FacebookTwitterLinkedIn

Shopperz-mainosten

Muita nimiä: Shopperz adware
Riskitaso: Keskitasoinen

Shopperz-mainosten poistaminen

Mikä Shopperz on?

Acai Tech Ltd:n kehittämä Shopperz-lisäosa väittää parantavansa selauskokemusta mahdollistamalla ostosvertailun ja näyttämällä erikoistarjouksia verkkokauppasivustoilla. Vaikka tällainen toiminnallisuus voi vaikuttaa hyvältä, pidä mielessä, että Shopperz luokitellaan mainosohjelmaksi tai mahdollisesti ei-toivotuksi sovellukseksi. Mainosohjelman kehittäjät levittävät ohjelmaa harhaanjohtavasti muiden ohjelmien ohessa, jolloin useimmat käyttäjät asentavat lisäosan vahingossa ilman suostumustaan. Onnistuneen asentumisen jälkeen Shopperz tuottaa häiritseviä bannerimainoksia, sivustojenvälisiä mainoksia, koko näytön mainoksia ja tekstilinkkimainoksia (tunnisteella "Ads by Shopperz" tai "Powered by Shopperz").

Lisäksi selaimen lisäosan tiedetään tallentavan käyttäjän selaustietoja, kuten IP-osoitteet, selaintyypit ja vieraillut verkkosivut. Vaikka kyseistä selainlaajennusta ei luokitella virukseksi tai haittaohjelmaksi, voi sen olemassaolo kuitenkin johtaa haittaohjelmatartuntoihin tai yksityisyydensuojaongelmiin. Tämän vuoksi sinun kannattaakin poistaa Shopperz internetselaimistasi (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox). Tutkimuksen aikaan tätä mahdollisesti ei-toivottua sovellusta levitettiin harhaanjohtavien latauksenhallintaohjelmien ja valelatausten (kuten epäaidot Java- tai selainpäivitykset) avulla.

shopperz-mainosohjelma

Shopperz-mainosohjelman tartuttamat selaimet näyttävät InterYield- ja DailyOfferService-mainoksia. Kyseinen lisäosa muistuttaa muita mainosohjelmia, jotka tunkeutuvat selaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Esimerkkejä ovat muun muassa Dealster, CinemaPlusPro, Surf Safely ja Easy Discount Pro. Mainosohjelman edellinen versio oli nimeltään v-bates. Nämä selainlaajennukset asentuvat selaimiin ilmaisohjelmistojen lataamisen yhteydessä, ja vaikka ne väittävät parantavansa internetin selailua lisäämällä erilaisia hyödyllisiä ominaisuuksia, ei niistä ole merkittävää hyötyä. Niiden tarkoituksena on generoida voittoa esittämällä häiritseviä online-mainoksia ja seuraamalla käyttäjän toimia. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi tällaisten mainosohjelmien asentuminen. Kun lataat ilmaisia ohjelmia, lue tarkasti jokainen asennusvaihe ja estä kaikkien ehdotettujen selaimen lisäosien asentaminen. Valitse ladattua ilmaisohjelmaa asennettaessa asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" – tämä paljastaa mukana salaa asentuvat mainosohjelmat. Jos olet jo huomannut Shopperzin generoimia mainoksia, käytä tätä poisto-opasta mainosohjelman poistamiseen internetselaimistasi.

Shopperz-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia ("Powered By shopperz"):

Shopperz-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia

Shopperz-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia ("Ad by shopperz"):

Shopperz-mainosohjelma tuottaa videomainoksia Shopperz-mainosohjelma tuottaa teknisen tuen mainoksia shopperz-mainosohjelma tuottaa bannerimainoksia esim. 4 shopperz-mainosohjelma tuottaa bannerimainoksia esim. 3 shopperz-mainosohjelma tuottaa bannerimainoksia esim. 2 shopperz-mainosohjelma tuottaa bannerimainoksia

Shopperz-mainosohjelman levitykseen käytettäviä epärehellisiä ilmaisohjelmistojen asennusohjelmia:

shopperz-mainosohjelman asennusohjelma esim. 12 shopperz-mainosohjelman asennusohjelma esim. 11 shopperz-mainosohjelman asennusohjelma esim. 10 shopperz-mainosohjelman asennusohjelma esim. 9 shopperz-mainosohjelman asennusohjelma esim. 8 shopperz-mainosohjelman asennusohjelma esim. 7 shopperz-mainosohjelman asennusohjelma esim. 6 shopperz-mainosohjelman asennusohjelma esim. 5 shopperz-mainosohjelman asennusohjelma esim. 4 shopperz-mainosohjelman asennusohjelma esim. 3 shopperz-mainosohjelman asennusohjelma 2 shopperz-mainosohjelman asennusohjelma

Pikavalikko:

Shopperz-mainosohjelman poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

shopperz-mainosohjelman poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta "shopperz", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotut ohjelmat (jotka aiheuttavat Shopperz-mainoksia), skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelmien ei-toivottuja komponentteja tai mahdollisia haittaohjelmatartuntoja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa Shopperz adware poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Shopperz-mainosohjelman poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään, miten mahdollisesti ei-toivotut selaimen lisäosat poistetaan:

Internet Explorer logo Shopperz-mainosten poistaminen Internet Explorerista:

Shopperz-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi "shopperz", valitse se ja napsauta "Poista".

Shopperz-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos shopperz adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logo Shopperz-mainosten poistaminen Google Chromesta:

shopperz-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetuskuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "shopperz", valitse se ja napsauta roskakorikuvaketta.

shopperz-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos shopperz adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logo Shopperz-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista:

Shopperz-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Napsauta Firefoxin valikkopainiketta firefox-valikkopainike (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista avautuvassa ikkunassa käytöstä "shopperz".

Shopperz-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta shopperz adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa shopperz adware tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan shopperz adware tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8413-ads-by-shopperz

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Shopperz-mainosten nollaamalla selaimen asetukset
Shopperz-mainosten -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Shopperz adware QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Shopperz adware poisto-oppaan mobiililaitteellasi.