FacebookTwitterLinkedIn

Oursurfing.com-uudelleenohjaus

Muita nimiä: Oursurfing.com selainkaappari
Riskitaso: Keskitasoinen

Osoitteeseen oursurfing.com johtavien uudelleenohjausten poistaminen

Mikä oursurfing.com on?

SmartWave Technology Limited -yrityksen kehittämä Oursurfing.com on suosittu sivusto, jota voidaan käyttää selaimen aloitussivuna, sillä se sisältää myös hakupalkin. Kyseessä on aito sivusto eikä se liity viruksiin tai haittaohjelmiin, mutta oursurfing.com käyttää epäilyttäviä tekniikoita verkkoliikenteen kasvattamiseksi. Sivustolle johtavat uudelleenohjaukset johtuvat erilaisista selaimen työkaluriveistä ja lisäosista sekä muista mainosohjelmista, jotka asentuvat usein huomaamattomasti ilmaisohjelmistojen lataussivustojen latausten ohessa. Selainten lisäosien ujuttaminen ilmaisohjelmien oheen on yleinen tekniikka, jonka avulla kehittäjät voivat asentaa muita ohjelmistoja ilman käyttäjän suostumusta. Tämä menetelmä on erityisesti ilmaisohjelmistojen lataussivustojen suosima, minkä vuoksi sinun tuleekin olla tarkkana aina ilmaisohjelmia ladatessasi.

Useimmat nykyaikaiset ilmaisohjelmistojen lataussivustot, kuten download.com, softonic.com ja soft32.com, käyttävät latauksenhallintaohjelmia verkkoliikenteellä ja ilmaispalveluilla rahastamiseen. Latauksenhallintaohjelmat ehdottavat asennettavaksi muita ohjelmia, joiden väitetään olevan "100 % luotettavia ja viruksettomia". Tästä huolimatta varomaton ilmaisohjelmien lataaminen ja asentaminen johtaa usein mainos- tai haittaohjelmatartuntoihin. Vaikka oursurfing.comista ei ole suoraa haittaohjelmavaaraa, mutta tilanne voi kuitenkin muuttua nopeasti ja tämän vuoksi oursurfing.comin käyttöä tulee välttää ja kaikki selaimen uudelleenohjaukset kannattaa pyrkiä poistamaan tietokoneelta.

oursurfing.com-selainkaappari

Oursurfing.com on yleinen versio muista samankaltaisista selainkaappareista. Esimerkkejä ovat muun muassa LuckySearches, Jamenize ja OmniBoxes. Oursurfing.comin ja muiden samanlaisten selainkaappareiden asentumisen voi välttää kiinnittämällä tarkasti huomiota ilmaisohjelman latauksen vaiheisiin ja kieltämällä ehdotettavien lisäohjelmien asentamisen. Valitse ladattua ohjelmaa asennettaessa lisäksi asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" – tämä paljastaa salaa asentuvat sovellukset ja mahdollistaa niiden asentumisen estämisen. Jos selaimesi ohjaavat sinut jatkuvasti sivustolle oursurfing.com ilman suostumustasi, seuraa alla esitettyjä ohjeita selainkaapparin poistamiseksi selaimistasi.

Pikavalikko:

Oursurfing.com-selainkaapparin poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

oursurfing.com-selainkaapparin poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta hiljattain asennettuja mahdollisesti ei-toivottuja sovelluksia (esim. "WPM18.8.0.212", "Wsys Control 10.2.1.2634" ja "oursurfing uninstall"), valitse ne ja napsauta "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman, joka aiheuttaa uudelleenohjauksia osoitteeseen oursurfing.com, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ei-toivottuja komponentteja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa Oursurfing.com selainkaappari poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Oursurfing.com-aloitussivun ja -oletushakukoneen poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään, miten selainkaapparit poistetaan:

Internet Explorer logoOursurfing.com-uudelleenohjauksen poistaminen Internet Explorerista:

Oursurfing.comiin liittyvien Internet Explorerin lisäosien poistaminen:

Oursurfing.comiin liittyvien Internet Explorerin lisäosien poistaminen

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät selainlaajennukset ("IETabPage Class"), valitse ne ja napsauta "Poista".

Internet Explorerin pikakuvakkeen kohteen muuttaminen:

Oursurfing.comin poistaminen Internet Explorerin pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 1

Tämä selainkaappari muuttaa käyttäjän Internet Explorerin pikakuvakkeen kohde-kentän sisällön. Korjaa tämä paikantamalla Mozilla Firefoxin pikakuvake työpöydältäsi ja napsauttamalla sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista kohta (hxxp://www.oursurfing.com/...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" perästä.

Oursurfing.comin poistaminen Internet Explorerin pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 2

Aloitussivun vaihtaminen:

Oursurfing.comin poistaminen Internet Explorerin aloitussivuasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa), valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa hxxp://www.oursurfing.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin.

Oletushakukoneen muuttaminen:

oursurfing.comin poistaminen Internet Explorerin oletushakukoneasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Valitse avautuvassa ikkunassa "Hakupalvelujen hallinta", aseta Google, Bing tai mikä tahansa haluamasi hakukone oletukseksi ja poista lopuksi "oursurfing".

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos oursurfing.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoOursurfing.com-uudelleenohjauksen poistaminen Google Chromesta:

Oursurfing.comiin liittyvien Google Chromen lisäosien poistaminen:

Oursurfing.comiin liittyvien Google Chromen lisäosien poistaminen

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi hiljattain asennettuja epäilyttäviä selaimen lisäosia ("Extended Protection" ja "Lightning Newtab" tai "Quick Start"), valitse ne ja napsauta roskakorikuvaketta.

Google Chromen pikakuvakkeen kohteen muuttaminen:

Oursurfing.comin poistaminen Google Chromen pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 1

Tämä selainkaappari muuttaa käyttäjän Google Chromen pikakuvakkeen kohde-kentän sisällön. Korjaa tämä paikantamalla Mozilla Firefoxin pikakuvake työpöydältäsi ja napsauttamalla sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista kohta (hxxp://www.oursurfing.com/...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" perästä.

Oursurfing.comin poistaminen Google Chromen pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 2

Aloitussivun vaihtaminen:

Oursurfing.comin poistaminen Google Chromen aloitussivuasetuksista

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori kohdan hxxp://www.oursurfing.com päälle ja napsauta x-merkkiä. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun kotisivuksesi.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Oursurfing.comin poistaminen Google Chromen oletushakukoneasetuksista

Oletushakukoneen vaihtaminen Google Chromessa: napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset", klikkaa "Haku"-osiosta kohtaa "Hallinnoi hakukoneita", poista "oursurfing.com" ja lisää tai valitse haluamasi hakukone.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos oursurfing.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoOursurfing.com-uudelleenohjauksen poistaminen Mozilla Firefoxista:

Oursurfing.comiin liittyvien Mozilla Firefoxin laajennusten poistaminen:

Oursurfing.comiin liittyvien Mozilla Firefoxin laajennusten poistaminen

Napsauta Firefoxin valikkopainiketta firefox-valikkopainike (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista avautuvassa ikkunassa kaikki äskettäin asentuneet epäilyttävät selainlaajennukset ("QuickSearch").

Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen kohteen muuttaminen:

Oursurfing.comin poistaminen Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 1

Tämä selainkaappari muuttaa käyttäjän Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen kohde-kentän sisällön. Korjaa tämä paikantamalla Mozilla Firefoxin pikakuvake työpöydältäsi ja napsauttamalla sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse avautuvasta valikosta "Ominaisuudet". Etsi avautuvasta ikkunasta Kohde-kenttä ja poista kohta (hxxp://www.oursurfing.com/...), joka löytyy tekstin "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" perästä.

Oursurfing.comin poistaminen Mozilla Firefoxin pikakuvakkeen kohde-kentästä vaihe 2

Aloitussivun vaihtaminen:

Oursurfing.comin poistaminen Mozilla Firefoxin aloitussivuasetuksista

Aloitussivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefox-valikkopainike (ohjelman oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset" ja poista avautuneesta ikkunasta hxxp://www.oursurfing.com ja aseta haluamasi osoite, joka aukeaa aina Mozilla Firefoxin käynnistymisen yhteydessä.

Oletushakukoneen muuttaminen:

Oursurfing.comin poistaminen Mozilla Firefoxin oletushakukoneasetuksista

Kirjoita osoiteriville about:config ja paina enteriä.
Valitse "Lupaan olla varovainen".
Kirjoita ylälaidassa olevaan hakupalkkiin: "oursurfing.com"
Klikkaa hiiren oikealla painikkeella löytyneitä tuloksia ja valitse "Palauta oletusarvo".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta oursurfing.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia oursurfing.com selainkaappari selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan oursurfing.com selainkaappari tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8733-oursurfing-com-redirect

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Oursurfing.com-uudelleenohjaus nollaamalla selaimen asetukset
Oursurfing.com-uudelleenohjaus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Oursurfing.com selainkaappari QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Oursurfing.com selainkaappari poisto-oppaan mobiililaitteellasi.