FacebookTwitterLinkedIn

Start.iminent.com-virus

Muita nimiä: MyAllSearch tai StartWeb-työkalupalkin
Riskitaso: Keskitasoinen

Start.iminent.com-uudelleenohjaus – selainkaapparin poistaminen

Mikä start.iminent.com on?

Start Web (tai MyAllSearch-) -työkalurivi on Iminentin kehittämä ja useiden ilmaisohjelmistojen lataussivustojen levittämä selaimen lisäosa. Kyseinen lisäosa väittää parantavansa käyttäjän sosiaalisten verkostojen käyttökokemusta mahdollistamalla hymiöt. Se on yhteensopiva Internet Explorerin, Google Chromen ja Mozilla Firefoxin kanssa. Vaikka toiminnallisuus voi vaikuttaa hyvältä, luokitellaan tämä työkalurivi mainosohjelmaksi tai mahdollisesti ei-toivotuksi sovellukseksi, sillä se muuttaa selaimen asetuksia ilman käyttäjän suostumusta ja muuttaa aloitussivuksi ja oletushakukoneeksi osoitteen Start.iminent.com.

Lisäksi kyseinen lisäosa heikentävää selaimen suorituskykyä ja pitävää kirjaa käyttäjän selaamisesta tallentamalla IP-osoitteet, selaintyypit, internetpalveluntarjoajat, evästetiedot ja vieraillut verkkosivustot. Tutkimuksen aikaan Iminent-työkaluriviä levitettiin harhaanjohtavasti muiden ohjelmistojen ohessa. Tämä lisäosa asentui yhdessä erilaisten internetistä ladattujen ilmaisohjelmistojen kanssa. Tästä selaimen lisäosasta ei ole merkittävää hyötyä – se on ainoastaan kokoelma linkkejä suosituille sivustoille (facebook.com, twitter jne.).Tämän vuoksi sinun kannattaakin poistaa kyseinen mahdollisesti ei-toivottu ohjelma internetselaimistasi.r Internet browser/s.

start.iminent.com-uudelleenohjausvirus

Start.iminent.com-selainkaappari muistuttaa muita mainosohjelmia, jotka asentuvat ilmaisohjelmistojen yhteydessä ja muokkaavat verkkoselainten asetuksia. Esimerkkejä ovat muun muassa websearch.com, crawler.com ja allmyweb.com sekä monet muut. Pyri välttämään tällaisten mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmien asentuminen olemalla varovainen ladatessasi ilmaisohjelmia, sillä nykyisin suurin osa ilmaisohjelmistojen lataussivustoista käyttää rahan tienaamiseen latauksenhallintaohjelmia, jotka yrittävät saada käyttäjän asentamaan tuetun selaimen lisäosan ilmaisohjelman ohessa. Huomioi, että varomaton ilmaisohjelmien lataaminen voi johtaa mainosohjelmatartuntoihin. Kun lataat ilmaisia ohjelmia, lue tarkasti jokainen asennusvaihe ja estä kaikkien ehdotettujen ohjelmien ja selaimen lisäosien asentaminen "peruuta"-painikkeella. Jos olet jo asentanut Iminent-työkalupalkin, käytä oheista poisto-opasta mainosohjelman poistamiseen selaimistasi.

StartWeb-työkalurivin (Iminent) sekä muiden mainosohjelmien levitykseen käytettäviä epärehellisiä ilmaisohjelmistojen asennusohjelmia:

start.iminent.com-selainkaapparin asennusohjelma esim. 4 start.iminent.com-selainkaapparin asennusohjelma 3 start.iminent.com-selainkaapparin asennusohjelma esim. 2 MyAllSearch-työkalurivin asennusohjelma

Pikavalikko:

Start.iminent.com-selainkaapparin poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

iminent-työkalurivin poistaminen ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohtia "Iminent" ja "Iminent Toolbar on IE and Chrome", valitse ne ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Tutkimuksen aikaan Iminent-työkalurivi asentui muiden mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten yhteydessä, joita olivat: "CrankWeb", "Mobogenie" ja "ultra notifier". Näiden ohjelmien poistaminen on suositeltavaa.

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman, joka aiheuttaa uudelleenohjauksia osoitteeseen start.iminent.com, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ei-toivottuja komponentteja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa MyAllSearch tai StartWeb-työkalupalkin poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Start.iminent.com-uudelleenohjauksen poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään, miten selaimen uudelleenohjaukset poistetaan:

Internet Explorer logoStart.iminent.com-uudelleenohjauksen poistaminen Internet Explorerista:

Iminent-työkalupalkin poistaminen Internet Explorerin laajennuksista:

Iminent-työkalupalkin poistaminen Internet Explorerin laajennuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohdat "Iminent Toolbar" ja "Iminent Helper Object", valitse ne ja klikkaa "Poista".Käyttäjien kannattaa poistaa myös "ultra notifier" ja "CrankWeb".

Aloitussivun vaihtaminen:

Start.iminent.comin poistaminen Internet Explorerin aloitussivuasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa), valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa hxxp://start.iminent.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin, voit myös kirjoittaa "about:blank" avataksesi tyhjän sivun Internet Explorerin käynnistyessä.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Start.iminent.comin poistaminen Internet Explorerin oletushakukoneasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta".Valitse avautuvassa ikkunassa "Hakupalvelujen hallinta", aseta Google, Bing tai mikä tahansa haluamasi hakukone oletukseksi ja poista lopuksi "StartWeb".

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos myallsearch tai startweb-työkalupalkin-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoStart.iminent.com-uudelleenohjauksen poistaminen Google Chromesta:

Iminent-työkalupalkin poistaminen Google Chromen laajennuksista:

Iminent-työkalupalkin poistaminen Google Chromen laajennuksista

Napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetuskuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Työkalut" ja "Laajennukset".  Etsi "ultra notifier", valitse se ja klikkaa roskakorikuvaketta.

Aloitussivun vaihtaminen:

Start.iminent.comin poistaminen Google Chromen aloitussivuasetuksista

Napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetuskuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori hxxp://start.iminent.comin päälle ja klikkaa x-symbolia. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Start.iminent.comin poistaminen Google Chromen oletushakukoneasetuksista

Oletushakukoneen vaihtaminen Google Chromessa: napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetuskuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset", klikkaa "Haku"-osiosta kohtaa "Hallinnoi hakukoneita", poista "StartWeb" ja lisää tai valitse haluamasi hakukone.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos myallsearch tai startweb-työkalupalkin-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoStart.iminent.com-uudelleenohjauksen poistaminen Mozilla Firefoxista:

Iminent-työkaluriviin liittyvien Mozilla Firefoxin laajennusten poistaminen:

Iminent-työkalurivin poistaminen Mozilla Firefoxin laajennuksista

Napsauta Firefox-valikkopainiketta firefoxin valikkokuvake (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat".Klikkaa "Laajennukset" ja poista "Iminent" ja "Iminent Toolbar". Käyttäjien kannattaa poistaa myös "CrankWeb" ja "Ultra Downloads Notifier".

Aloitussivun vaihtaminen:

Start.iminent.comin poistaminen Mozilla Firefoxin aloitussivuasetuksista

Aloitussivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefoxin valikkokuvake (ohjelman oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset" ja poista avautuneesta ikkunasta hxxp://start.iminent.com ja aseta haluamasi osoite, joka aukeaa aina Mozilla Firefoxin käynnistymisen yhteydessä.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Start.iminent.comin poistaminen Mozilla Firefoxin oletushakukoneasetuksista

Kirjoita osoiteriville about:config ja paina enteriä.
Valitse "Lupaan olla varovainen".
Kirjoita ylälaidassa olevaan hakupalkkiin: "iminent"
Klikkaa hiiren oikealla painikkeella löytyneitä tuloksia ja valitse "Palauta oletusarvo".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta myallsearch tai startweb-työkalupalkin-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia myallsearch tai startweb-työkalupalkin selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan myallsearch tai startweb-työkalupalkin tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7796-start-iminent-com-virus

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Start.iminent.com-virus nollaamalla selaimen asetukset
Start.iminent.com-virus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
MyAllSearch tai StartWeb-työkalupalkin QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki MyAllSearch tai StartWeb-työkalupalkin poisto-oppaan mobiililaitteellasi.