FacebookTwitterLinkedIn

PremierOpinion-kyselyt

Muita nimiä: PremierOpinion tai RelevantKnowledge adware
Riskitaso: Keskitasoinen

PremierOpinionin poistaminen

Mikä PremierOpinion on?

VoiceFive Inc:n luoma PremierOpinion väittää avustavansa käyttäjiä kertomaan mielipiteitään heille tärkeistä tuotteista ja palveluista. PremierOpinion-jäsenet voivat vaikuttaa johtavien yritysten toimintaan ja ansaita rahapalkintoja, lahjakortteja tai osallistumisia arvokkaisiin arvontoihin osallistumalla verkkotutkimuksiin. Vaikka tällainen toiminnallisuus voi vaikuttaa hyvältä, pidä mielessä, että PremierOpinion-sovellus luokitellaan mainosohjelmaksi tai mahdollisesti ei-toivotuksi sovellukseksi, koska se näyttää kyselyitä erilaisilla verkkokauppasivustoilla. Monet käyttäjät ovat ilmoittaneet kyseisen lisäosan asentuneen selaimiinsa (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox) ilman heidän suostumustaan ja kokeneensa sen seurauksena selaimen suorituskyvyn heikentymistä. Haittasovelluksen kehittäjät levittävät PremierOpinionia harhaanjohtavasti muiden ohjelmien ohessa.

Mainosohjelman tahaton asentaminen on yleensä seurausta varomattomasta ilmaisohjelmien lataamisesta ja asentamisesta. Ilmaisohjelmien kehittäjät ja lataussivustot liittävät usein ohjelmiensa yhteyteen ei-toivottuja selaimen lisäosia, työkalurivejä jne. tienatakseen sivustolle suuntautuvalla verkkoliikenteellä. Internetin käyttäjät, jotka eivät kiinnitä riittävästi huomiota ilmaisohjelmien lataus- tai asennusvaiheisiin, voivat päätyä vahingossa asentamaan PremierOpinionin tai muun mainosohjelman. Lisäosa ei ole teknisesti ottaen virus tai haittaohjelma, mutta sen poistaminen verkkoselaimista on kuitenkin suositeltavaa, sillä se seuraa käyttäjien selaustoimintaa. Onnistuneen asentumisen jälkeen PremierOpinion tallentaa käyttäjän IP-osoitteet, vieraillut verkkosivustot (ja toimet sivustoilla), verkkohakutermit, katsotut videot, verkkokaupoista ostetut tuotteet, lomaketiedot, ladatun sisällön ja muista ohjelmisto- tai laitteistotietoja, joiden avulla henkilö voidaan mahdollisesti tunnistaa. Tämä seuranta voi johtaa yksityisyydensuojaongelmiin ja identiteettivarkauteen.

premieropinion-mainosohjelma

PremierOpinionin edellinen, RelevantKnowledge-niminen variantti:

premieropinion is a new variant of relevantknowledge

Suurin osa mainosohjelmista leviää pienten latauksenhallintaohjelmien välityksellä. Niitä käytetään ilmaisohjelmistojen lataussivustoilla, joita ovat esimerkiksi download.com, soft32.com, softonic.com sekä monet muut. PremierOpinion-mainosohjelma muistuttaa muita mahdollisesti ei-toivottuja ohjelmia, jotka tunkeutuvat selaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Esimerkkejä ovat muun muassa Consumer Input, PicRec, Easy Deals ja SelectNGo. Latauksenhallintaohjelmia käytetään sivustojen ilmaispalveluilla rahastamiseen, ja ne ehdottavat mainostettujen selainlaajennusten asentamista valitun ilmaisohjelman ohessa. Näin ollen varomaton ilmaisohjelmien lataaminen ja asentaminen johtaa usein mainos- tai haittaohjelmatartuntoihin. Tilanteen voi välttää kiinnittämällä tarkasti huomiota ilmaisohjelman latauksen jokaiseen vaiheeseen ja kieltämällä aina ehdotettavien lisäsovellusten asentamisen. Valitse ladattua ohjelmistoa asennettaessa asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" "nopean" tai "tavallisen" sijaan – tämä paljastaa salaa asentuvat sovellukset ja mahdollistaa niiden asentumisen estämisen. Jos olet asentanut PremierOpinionin koneellesi, noudata tämän poisto-oppaan ohjeita mainosohjelman poistamiseksi selaimistasi.

PremierOpinionin levitykseen käytettävät harhaanjohtavat ilmaisohjelmistojen asennusohjelmat (testaamisen aikaan PremierOpinion esiintyi nimellä RelevantKnowledge):

premieropinion-mainosohjelman asennusohjelma esim. 4 premieropinion-mainosohjelman asennusohjelma esim. 3 premieropinion-mainosohjelman asennusohjelma esim. 2 premieropinion-mainosohjelman asennusohjelma

PremierOpinion-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-kyselyitä:

PremierOpinion-mainosohjelma tuottaa online-kyselyitä

Pikavalikko:

PremierOpinion-mainosohjelman poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

premieropinion-mainosohjelman poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta "PremierOpinion", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman (joka aiheuttaa PremierOpinion-kyselyitä), skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman ei-toivottuja komponentteja tai mahdollisia haittaohjelmatartuntoja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa PremierOpinion tai RelevantKnowledge adware poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

PremierOpinion-mainosohjelman poistaminen verkkoselaimista:

Tutkimuksen aikaan PremierOpinion ei asentanut lisäosia Internet Exploreriin, Google Chromeen tai Mozilla Firefoxiin, mutta sen mukana asentui muita mainosohjelmia. Tämän vuoksi sinun kannattaa poistaa kaikki mahdollisesti ei-toivotut selaimen lisäosat verkkoselaimistasi.

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logo PremierOpinionin poistaminen Internet Explorerista:

PremierOpinion-kyselyiden poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi hiljattain asennettuja selaimen lisäosia ja poista ne. Huomaa, että oletusarvoisesti selaimessa ei pitäisi olla laajennuksia.

PremierOpinion-kyselyiden poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos premieropinion tai relevantknowledge adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logo PremierOpinionin poistaminen Google Chromesta:

PremierOpinion-kyselyiden poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetuskuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi hiljattain asennettuja (mahdollisesti ei-toivottuja) selaimen lisäosia ja napsauta roskakorikuvaketta.

PremierOpinion-kyselyiden poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos premieropinion tai relevantknowledge adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logo PremierOpinionin poistaminen Mozilla Firefoxista:

premieropinion-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Napsauta Firefoxin valikkopainiketta firefox-valikkopainike (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista avautuvassa ikkunassa käytöstä kaikki hiljattain asennetut selaimen lisäosat. Huomaa, että oletusarvoisesti Firefoxin laajennusluettelon pitäisi olla tyhjä.

premieropinion-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta premieropinion tai relevantknowledge adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa premieropinion tai relevantknowledge adware tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan premieropinion tai relevantknowledge adware tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8226-premier-opinion-surveys

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista PremierOpinion-kyselyt nollaamalla selaimen asetukset
PremierOpinion-kyselyt -asennuksen poistaminen
QR-koodi
PremierOpinion tai RelevantKnowledge adware QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki PremierOpinion tai RelevantKnowledge adware poisto-oppaan mobiililaitteellasi.