki epäilyttävät selaimen lisäosat.

PriceLess-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta priceless adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa priceless adware tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan priceless adware tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8208-ads-by-priceless

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista PriceLess-mainosten nollaamalla selaimen asetukset
PriceLess-mainosten -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Priceless Adware QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Priceless Adware poisto-oppaan mobiililaitteellasi.